Het was prettig te verhuizen met het 20 kuub busje van Autohopper. We waren snel op weg na een goede, vlotte uitleg van de gang van zaken. Ook fijn om zelf de sleutel in te kunnen leveren ook buiten kantoortijden.
Ophalen en inleveren snel. Goede uitleg over gebruik auto. Professionele antwoorden op vragen over pech onderweg en gebruik van compressor bij bijvoorbeeld een lekke band. Keurig rondje om auto heen en geven van tips qua benzine en gebruik auto. Goede assistentie bij lekke band via Autohopper en Opel Pech hulp
Heel snel en goed communiceert. Ook de afhandeling van de factuur was keurig efficiënt afgeronde.
Goede prijs/kwaliteit verhouding Vriendelijk en efficiënt geholpen Duidelijke voorwaarden en tarieven
Prima bus, prima locatie en relaxte beheerder. Kreeg extra spanbanden mee om de klus te klaren! Borg stond volgende dag meteen weer op de rekening.
De auto stond de middag voor de afgesproken huur dag al klaar. Netjes schoon niets op aan te merken. Goede uitleg gekregen van de werking van bijvoorbeeld de laadklep. Bij inleveren correct meteen de borg terug gestort. Al met al een prettige ervaring. TOP HOOR!
Snelle reactie op mijn reservering en zeer klantvriendelijk geholpen. Voor een volgende keer kom ik zeker terug!!
Super goed geholpen ,auto was ook netjes aangeleverd ,plus de borg gelijk terug gehad,wat bij andere verhuurbedrijven mestaal wel en pasr dagen kan duren . Dus zeker en aanrader voor iederen .
Fantastische fexibele service, aanrader voor een volgende keer.
Gehuurd voor een verhuizing op een warme zaterdag. De airco werkte prima en de auto zag er netjes uit. De bak was zo groot, dat alles er in 2 keer in paste. De laadklep is zeer handig en scheelt veel tilwerk voor de zware spullen. Medewerker was zeer vriendelijk. Eigenlijk geen minpunten.
Hele goeie ervaring met deze verhuurder service was perfect en goeie prijs, bus die wij wilde hadden ze helaas niet dus wij krijgen de grotere bus mee dit kwam zeer goed ui
Makkelijke snelle service, overzichtelijk in prijs en behulpzame medewerker.
Ondanks dat ik geen creditcard kon gebruiken, wat ik een beetje jammer vond, was de rest heel goed. Joost is erg aardig en professioneel. De auto had wel wat meer inleiding kunnen gebruiken, maar het zal wel aan mijn gebrek aan ervaring met deze auto gelegen hebben. Hoe dan ook had ik hem vrij snel onder de knie en heb er veel plezier mee gehad.
Alles ging lekker snel en het proces verliep soepel
Plezierige ervaring met het huren. No-nonsense. Liep allemaal voorspoedig.
Goede service, leuke lekkere auto. Perfect geholpen en flexibel. Kom de auto zonder gedoe of problemen een dag verlengen.
Hoe en netjes geregeld. Duidelijk uitgelegd. Nette ontvangst en keurige auto. Geen negatieve zaken eevaren
Wij hebben een verhuiswagen gehuurd, wij zijn zeer vriendelijk, zakelijk en meedenkend behandeld, heel goed tevreden
Ik heb deze bus gehuurd om een partij fietsen op te halen. De contacten zijn kort en snel en als er iets gewijzigd moet worden gaat dat ook snel. De service is top. De auto stond klaar en ik kreeg een goeie uitleg. Na terugkomst ook weer een snelle afhandeling en de borg binnen 2 uur op de rekening. De volgende keer als ik weer een bus nodig heb dan weer bij Autohopper.
Zelfs vervoer terug naar mijn auto werd geregeld. Super vriendelijke mensen
Goede eerlijke en betrouwbare service zeer goede en degelijke uitleg over de auto en de verdere gang van zaken.
Reserveren via de website was erg makkelijk; je kunt je auto kiezen en de dagen dat je deze wilt reserveren. Daarna kreeg ik binnen een paar uur de reserveringsbevestiging. Op de dag zelf stond de auto volgetankt klaar en deze kon direct meegenomen worden na het pinnen van de huur en het eigen risico (voor een klein bedragje extra kun je het eigen risico met een groot bedrag verlagen). Bij het inleveren werd meteen het totale bedrag berekend en het teveel betaalde bedrag werd meteen teruggepind door de vriendelijke medewerkers. Erg goede service!
Goede service, snelle hulp en vriendelijk
Op de website stond niet dat je van tevoren een kopie van ID en Rijbewijs moest insturen, hoorde ik pas veel later, verder geen probleem
Vriendelijk personeel en goede prijzen. Het is ook zo geregeld via de website en de auto zelf was in goede staat en reed fijn.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn