perfect geregeld, goede organisatie, prima auto en voordelig
Prettig, makkelijk in omgang en de auto is up to date, aftanken om de hoek, diezelfde dag mijn borg teruggestort, al met al een goede ervaring, zal ze zeker aanraden bij al mijn vrienden of kennissen.
Het was een “last minute” aanvraag, snel uitgevoerd. Alles stond netjes klaar.
De auto ophalen ging zeer gemakkelijk met vriendelijke service. De auto die we meekregen was een fijne goed-rijdende auto zonder enig mankement. Ook het inleveren ging weer gemakkelijk en zonder enige obstakels liepen we weer de deur uit.
Auto gehuurd voor bevrijdingsdag. In verband met aluiting op die dag werd aangeboden om een dag vantevoren de vrachtwagen op te halen en vrijdag 0800 uur terug te brengen, dit alles voor 1 dag huur. Gratis laadstang meegeleverd.. Netjes gedaan...
Ik huur regelmatig auto's bij Autohopper aan de Weertsingel en het bevalt altijd prima: ik krijg altijd zonder gedoe de gereserveerde auto, die is altijd in prima staat en schoon, en de afhandeling na afloop loopt ook altijd soepel.
Ik had op korte termijn een busje nodig. Ondanks dat de locatie zelf dicht was op de betreffende dag hebben de medewerkers fijn meegedacht om mij te kunnen helpen. Ik mocht de sleutel iets eerder ophalen waardoor ik alsnog de bus kon huren op die dag. De bus zelf was hartstikke netjes en schoon, reed als een zonnetje en superzuinig. Al met al was het huren een top-ervaring en ga ik volgende keer direct weer hierheen!
Goede service uitstekende materiaal was gewoon top en de bus was ruim.
Super makkelijk en betaalbaar voor een dagje verhuizen
Erg goede ervaring met het huren van een bestelbus bij Autohopper in Haarlem. Er werd vriendelijk meegedacht, helder gecommuniceerd en het busje was in perfecte staat.
Heb de Toyota Yaris (automaat) gehuurd en heb er superveel van genoten. Een heel vlotte auto waar je makkelijk mee in de stad kunt rijden en ook fijn mee op de snelweg kan rijden! Service was ook heel top, en uiteindelijk kwam het ook erg voordelig uit! Zeker aan te raden ;)
Alles was goed geregeld en snel afgehandeld. Vriendelijke mensen.
Die Website und Emailzusage zeigen an, dass die Filiale in Steenwijk ab 08:00 offen hat. Ich habe für 08:00 gebucht und später erfahren, dass die Filiale nur ab 09:00 offen hat. Online-Chat sagte 3 Sicherheitsgurten hinten in diesem Modell aber Auto hat in Wirklichkeit nur 2. Ein Kind nicht in Sicherheit. Zu spät zu ändern. Ich wollte mit Visa-Kreditkarte bezahlen aber wird nicht akzeptiert. Giro-Debitkarte aus Deutschland auch nicht. Ich müsste zum Bankautomaten um Bargeld zu holen (mit Kaution 700€ plus Mietpreis), bevor ich das Auto haben darf. Habe nie so was erlebt!
Goede service, vriendelijk en de bus is makkelijk te besturen.
Gewoon een goede service, heel klantgericht, goede uitleg en direct de verhuiswagen geregeld. Ook de borg direct terug gestort. Alles goed geregeld.
Auto werd op tijd op de camping afgeleverd en weer opgehaald. Hele goede service
auto voldeed aan de wens
Ik had een kleiner model bestelwagen besteld en deze zou laat op de dag retour komen. 45 min voor sluiting kreeg ik een bericht dat hij (Patrick) mij nog niet vergeten was maar dat de bus er nog niet was. Heel keurig om klanten op deze manier te informeren. Na 15 minuten belde hij terug met de mededeling dat hij te horen had gekregen dat de bus die dag niet meer retour zou komen. Hij wist dat ik de volgende dag mijn zoon zou gaan verhuizen naar Maastricht dus begreep dat het voor mij heel belangrijk was om een bus te hebben. Elders een bus huren op zaterdagmiddag om 16:45 ging niet lukken. Patrick kwam met de oplossing om een grotere bus mee te nemen zodat ik toch mijn zoon kon verhuizen. Wederom een voorbeeld van klantgerichtheid en service dat verder ging dan verwacht mag worden. Alles bij elkaar ben ik heel goed geholpen, ben ik voortdurend op de hoogte geweest en heb ik als klant een heel goed gevoel over gehouden van mijn 1e ervaring met Autohopper. Ik kan Autohopper Mijdrecht van harte aanbevelen aan eenieder die een auto of bestelbus wilt huren.
Ik was in Utrecht Leidsche Rijn. In eerste instantie was de gewenste bestelbus niet voorradig, maar er werd moeite gedaan om toch nog iets te regelen/te compenseren. Achteraf bleek de bus niet volgetankt bij de start van de rit. Dit bemerkte ik pas achteraf, maar dit is keurig opgelost.
I called very last minute to rent a vehicle, and I was assisted very quickly and efficiently. I will recommend Autohopper to anyone.
online reserveren. op de dag zelf vriendelijk ontvangen en samen de (kleine) beschadigingen van de auto even doorgelopen. Niks ingewikkelds aan en bus reed prima!
Kwamen auto bij deur afleveren! Top
Alles was duidelijk en netjes uitgelegd
Een zeer vriendelijke medewerker heeft ons alles uitgelegd. De minivrachtwagen was schoon en netjes, zeker aan te bevelen. Wij waren er heel blij mee dat wij voor autohopper hebben gekozen. Dank jullie wel.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn