Heel vriendelijke medewerkers
Zeer flexibele service. Initieel een middelgrote bus gereserveerd maar deze kon nog op de dag van verhuur omgewisseld worden voor een grotere bus die geschikter leek. Ook kon de sleutel op een later tijdstip ingeleverd worden. Kortom, vriendelijk personeel en flexibele service.
Snelle reservering van juiste auto zonder bang te hoeven zijn voor de 'kleine lettertjes'.
Kurzfristige Buchung u Verschiebung der Abgabezeit war alles kein Problem. Top sauberes Auto mit gutem Navi u vielen Annehmlichkeiten wie AC etc. Kleines Auto mit genug Power, toll für kleine Parkhäuser etc. Dies alles für einen sehr guten Preis. Hat Spass gemacht, gerne wieder.
Auto kon ik een dag van te voren al ophalen, zodat ik op de dag zelf op tijd kon vertrekken. Hoewel wij geen verhuispakket hadden aangevraagd lag deze wel in de auto. Prima service. Na afloop de auto bij de garage geparkeerd, waarna zij zelf de auto gingen afdanken.
Op dezelfde morgen de auto gelijk kunnen oppikken en kunnen huren voor meerdere dagen. Daar boven op een hele vriendelijke en duidelijke service! Top bedrijf!
Was voor een week in Nederland, en was oorspronkelijk bezig om een auto to huren van een van de grote internationale verhuurbedrijven waar ik mee bekend was. Door mijn zwager bij Autohopper in Tiel terecht gekomen, waar ik met open armen en flexibiliteit al snel hoorde dat een auto hier minder dan de helft koste vergeleken met de bedrijven waar ik eerst op zoek was. Persoonlijke service, schone auto, gewoon uitstekend !
Ik werd keurig ontvangen en kreeg wat drinken aangeboden bij binnenkomst. Bij het maken van de kopieën van paspoort en rijbewijs, werd keurig aangegeven dan bepaalde delen netjes zwart waren gemaakt. De bakwagen stond schoon en wel klaar en kreeg een duidelijke uitleg van de wagen en lift. Al met al een keurig bedrijf die de spullen voor elkaar heeft!
Snel geregeld en goede service!
Bij een Hornbach filiaal via een zuil geprobeerd een verhuisbus te huren. De zuil was kapot, maar telefonisch netjes geholpen door een medewerker. Heel simpel en flexibel geregeld.
Snel en zeer goed geholpen aan een prima auto voor een redelijke p6
I rented 9-seater bus and all went well with rental process and the car. The car was in excellent condition.
Via verwijzing kwamen we terecht bij Autohopper in Oldenzaal. Het bleek veel dichterbij dan locaties waar we eerder een bus huurden. Vooraf werden we vriendelijk te woord gestaan door de telefoon en alles werd helder uitgelegd en nagestuurd in de mail. Bijzonder prettige communicatie en service, ook achteraf door bijvoorbeeld het borgbedrag snel weer terug te storten en niet onnodig lang vast te houden, zoals je soms tegenkomt bij bedrijven. Kortom, een prima ervaring!
Goede bestelbus met prima laadruimte, netjes.
Prima bestelbus zaterdag om 09:30 uur opgehaald en mocht hem zondag om 11:00 uur terugbrengen. Vriendelijke en makkelijke afhandeling.
comfortabele en zuinige auto
Het reserveren van de verhuisbus ging heel erg eenvoudig en de bevestiging kwam ook erg snel. De persoon bij de vestiging was ook erg vriendelijk en heeft alles netjes en correct uitgelegd.
Snelle reactie na mijn online aanvraag. Het was goed geregeld. We kregen een nieuw 9-persoonswagen mee. Terugbrengen op zondag was geen probleem.
Autohopper en James autoservice Mijdrecht bedankt voor de service. Mijn complimenten voor de goede communicatie. Hagelnieuwe 9 persoonsbus gehuurd waar we een week heerlijk van genoten hebben.
Busje gehuurd, spullen getransporteerd en busje weer teruggebracht. Borg betaald en ter plekke weer teruggestort gekregen. Alles verliep vlot en prima.
huur Renault bestelbus t.b.v. verhuizing terras-set van Amsterdam naar Ede : reservering telefonisch, bevestiging per mail, intake met correcte attendering op beschadigingen ter plaatse, en afhandeling + financiële afwikkeling na afloop uiterst vlot door Patrick Beiten.
Vriendelijk te woord gestaan door de telefoon en denken met je mee.
Alles perfect geregeld alles goed uit gelegd
Handig en voordelig, alleen kloppen de reserveringstijden niet met de openingstijden van locatie Hillegom. Je kunt bij online reserveren kiezen voor afhalen om 8 uur terwijl het bedrijf pas om 8.30 u opent. KM-standregistratie kan beter, controleer het zelf goed vóór je met de bus vertrekt.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn