Goede service en fijne auto!

Huren van de auto was heel makkelijk en zonder nonsense, vriendelijk personeel.

• Vestiging: Wageningen

Prima!

We hebben een ruim busje gehuurd om mee te verhuizen. Er paste veel in, dus was erg handig. Er waren wel al aardig wat beschadigingen aan de auto dus het is een typische verhuisbak.

• Vestiging: Heemstede
  • Deskundigheid N.v.t.

Fijne bus, goede service

Twee dagen een bus gehuurd voor mijn verhuizing. Prima bevallen.

• Vestiging: Vlissingen

Perfecte verhuisbus, correcte afhandeling

We hebben een verhuisbus gehuurd voor een weekend. Fijne auto met mooie laadruimte voorzien van laadklep. Goede uitleg gekregen en geen verrassende kosten. Op maandag direct afrekening met duidelijk overzicht. Op dinsdag al borg terug gestort gekregen na aftrek kosten van extra gereden km´s.

• Vestiging: Tilburg

Fantastisch!

Aantal weken geleden autopech gehad en duurde nog een tijd voordat het klaar is bij de garage. Z.s.m een auto nodig en bij de meesten kan je helaas alleen huren met een creditcard. Gelukkig kwam ik Autohopper tegen en werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Jammer genoeg bij de locatie waar ik m’n aanvraag deed, hadden ze helaas geen auto’s beschikbaar. Zij hebben mij doorverbonden naar de vestiging in Capelle a/d IJssel. Daar heb ik toch wel gelijk een auto meegekregen, zeer vriendelijke heer die mij heeft geholpen en alles netjes uitgelegd. Heb ook zonder problemen langer mogen door huren. Gewoon fantastisch en huren zonder creditcard! Zeker aan te raden als je even een auto nodig hebt.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Lekker lokaal voor een mooie prijs

Je huurt om de hoek, en voor een goede prijs een goede bus inclusief verhuispakket. Makkelijker kan niet.

• Vestiging: 's-Heerenberg

Goed georganiseerd

Omdat mijn eigen vervoer op reparatie wacht heb ik gebruik kunnen maken van autohopper.. Vandaag gebeld en voor dezelfde dag een afspraak kunnen maken. Hier ben ik zeer tevreden over. De beschikbare auto voldeed aan mijn "bescheiden" wensen.

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

Prima auto in geweldige staat met zeer veel ruimte

Auto gereserveerd en de op de dag van aflevering werd alles goed uitgelegd.Auto was netjes schoon en volgens afspraak afgetankt. De vooraf genoemde bedragen kloppen precies dus ik kan niets anders bedenken dan dat ik blij ben met een Auto hopper . Ik kan het iedereen aanraden.

• Vestiging: Woerden
  • Communicatie

Perfecte auto, zo goed als nieuw.

Prima bus met amper 2500 km op de teller. Navigatie en alles er op en er aan.

• Vestiging: Vlaardingen

Gewoon prima.

Aanvraag vlot verwerkt. Ophalen zonder probleem. Nette wagen en laadruimte. Geen rare extra kosten. Borg vlot teruggestort.

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Uitstekende prijs en zonder complicaties

Alles ging goed, iedereen deed hun allerbeste dat ik nog langer gebruik kon maken, buiten mijn originele reservering. Soms was het niet mogelijk, maar aan het eind van de dag, hadden ze het toch voor elkaar gekregen.

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Bus gehuurd last minute voor onze verhuizing naar Zwolle. Medewerker hielp ons super! Alle uitleg gekregen en we konden de bus een dag eerder ophalen en zo liep de verhuizing voorspoedig met de bus. Super en veel ruimte!

• Vestiging: Harmelen
  • Communicatie

Alles vlot en goed geregeld

Prettig & alles snel voor elkaar

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

Goede bus en gemakkelijk en snel geregeld

Het gehele traject is vlot verlopen. De gehuurde bus reed erg fijn en zag er verzorgd uit. De communicatie van de medewerker was duidelijk en goed. De afhandeling ging ook zonder problemen en uiteindelijk is onze ervaring als zeer positief ervaren. Waar wij helaas tegenaan liepen was dat er op de site stond dat we de bus tot 18.00 uur konden gebruiken. Dit stond uiteindelijk ook op de verwerkingsbon. Helaas kregen we te horen bij het afhalen dat het tot 17.00 uur was, waardoor wij moesten haasten en onze planning niet volledig hebben kunnen volgen.

• Vestiging: Breda

Hele goede service

Een fijn bedrijf en hele correcte afhandelingen!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

• Vestiging: Rotterdam

uitmuntend

Zeer goede informatievoorziening vooraf. zeer nette medewerkster, erg dienstverlenend en flexibel. Hele nette bus . Snelle terugbetaling borg en zeer nette en duidelijke factuur afrekening extra kilometers . Ik ga zeker vaker bij autohopper Spijkenisse huren , een echte aanrader !!!

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Klantgerichte service. Net afgeleverde auto.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Flexibele en meedenkende organisatie in een tijd waarin onzekerheid de boventoon voert.

We zijn zeer tevreden over de service die autohopper verleent. Zij denken mee met de klant in een tijd waarin corona voor veel onzekerheid zorgt. Het was een prima 6 persoons bus met een goede pakket aanbieding (winterpakket). Prettig zakendoen met gemotiveerd personeel. Wij komen zeker terug als we weer eens iets willen huren.

• Vestiging: Eindhoven
  • Ervaring met: Anders

Perfect geregeld

Bus stond klaar en vriendelijke mensen

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Top vervoer voor een goede prijs!

Een nieuwe nette bus gehuurd met weinig kilometers en meer dan genoeg ruimte, al deze dingen voor een goede huurprijs die hier bij autohopper het voordeligst was.

• Vestiging: Kampen

Snel en professioneel geregeld

Via garage Heersmink in Harderwijk een auto van Autohopper gehuurd. Prima reisauto met winterbanden en sneeuwkettingen voor onze wintersport. Auto voldeed helemaal aan de verwachtingen en de service was perfect.

• Vestiging: Harderwijk

Netjes en correct

Nette auto, vriendelijk personeel. Goede prijs

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Prima wagen, vriendelijk personeel, helemaal top!

Precies zoals ik van een professioneel verhuurbedrijf verwacht. Niks op aan te merken.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Vriendelijk service en een nette bus

Simpel reserveren, vriendelijke en snelle service, nette voertuigen, parkeren voor de deur en de mogelijkheid om buiten kantooruren het voertuig weer in te leveren. Top!

• Vestiging: Eindhoven

een hele prettige ervaring

prefect geholpen en heel fijne en mooi auto

• Vestiging: Bergschenhoek

Boogschutterstraat 1-43