Slecht

Ik had gereserveerd voor 26-02-2022, van 08:00 - 16:00. Sta ik om 08:00 bij de garage, gaat deze op zaterdag pas om 09:00 open. Terwijl op mij reservering staat, ophalen 08:00, retour 16:00. Ik heb mijn mensen die voor de verhuizing kwamen helpen, moeten vertellen dat ze 1 uur later konden komen. Ik had een verhuispakket en steekwagen geboekt. Zit er geen steekwagen in auto. Excuus was, dat de auto's van een andere vestiging overgekomen waren. Wij gebruikte deze huur auto voor onze verhuizing en om s,middags nog een kast op te halen in Brabant. De kast hebben wij niet op kunnen halen meer, anders waren wij niet om 16:00 uur terug om de auto in te leveren. Ik heb gevraagd of er een verrekening kon plaats vinden, maar dit kon niet! Nu moeten wij een nieuwe afspraak maken om de kast als nog op te kunnen hen in Brabant. Dus weer een auto huren. Ik hoop dat autohopper ons tegemoet komt, zodat wij de kast kunnen ophalen en dat wij niet weer voor de hoge kosten moeten opdraaien.

• Vestiging: Woerden
  • Ervaring met: Anders

Uitstekende service!

Binnen zeer korte termijn een busje kunnen huren! Werd s’avonds via chat te woord gestaan en kon op die manier ook boeken! Al mijn vragen werden gelijk beantwoord en kreeg snel via mail de bevestiging. Bij het ophalen van de bus, werd ik vriendelijk te woord gestaan en werden ook al mijn vragen professioneel beantwoord. De bus zelf reed als een trein en was schoon en netjes.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Top bedrijf met een top service

• Vestiging: Arnhem

Vriendelijk en prima kwaliteit

Vriendelijk en ontspannen geholpen en flexibel in het terugbrengen vd auto. Sleutel kon gewoon door de brievenbus! Top!

• Vestiging: Hillegom

super geregeld en service

Eerste keer dat ik bij jullie ben geweest. Aardige service medewerker die me netjes heeft geholpen. Kreeg een nette bus mee .. Kortom zeer goede ervaring gehad.

• Vestiging: Spijkenisse

Alles goed

Superfijne service, goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel. Zou er weer gebruik van maken.

• Vestiging: Oss
  • Communicatie

Supersnel geholpen en comfortabele huurauto

Onze eerste ervaring met dit verhuurbedrijf is geweldig vlekkeloos verlopen , snelle incheck en hele fijne huurauto waar we al onze meubelen zorgeloos in hebben kunnen verhuizen, we raden dit bedrijf dan ook van harte aan en als we nog eens een huurauto nodig hebben komen we zeker hier terug onze hartelijke dank..... familie Akkermans.

• Vestiging: Etten-Leur

Heel goede ervaring

Duidelijk in de communicatie, klantvriendelijk, auto in goede staat. Betere ervaring dan bij sommige andere verhuurders!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Zeer positief!

Ze hebben de kleinere bus vanuit Cuijk speciaal naar Venray gebracht zodat ik deze kon gebruiken. Super goede klantenservice! Lof aan autohopper Venray

• Vestiging: Venray

Kon niet beter!

Netjes, snel en duidelijk. Heb de auto net teruggebracht dus nu nog wachten tot de borg teruggestort wordt maar heb geen reden daaraan te twijfelen.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Goed compleet volgens afspraak super

Via internet afspr gemaak. Keurig bevestiging op de mail daarna. Op dexafgesprijen tijd stind de bus gereed keurig schoon gewassen.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Goed service, vriendelijk en professioneel.

Goed service, vriendelijk en professioneel.

• Vestiging: Bunnik
  • Communicatie

Geweldige service en vriendelijk personeel

Goed geholpen, klant vriendelijk! Goede service!

• Vestiging: Cuijk

Prettig

Deskundig,vakkundig

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Goede service, goedkope oplossing, goede bus!!

• Vestiging: Zwolle

Fijne auto fijne service

Wij zijn vlot geholpen en alles voor een redelijke prijs.

• Vestiging: Weert

Top!

Het was hartstikke goed en snel gegaan alles is snel en makkelijk geregeld.

• Vestiging: Ridderkerk

Prima service!

Online gereserveerd en op het afgesproken tijdstip kon ik de auto ophalen. Prettige auto om in te rijden.

• Vestiging: Dordrecht

Hele vriendelijke man En goede communicatie Goede locatie

• Vestiging: Nijmegen

Goede service!

Een 9 persoons busje huren was telefonisch snel geregeld. 1 dag van tevoren kregen we helaas te horen dat ons busje niet op tijd terug gebracht zou worden door de huurder voor ons. Voor beide partijen erg vervelend. Maar Huub van Autohopper heeft ontzettend zijn best gedaan en voor ons een ander busje weten te vinden! Geweldige service in een onverwachte situatie en ons kinderfeestje kon zonder verdere zorgen door gaan!

• Vestiging: Amersfoort

Mooie stevige aanhangwagen...

Altijd goede service bij Autohopper Bunschoten. Vriendelijke/ behulpzame jonge dame.

• Vestiging: Bunschoten
  • Ervaring met: Aanhangwagen

Goed en vriendelijk geholpen

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Niets anderds dan een prima auto gehuurd 4/5maanden lang.

alles goed, niets negatiefs te melden

• Vestiging: Utrecht Centrum

Goede service en klantvriendelijk

Omdat de auto die ik wilde er niet meer was, boden zij mij een andere bus aan die duurder was. In principe wilde ik dit niet. Er werd mij aangeboden om het verschil te delen. Dit vond ik een goeie oplossing. Ook was het fijn dat ik de auto de dag ervoor al kon ophalen zonder extra kosten. De bus zag er netjes en schoon uit. De borg kreeg ik ook gelijk weer terug . Kortom een prima service.

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Mooie auto super fijne service.

Een nieuwe i10 automaat meegekregen. Wij zijn dik tevreden en zeker een aanrader om hier een auto te huren.

• Vestiging: Druten

Boogschutterstraat 1-43