Prima prijs kwaliteit en service. Aanrader voor mensen die niet teveel willen uitgeven maar toch een goede auto meekrijgen.
Goede uitleg gekregen bij ophalen, administratie ging vlot. De bus was redelijk jong en reed perfect. Lichte beschadiging door vorige huurders en ook dat was netjes vermeld.
Super goed geregeld, aardige mensen. Die mee denken en service bieden! Voor 1 dag verhuizen was dit ideaal!
Goed en goede service
Goed geholpen!
Snel een auto kunnen regelen / huren , topservice
Had het voertuig maar 1 dagdeel nodig. Dit was geen probleem. Goede service en vlotte afhandeling. Aanrader als je iets moet vervoeren. Vriendelijk personeel..
Goed geregeld en lekker makkelijk
De dame van het verhuur bedrijf was zere netjes en zeer vriendelijk. De auto was perfect in orde en super schoon
Prima auto en goede service
ik werd door de medewerkster van Autohopper heel persoonlijk welkom gehetentoen ik me bij haar meldde en informatie vroeg over het huren van een auto voor langere termijn. Ze gaf me duidelijk alle benodigde info en besprak de verschillende moglijkheden die voor mij interresant konden zijn. daardoo kon ik een duidelijke keuze maken. De auto die ik vervolgens meekreeg was netjes en verzorgd: zowel van binnen als aan de buitenkant. Geen enkel krasje of deukje te bespeuren. ik heb dan ook heerlijk genoten van de ritten en kleinere ritjes in de huurauto van Autohopper
Einde van de dag besloten een auto te moeten reserveren voor een zakelijke rit. Gebeld en alles werd supersnel en vriendelijk geregeld.
Afgelopen weekend hadden wij lastminute een klepwagen nodig. Met veel meedenken vanuit Autohopper Zwolle was dit toch nog te realiseren. Super vriendelijk geholpen en erg meedenkend! Daarnaast was de bus prima in orde en in keurige staat.
Op zaterdagavond hadden wij plots een bestelbus nodig en online was dit zo georganiseerd. Maandagochtend stond de bus klaar bij James garage Oosterhout.
Prima service. Alles klopt.
De 20 cuub verhuisbus voldoet aanal mijn eisen en rijdt als een zonnetje
rijd goed handig in gebruik minpuntje bus was niet afgetankt bij meenemen 70%
Het ophalen van de bus ging heel makkelijk en een lekker bakje koffie aangeboden gekregen. Ondanks betaal problemen (pas limiet bank, stomme fout) een oplossing aangeboden gekregen en alsnog gelijk op pad gestuurd. Top service en voor een hele betaalbare prijs een mooie bus voor een week.
Dit is top een goede bus en goede service en super betaalbaar. Helemaal toppie!!!!
Hele goede ervaring! Vriendelijke personeelsleden. Goede auto.
Op onverwacht moment in het weekend toch onmiddellijk geholpen . Goede wagen service niks mis mee !!!!
Om eens te gaan kijken als je op zoek bent naar een nieuwe auto.
Ik heb een hele positieve ervaring met Autohopper....niks op aan te merken. Ik ging een auto huren omdat mijn auto totalloss was verklaard en ik zonder auto zat. Dat was nogal een stress-situatie omdat ik altijd 5 dagen per week met de auto naar mijn werk ga (80 km per dag). Gelukkig kon ik snel een auto huren....na telefonisch contact kreeg ik keurig een mail met "wij gaan de auto voor u klaarzetten en wensen u vast een fijne rit". Toen ik de huurauto ging ophalen kreeg ik een leuke Peugeot 108 mee, hoefde geen borg te betalen en daardoor voelde het goed dat men vertrouwen heeft in de klant. Na twee weken bracht ik de auto terug, had de auto weer volgetankt, en leverde de sleutel in. Ik dacht dat ik gelijk moest afrekenen, maar er werd mij gezegd dat ik een mail zou krijgen met een tikkie. Er werd ook gevraagd of ik getankt had....ik bevestigde dat en wilde het bonnetje van het tanken overhandigen, maar dat hoefde niet. Men geloofde mij wel. Ook hier voelde ik weer het vertrouwen in de klant. Toen ik thuis kwam had ik een mail met het tikkie. Er stond: "Dank voor uw komst en graag tot een volgende keer. Deze factuur graag binnen 7 dagen voldoen". Dat had ik niet verwacht. Ik had bij het terugbrengen van de auto al gedacht dat ik gelijk moest afrekenen, en nu kreeg ik per mail ook nog eens een week de tijd om te betalen. Heel netjes allemaal. Maar ik heb toch meteen betaald. Waarom zou ik een week wachten? Het vertrouwen en de service vond ik top! Autohopper raadt ik zeker iedereen aan, en als het weer nodig mocht zijn dan ga ik graag weer een auto bij hun huren! Oja, nog een positief punt: ik mocht eventueel ook de auto terugbrengen na 17.00 uur, dat was na sluitingstijd, want ik wist niet of ik het zou halen om op tijd te zijn. Het was geen probleem. Er werd gezegd: "gooi de autosleutel maar in de brievenbus". Super hoor!
Het team in Winschoten van ma. t/m vrijdag communiceert niet met de zaterdagmedewerkers! Vrijdag 17 juni verhuisauto gehuurd. Ik kreeg te horen dat de auto niet eerder ingeleverd kan worden dan zaterdag om 9.00 uur. De brandstofmeter is stuk maar ik moest me hier niets vaan aan trekken, de auto is volgetankt werd me verteld. De verhuizing ging prima en met de auto ging het ook goed. Zaterdagmorgen werd ik om 8.45 uur gebeld op een agressieve toon waar ik bleef? Er staat een klant te wachten die de auto wil meenemen. En waarom ik de auto niet had afgetankt? En waarom ik de autosleutels niet in de brievenbus had gegooid. Ik heb die agressieve gast uitgelegd dat mij dit door de vrijdagploeg niet was verteld, uitgelegd of is gevraagd. Toen ik om 8.55 uur aan de balie stond werd ik (keurig) geholpen door een jongere medewerker die zich erg ongemakkelijk voelde omdat hij de kooltjes uit het vuur moest halen voor zijn collega met een grote bek die zich niet durfde te laten zien.....
Na aanvraag op hun gemakkelijke site, kon ik bij Autohopper snel een goede en goedkope huur auto om de hoek afhalen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn