Geweldige service, leven mee met je. Reden van mijn huur voor de bus, is einde van relatie, en dus mijn spullen op halen, met terug brengen van de bus ook weer de vraag, of het goed gegaan is. Mocht ik nog een keer een bus nodig hebben, dan weet ik waar ik heen moet. Kort gezegd: Top service.
Personenwagen gehuurd. Correcte prijs, goede service en in geheel aangename ervaring.
Snel. Vakkundig
Grote bus met rugvriendelijke laadklep, super en de service was prima.
Perfecte service en goed bijna nieuw materiaal
We Hebben schade gereden, dit is op zo’n prettige professionele manier opgelost, zonder één verwijt. Ik ga iedereen die een auto wil huren naar dit bedrijf verwijzen. Hoop dat ze dan geen schade rijden.
Vlotte bevestiging van mijn online reservering van een bestelbus voor het weekend. Daarna gebeld of ik de bus vrijdagavonden al kon ophalen en dat was geen enkel probleem. De bus was gloednieuw. Er werd me gevraagd of ik ook nog verhuis dekens en een hondje nodig had. Er werd me een hele stapel frisse dekens aangeboden en ik kreeg er ook nog een steekwagentje bij. Prima uitleg over het afvullen van de tank. De wagen werd ook nog eens netjes voor me voorgereden tot aan de receptie, zodat ik er meteen ik kon wegrijden. Kortom, perfecte service, een echte aanrader.
Het online regelen , busje afhalen , busje retourneren , betaling afhandelen was allemaal prima !
Ik had de auto nodig op zondag. Ik hoefde alleen voor de zondag te betalen terwijl ik de auto al op zaterdag af mocht halen. Ook heb ik eerder een paar keer af moeten zeggen vanwege COVID en dat was totaal geen probleem! Vriendelijke mensen die het daar runnen bij Croy Eindhoven. Dat kom je niet zo vaak meer tegen! Ik kan iedereen Autohopper aanbevelen! Een menselijke benadering van begin tot eind!
prima busje. heel veel ruimte en gemakkelijk in het besturen.
Super makkelijk online te reserveren. Werd gebeld en enorm aardig en goed geholpen door de verhuurder en duidelijke uitleg.
Goede service, goede prijs en een fijne auto.
Prima geregeld, bus stond klaar. Alles ok.
Goede heldere uitleg. Auto was top, schoon en tip top in orde.
Snel en vlot een goede bus geregeld voor een verhuizing, waarbij toebehoren makkelijk gehuurd konden worden.
Fijne communicatie, flexibel, geen kleine lettertjes of verrassingen. Hele fijne zuinige auto. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom. Aanrader!!
Als je opeens een bus nodig hebt dan ga je op internet kijken. Voor mij was de prijs/kwaliteit verhouding uiteraard belangrijk. Snel kwam ik uit op Autohopper Diemen. De website was toegankelijk en na een telefoontje bleek het bedrijf ook bijzonder klantvriendelijk en servicegericht te zijn. Alles verliep smooth en was een zorg minder bij mijn verhuizing.
Ik vinden de persoonlijke benadering en het meedenken een verademing. Ik had verschillende verhuurmaatschappijen gebeld. Het antwoord was meestal “Hebben we niet, sorry”. Hier werd meegedacht over een oplossing.
Vrachtwagen reserveren snel en eenvoudig. Ophalen, sleutel in de bus, zonder problemen goed geregeld.
Lekker busje, zonder had niet gelukt.
snelle, duidelijke, vriendelijke service & heerlijke auto.
Kende deze nog niet maar in 1 woord super. Snelle reactie op de reservering en op de vragen die ik nog had, goede prijs en service waaronder openingstijden en fijn contact. De volgende keer zeker weten weer hier.
Vriendelijk geholpen Bakwagen was netjes
Inderdaad zo goed als nieuwe bus, zelfs een achteruitrijcamera! Zeker een aanrader!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn