Goede service en ontvangst, super luxe bus waarmee we alles konden verhuizen. Top ervaring.!! Dank jullie wel
Voor het eerst een bestelbus gehuurd. Prima service, alles was naar tevredenheid geregeld!
zeer vriendelijke verhuurder, de staat van de auto werd goed uitgelegd en er werd duidelijk aangegeven waar de auto schade had, zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Super geregeld allemaal
Telefonisch reserveren verliep zeer aangenaam. Lekker vlotte sleuteltransfer en pittig karretje. Vorige huurder had wat zuinigjes afgetankt maar dat werd probleemloos verrekend bij het inleveren. Chapeau!!!
Auto stond op tijd klaar, snelle afhandeling, duidelijke afspraken
Bijna 1700 km mee gereden, schappelijke prijs en hoge kwaliteit. Top lui.
Onze 2 ervaring en als er geen gezonder heden zijn word de borg de zelfde dag nog terug gestort dus echt top allemaal geregeld
Makkelijk bereikbaar, flexibele mogelijkheden tot ophalen en terugbrengen, prima bus gehuurd voor onze verhuizing! En dit alles voor een goede prijs.
Normaal gesproken huur ik altijd bij een concurrent, maar die hadden geen auto beschikbaar. Ik vond autohopper en kon gelijk reserven. Ik kreeg netjes een telefoontje met de bevestiging. Nette, schone en fijne auto meegekregen. Alleen jammer dat er geen vrije kilometers bijzitten, maar ik was voor alsnog voordeliger uit. Zeker een aanrader en voortaan huur ik weer bij Autohopper.
We hebben een busje gehuurd voor onze trip naar praag en kregen bij aankomst gelijk een nieuw busje met slechts 5 km op de teller. De auto reed heerlijk en de rit naar Praag was echt een fijne ervaring.
Op het laatste moment bij het bedrijf langs geweest om een busje te kunnen huren. Dit was gelukkig geen probleem. Goede service. Heel erg klantvriendelijk. Snel geregeld. Leuk bedrag om een busje te kunnen huren. Niet zo duur als anderen. Als wij de volgende keer een busje nodig hebben komen wij zeker weer bij u terug!!!
Na mijn online reservering werd ik gebeld om de reservering nog een keer door te nemen. Bij het halen heel prettig contact en ook bij terugbrengen.
Wordt goed meegedacht en ik keurig geholpen.
We hebben erg goede service ervaren. De bus zag er netjes uit en we werden erg vriendelijk geholpen.
Het was fijn dat we maar 1 rit nodig hebben gehad om spulletjes uit me moeders huis te halen.
Op het laatste moment contact gehad om een bus te huren. Kon nog allemaal geregeld worden. Eenmaal op het afhaalpunt in hillegom super vriendelijk te woord gestaan en bij retourneren ook weer zo. Een mooie nieuwe bus mee gekregen die top reed.
Mooi verhuiswagen waar veel spullen in kan
Zelf online regelen. Site overzichtelijk. Auto overdracht lekker snel en duidelijk.
De bus had ik snel en makkelijk besteld op de website. Ik vond daarbij de goed bereikbare ophaallocatie vooral doorslaggevend. De reservering werd ook snel bevestigd. Ophalen en inleveren ging vriendelijk en zonder gedoe; alles lag al klaar. De bus was netjes schoon en reed prima. Ik zou de volgende keer zeker weer gebruik maken van Autohopper.
Goede prijs kwaliteit! Borg aangeven datum ontvangen! Zeker een aanrader bij een verhuizing!
Nette bus, goede instructies, financiëel tot op de cent nauwkeurig, aardige vlotte mensen
Snel geregeld, duidelijke afspraken. Afhandeling ook goed geregeld.
We moesten een verhuizing van Duitsland naar Nederland doen en met Autohopper de Bilt was alles heel makkelijk te regelen. De communicatie was goed, alles was perfect.
Verhuisauto voor een weekend en en dag gehuurd, prima prijs ook voor de extra kilometers! Reed prima!!
Vriendelijke medewerkers, goede service
Boogschutterstraat 1-43