We werden zeer vriendelijk ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd en snel afgehandeld en de bus die we gehuurd hadden was nieuw en reed super. De volgende keer ga ik hier zeker weer iets huren.
Ik werd goed geholpen. Ze zijn heel klantvriendelijk. De voorwaarden zijn duidelijk. Ruime keuze in wat je wil huren aan auto. Borg netjes terug gekregen. Zou hier zeker vaker een auto huren als dat nodig is.
Prima busje gehuurd , dat was heerlijk rijden. Ik wilde eigenlijk eentje die een slag kleiner was maar die was niet beschikbaar dus kreeg ik een groter model voor de prijs van de kleinere. Geholpen door vriendelijke medewerkers
Het klopt als een bus
Fijn geholpen, erg goede bus
We hadden bij de vestiging Winschoten op 2de Paasdag een verhuisbus gereserveerd, Nog speciaal nagevraagd of de vesting 2de Paasdag open was, Bevestiging gekregen konden de bus om 08.00 uur ophalen. Om 08,00 uur was de vestiging gesloten tot 09,00 gewacht en gebeld, niets. We hadden wel 6 verhuismannen die stonden te wachten. Uiteindelijk blkee er in de vestiging Roden iemand aanwezig die ons fantastisch geholpen heeft. We moesten wel 0,45 uur rijden van Wischoten neer Roden en weer terug naar Winschoten en vervolgens naar ons verhuisadres, waar we om 13.00 uur pas aankwamen. Later de middag werd er gebeld door de vestiging Winschoten dat de bus klaarstond????????? Verhaal gedaan, als reactie oh dan cancelen we toch?????? Uiteindelijk waren om om 21.00 uur klaar met een verhuisrit. Vreselijk!!!!!
De bus voldeed aan onze eisen. Geen mankementen oid. Snelle en correcte afhandeling.
Prima Wel nog de volgende opmerking. Bij het terugbrengen van de bus een uur moeten wachten om bus in te kunnen leveren. Op huurcontract staat dat bus ingeleverd moet worden om 08.00 uur, maar vestiging Diemen is zondag pas open om 09.00 uur....
Het hele huurproces ging soepel. Van de reservering tot het terug brengen van de auto. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef: Het hele verzekeringsverhaal irriteert me. Extra betalen voor verlagen eigen risico, borg van 350 euro, 1500 euro moeten betalen indien er schade ontstaat aan de bovenzijde bakwagen etc.
Voor mijn verhuizing twee dagen en Renault Master met laadklep gehuurd. Ideaal makkelijk laden en lossen, veel ruimte. Voor een prikkie een verhuispakket erbij. Terugbrengen ging soepel en snel en direct borg terug op je rekening.
Het ging allemaal erg makkelijk. Gereserveerd, op de gewenste dag opgehaald, later weer teruggebracht. Financieel alles meteen geregeld, restant direct teruggepind. Supermakkelijk!
Fijne service, voor zaterdag gereserveerd, konden hem op vrijdag al ophalen! Ook terug afleveren perfect geregeld!
Verhuizen wordt op deze manier een feestje!
Garage heersmink maakte op mij een geweldige eerste indruk door zeer professioneel en klantvriendelijk om te gaan met mij, als vreemde en eerste keer huurder. Ze dachten goed mee en deden hun best mij tegemoet te komen toen ik 2 dagen na mijn reservering toch een iets grotere auto nodig had. Absoluut een aanrader!
Zeer prettig
Netjes, duidelijk en goed geregeld. Schone auto en alles wordt netjes uitgelegd.
We hebben voor onze verhuizing een AutoHopper busje gehuurd. De auto was super voor dit doel, we konden spullen veilig en droog vervoeren.
Ben goed geholpen Wagen stond netjes klaar met alle benodigdheden voor de verhuizing Vriendelijk personeel
Willem Roggeveen is een top vent! Service, meedenken, lachen en rijden maar.
Prettige en duidelijke communicatie Scherpe verhuurprijs voor een nette bestelbus. Volgende keer graag weer
Mooie, schone, schadevrije bestelbus. Eenvoudig te reserveren, aardig personeel. Vlot afhalen en terugbrengen, zonder gedoe.
Prettig geholpen. Flexibel met wijzigen ophaaladres. Vergeten zonnebril werd keurig apart gelegd.
Omdat ik de auto wilde gebruiken als trouwauto voor mijn dochter, en zij een hele grote trouwjurk had, wilde ik een wat hogere auto. Die was niet voorradig. Maar, zei de medewerker, ik kijk of ik wat kan regelen. En zo geschiedde: hij heeft speciaal een hogere auto opgehaald bij een andere vestiging. Dat niem ik service met een strik er om!
We hebben een bus bij jullie gehuurd het is ons erg goed bevallen vriendelijk personeel
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn