Prettige verhuurder

Last minute (binnen 1 uur) een auto kunnen huren bij Autohopper. Bij het ophalen en aan de telefoon was het personeel erg klantvriendelijk. De auto die wij kregen was splinter nieuw en reed erg fijn. De prijs voor het huren was ook niet ongelofelijk duur.

• Communicatie

Goed geregeld en goed personeel

Was allemaal goed geregeld, niet te duur en goed personeel

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Perfect geregeld voor mooie prijs

Schone, mooie, nette auto die lekker rijd. Via mijn vader hier terecht gekomen en ga hier zeker vaker gebruik van maken.

• Vestiging: Utrecht Centrum
  • Communicatie

Was een goede ervaring echt top

Vriendelijke ontvangst en een duidelijke uitleg over het hoe of wat en een perfecte auto.

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Makkelijk online bestellen. Top auto.

Auto voor de wintersport besteld. Volledig voorzien van winterbanden en sneeuwketting. Top auto. Het enige wat beter kan is een bandje wanneer je de vestiging belt. Buiten de kantoortijden gaat de telefoongewoon over. FF zeggen dat je dicht bent, wat de openingstijden zijn EN wat de procedure is voor het retourneren buiten kantoortijden. Dit laatste heb ik ook NIET kunnen vinden op de website. Voeg dat ff toe en alles is top.

• Communicatie

Zeer professioneel bedrijf, service top

Ik had nog nooit eerder een auto gehuurd, maar de deskundige uitleg deed mij geruststellen en kon ik zonder stress verhuizen. Huurprijs zeker niet te duur, voldoende parkeergelegenheid om je eigen auto te laten staan.

• Vestiging: Zaltbommel

Beleeft en duidelijk

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Fijne communicatie, goed geregeld!

Wij hebben voor onze wintersport een 9 persoons bus gehuurd. De bus reed heerlijk, was ruim (we konden al onze bagage voor 8 personen makkelijk opbergen) en zuinig. Vooraf hebben we de duidelijke afspraken kunnen maken en het was heel fijn om de bus een dag eerder om ca. 18:00 uur op te mogen halen zodat we onze bagage op vrijdag al konden inladen zodat we zaterdagochtend vroeg konden vertrekken naar Oostenrijk. Mede dankzij de huur van deze bus hebben we een heerlijke vakantie gehad.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Mooie ruime bak die erg comfortabel rijdt

Goede ervaring

• Vestiging: Beesd

Prima service!

Na het reserveren snel een bevestiging, auto was helemaal goed. Ook het terugstorten van de borg ging heel snel en netjes. Al met al, prima service, top!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Klantvriendelijk en mooie bus

Renault master bus gehuurd voor 1 dag (zaterdag) Ik mocht deze kosteloos al vrijdag middag ophalen en hoefde deze pas zondag ochtend 8 uur in te leveren. Bus zag er uit alsof die net uit de showroom kwam en reed perfect. Erg tevreden met de geleverde bus en service.

• Communicatie

Goede service en mooie bus

Bij het afhalen goed ontvangen / goede service en de bestelbus was vrij nieuw en alles werkte top.

• Communicatie

Klantvriendelijk en de beste prijs

Heldere bestelprocedure, zeer betaalbaar, uitstekend klantcontact en een fijne verhuisbus hebben de verhuizing vergemakkelijkt. Snelle afhandeling en duidelijke factuur. Top verhuurbedrijf!

• Vestiging: Amersfoort

Goede service, snel geregeld

per telefoon informatie over beschikbare bussen ingewionnen. Kon direct het gewenste model bestellen. Bestelbus stond op de gewenste dag klaar en na het afwikkelen van de papieren, binnen een kwartier onderweg. Terugbrengen was nog makkelijker. Sleutels inleveren ... klaar. Maandag de factuur (duidelijk posten)

• Vestiging: De Bilt

Geweldig.

Ik had in de eerste instantie een Toyota pro ace gehuurd Maar omdat deze stuk was,kon ik voor dezelfde prijs een grotere bus huren.en dat was de Renault Master waarvan de rechterbuitenspiegel stuk was,en als ik deze bus toch niet fijn vond om te huren. Kon ik een nog grotere bus huren,voor het zelfde geld. Maar de Renault Master desondanks dat de rechterbuitenspiegel stuk was,heb ik deze bus gehuurd. En het was fijn rijden met deze bus. Klasse dus!!!!

• Vestiging: Ridderkerk

Goede wagen, geen gedoe

Prima verhuiswagen gehuurd, snelle afhandeling ´s ochtends, kon de wagen op het gewenste moment terugbrengen.

Top!

Goede ervaring met Autohopper. Kon de auto de avond van te voren al ophalen waardoor we vroeger richting Parijs konden. Dat was fijn. Vooraf kenteken doorgekregen voor reserveren Parking. Auto was buiten en binnen netjes schoon gemaakt. Nu nog even wachten of de borg netjes op tijd wordt teruggestort..

• Vestiging: Etten-Leur

Heel erg tevreden

Er wordt mee gedacht. Direct geschakeld na vragen en afspraken. Goede service, veel mogelijkheden, vriendelijke medewerkers. Top wagen!

• Vestiging: Etten-Leur

Super service, erg gemoedelijk

Voor nood een auto op het laatste moment moeten regelen. Vooral meedenken en schappelijk. Vooral niet moeilijk met haal en breng service

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Zeer klantvriendelijke behandeling, kwalitatief prima bus een nette afhandeling van verhuur!

Voor onze wintersport vakantie een bus gehuurd. Deze was in prima staat (alleen wel zachte banden…), erg prettig te rijden en prijs/kwaliteit verhouding was prima. Verder waren ze erg vriendelijk en werd alles heel makkelijk en snel geregeld. Zelfs op zondag terugbrengen was geen probleem! Kortom, aan te raden!

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Enorm slechte ervaring met verhuurder

Vrijdag 18 februari bus opgehaald bij garage van As in apeldoorn met mijn scooter Ik moest scooter buiten laten staan ondanks harde Wind! Ik bood aan binnen te stallen.maar was niet nodig,zou zijn personeel doen.sleutels moest ik erin laten anders is hij niet te verplaatsen Samen de huur bus geïnspecteerd,niets mis mee...fijne mooie bus! MAAR....TOEN IK volgende dag bus terugbracht,en scooter mee wilde nemen Hele zijkant zwaar beschadigd ! Volgens hr van As omgewaaid maar heeft me er ook niets van verteld toen ik vertrok, Voelde eigenlijk gelijk dat er iets mis was.Binnen paar min was ik terug Maar hij kon (wou)niets voor me doen Scooter laten inspecteren door scooterboer in Apeldoorn Met zijn oordeel Geen Omval schade flink mee onderuit gegaan Glijschade. Ik hoor graag van u. Mvg Hans Schroven Tel nr 0623863122

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Prima service in Nijmegen

Bus met laadklep gehuurd. Prima uitleg en oplevering. Handige busjes

gemakkelijk en prijs-kwaliteitverhouding prima

nette bus en goed onderhouden

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Super service bij eenvoudige autoverhuur

Na eenvoudige online de gewenste verhuisauto gehuurd te hebben een persoonlijke afstemming middels e-mail ontvangen. Bij ophalen heel netjes begeleid en regelde men nog heel snel een extra toevoeging!

• Vestiging: Veenendaal
  • Communicatie

Snelle terugkoppeling, prima info en top klantvriendelijkheid

zie boven

• Vestiging: Halsteren