goede auto maar niet goed gecontroleerd voor verhuur

we hadden een Renault master gehuurd, prima auto met voldoende opties alleen was de auto niet schoon (lege flesjes , niet even stofzuiger er door) en er zat totaal geen ruitensproeier vloeistof in , na er heen gereden te zijn wel alles meteen bij gevuld..

• Vestiging: Amstelveen
  • Communicatie

Uitstekende klantvriendelijke snelle service!

Geen aanvulling nodig op hierboven:)

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Bus gehuurd voor kleinere verhuizing. Bewust voor boxer gekozen vanwege de ruimte en hoogte. Hoef je niet constant gebukt in de bus te tillen. Tevens goede prijs en pluspunt is dat borg binnen paar dagen terug op de rekening staat. In tegenstelling tot andere verhuurders ( rode busjes) waar het uit ervaring bijna een maand heeft geduurd. Kom er zeker weer terug.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Super, goede service en prima bus

S’maandags de bus besteld, vrijdag ochtend opgehaald en heel de dag gebruikt. Bus is 100% in orde en rijd heerlijk. Na 140 km met veel spullen gereden te hebben hoefden we slechts 11 liter diesel te tanken. Vrijdag avond laat de bus weer terug gezet en de sleutel door de brievenbus gegooid, super! Zaterdag morgen kreeg ik een whatsapp bericht van de eigenaar met nog een tikkie voor de extra kilometers die ik gereden had. Al met al super geregeld en aardige mensen :)

• Vestiging: Middelharnis

Waardeloos

Bij afhalen duurt het een uur tot men tot de conclusie komt dat de gereserveerde auto er niet is. 10 minuten later wordt gezegd dat de auto wel binnen is, maar aan de zijkant staat. Een goed uur later en 5 man aan het wachten alsnog met de auto kunnen wegrijden. De communicatie vaardigheden en afhandelingssnelheid van de man achter de balie doen hier geen goed aan.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Een goed lopend bedrijf wat aan de toekomst denkt.

Dit bedrijf is drukbezocht en dat omvat alles. Het ziet er allemaal netjes uit en de service is top. Ik heb een bus gehuurd die lekker groot was en voor een goede prijs. Er was iemand die alleen nog maar mee gekeken had met het in vullen van de papieren. Ik vindt het belangrijk om te leren dus heb haar alle ruimte gegeven om het zelf te doen. Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.

• Vestiging: Druten

Goed geregeld

• Vestiging: Gorinchem

Duidelijk No Nonsens Service Top

Open ontvangst, goede info en uitleg, meedenkend en vooral, all over, gedienstig en we hebben het maar over een auto huren !! Kom zeker terug over 3 weken.. Mvrg J Wittenberg

• Communicatie

Super service je wordt er toppie geholpen

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Één inboedel, één trip.

Dat had ik niet verwacht. Een hele inboedel in één wagen kwijt! De service was geweldig. Van te voren werdt via mail goed gecommuniceerd wat nodig was en wat ik kon verwachten. Eenmaal aangekomen ging alles heel snel en soepel. De medewerker was aardig en ook wel in voor een grapje. Nadat we de details live besproken hadden en de borg betaald was liepen we een rondje om de wagen. Deze was van binnen schoon en toonde weinig slijtage. Aan de buitenkant waren er wel wat krassen maar die liepen we samen netjes af. Ook het terugbrengen van de wagen was uiterst prettig. Dit was eenvoudig ookal was de zaak gesloten (in mijn geval op zondag). Het kwam niet op de minuut aan maar we kregen wat speling wat fijn voor ons uitpakte. In het algemeen een zeer goede ervaringen en een geslaagde verhuizing!

• Vestiging: Steenwijk

Grandioos

We hadden een grotere verhuisauto nodig. Nou deze voldeed ruim aan alle eissen. Erg prettig met de laadklep om alles omhoog te krijgen. We zijn verhuist op erg warme dagen. De rit was het prettigste moment dankzij de goede Airco ☺. Kortom een aanrader!!!

• Vestiging: Bunschoten

Super fijne bus.

Super geholpen en een perfecte bestelbus en zeker met de laadklep.

• Vestiging: Cuijk

Bijzonder klantvriendelijk

Hele prettige ervaring met de medewerker van Autohopper. Zeer klantvriendelijk en service gericht. Absoluut een aanrader om bij Autohopper een auto te huren.

• Vestiging: Steenwijk

Geweldig! Wat een gemak!

Bij aankomst stond de auto al netjes klaar. Ik kreeg de belangrijkste dingen uitgelegd en daarna kon ik de auto meenemen. Ik mocht mijn fiets stallen in de garage. Ook bij het afleveren van de auto werd ik weer netjes geholpen. Na een korte controle, ben ik op mijn fiets gestapt en weer naar huis gegaan. Wat een gemak!

• Vestiging: Zevenaar

Fantastische service!

Snel schakelen, geen poespas, to the point, klantvriendelijk en flexibel. Goede kwaliteit en prijs verhouding

Uitstekend!

Renault Master gehuurd voor verhuizing. Heel vriendelijk personeel en een top bus om mee te rijden. We zouden hier zeker nog een keer gebruik van maken!

• Vestiging: Helvoirt
  • Communicatie

Spiksplinter nieuwe bus me laadklep

Heel goed geregeld. Probleemloos. Goede service en uitleg toen we de bus ophaalden in Epe.

• Vestiging: Epe

Keurige auto, vriendelijk geholpen

Online boeken werkt prima, rechttoe rechtaan. Scherpe prijzen. Als extra service de auto de dag ervoor vlak voor sluitingstijd kunnen ophalen. Splinternieuwe auto (206 km op de teller) stond glimmend klaar. Nette beknopte uitleg over de auto gehad, met genoeg ruimte voor eventuele vragen. Inleveren ging soepel, na een (korte) inspectie werd de borg direct terug gepind en kon ik weer met eigen vervoer verder.

• Communicatie

Mooie auto! Service is goed en personeel erg vriendelijk!

We hebben een auto gehuurd bij Autohopper in Beesd. Het was een mooie schone auto. Service was goed en het personeel was vriendelijk. Zeker een aanrader voor als je tijdelijk een (extra) auto nodig hebt.

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Mooie goede auto en snelle service

Last minute een 9 persoons busje nodig dit was zo geregeld en werd snel geholpen zodat we snel opweg konden gaan.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Hele fijne service, super auto en meteen een short lease aanvragen

De auto heb ik opgehaald in Baarn bij kok, super goed geholpen alles was duidelijk, auto goed onderhouden en rijd super lekker. Hele fijne kilometers gemaakt en nu aanvraag doen voor een short lease!

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Bakwagen gehuurd, alles was uitstekend geregeld.

• Vestiging: Brummen

Goede busje

Renault Master g11 gehuurd voor verhuizing. Was makkelijk te besturen, zelf helaas wel een hekje geraakt, maar dat gaat 50 a 100 euro kosten, normale (/goede) prijs denk ik zo). Bedrijf was makkelijk in de omgang. Alles verliep op rolletjes

• Vestiging: Zaltbommel

Betrouwbaar goed geholpen

Duidelijke site betrouwbaar snel en keurig geholpen

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Gewoon goed en vertrouwd.

Vertrouwen is goed maar controle is beter. Dat is zeker fijn voor de volgende huurder ( ik dus) De auto was niet geheel afgetankt door de vorige huurder en daarop volgde direct een ritje naar een pompstation om de auto met een volle tank aan mij mee te geven. Bij binnenkomst bemerkte je direct de betrokkenheid van de verhuurders. Een garage bedrijf wat al 33 jaar bestaat. Een vertrouwd gevoel. Een prettig gesprek onder het genot van een kopje koffie. Gewoon samen even de auto rondlopen en daarop een goede uitleg gehad. Bij terugkomst wederom samen de auto rondgelopen en de borg werd direct teruggestort. Een dikke 10 voor deze verhuurders en het bedrijf. Bedankt.

• Vestiging: Den Haag

Boogschutterstraat 1-43