Fijne is gehuurd. Zag er goed verzorgd en schoon uit. Uitleg was helder. Verhuur proces professioneel. Snel en soepel.

• Vestiging: Woerden
  • Service N.v.t.

Ideaal!

Keurige wagen, past veel in. Hierdoor maar één keer hoeven rijden met de verhuizing!

• Vestiging: Oosterhout

Van mij een hele dikke 10

Vriendelijke ontvangst bij ophalen auto, alles duidelijk uitgelegd. Auto is schoon en ruikt fris Auto heeft weinig gelopen en alles werkt naar behoren.. Ook bij inlevering correcte ontvangst. Auto word nagekeken op schade en de km stand word bekeken ivm de vrije km die je per dag mag maken. Binnen word alles op papier gezet, Borg is meestal de volgende dag op je rekening bijgeschreven.

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Zeer snelle service en nette bus

Wij zijn zeer tevreden. Het was een nette en schone verhuisbus met erg veel laadruimte (Renault Master)

• Vestiging: Heerenveen
  • Communicatie

Fijne auto, genoeg ruimte om inboedel te verhuizen!

Prima geholpen, fijne verhuiswagen. Huur is van 8 tot 8, alleen zijn de locaties niet die tijden open. Voordeel kan zijn dat je 'm bijvoorbeeld de avond ervoor al kan ophalen als iemand de auto op tijd terug heeft gebracht. Dat was dus niet zo, dus dan kan je pas om 9.00 uur terecht. Dat is dus niet vanaf 8.00 uur. Iets om op te letten.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Heel soepel en snel een prima bestelbus kunnen huren.

De aanvraag werd snel en voortvarend afgehandeld.De Renault Trafic bestelbus stond netjes op de afgesproken tijd klaar. De auto zag er keurig netjes uit en de tank zat vol. Ook bij het terug brengen van de bus werd alles snel afgehandeld. De verhuurder maakt een betrouwbare indruk en heeft dit in mijn geval ook volledig waargemaakt.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Snel en vriendelijk geholpen. Zeer goede communicatie.

• Vestiging: Woerden

Zeer goed!

Zeer vriendelijke mensen, prachtige vrachtwagen met rijbewijs B. Goed bereikbaar goede service.

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Zeer open en meedenkend geholpen

Mijn probleem was niet gewoon (ik ga verhuizen naar zuid Frankrijk) en hierdoor kreeg ik te maken met andere zaken dan normaal. De mensen in Brunssum dachten met me mee en er waren oplossingen voor de problemen gevonden.

• Vestiging: Brunssum

Geen fratsen dat scheelt

Zo makkelijk selecteer een auto klikken gegeven doorgeven. Auto afhaken korte instructie wat te doen. En rijden maar

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Top, lekker schone en luxe bussen

Goede klantenservice en fijn contact. Snelle reacties!

• Vestiging: Beesd

Goede en duidelijke service

Alles netjes uitgelegd hoe ze te werk gaan zodat achteraf geen onduidelijkheid ontstaat bij mogelijke schade aan de auto.

• Vestiging: Hoofddorp

Uitstekende service, geweldige auto

De baliemedewerker nam de tijd, beantwoordde alle vragen met kennis van zaken, en had ook nog een beetje humor. We hadden in eerste instantie een personenauto besteld maar bedachten toen dat het fijn was om onze tandem mee te kunnen nemen, zowel voor onderweg naar als op de bestemming in de Vogezen. Dat werd soepel omgezet. De auto (een Peugeot iets) reed super comfortabel en was van alle gemakken voorzien. Voelde ook minder kolossaal dan ik (geen fan van autorijden) vreesde. Al met al een zeer positieve ervaring.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Service, uitleg en vrachtwagen waren uitstekend

• Vestiging: Etten-Leur

Goede fijne verhuisauto

We moesten even wachten op de hopper maar daarna werd eea snel geregeld. Het gebruik en gemak van de hopper was perfect. Na terugkmst werd ook alles netjes afgehandeld ... Top

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Super ervaring en klantvriendelijk.

Na een korte uitleg van mijn situatie hebben ze er alles aan gedaan dat ik toch drie dagen kon huren. Heel vriendelijk en gastvrij. Super bedankt autohopper!!

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Top service voor goede prijs!

Goede service Net bedrijf Klantvriendelijk Alles in goede staat!

• Vestiging: Waddinxveen
  • Communicatie

Nieuwe verhuiswagen en super service

Ik had een verhuiswagen nodig die ik zelf kon besturen met mijn rijbewijs B. Autohopper Deventer had een scherpe prijs en er nog een beschikbaar dat weekend. We waren later dan gepland om hem op te halen en nog veel later met het terugbrengen door files onderweg. In overleg was het allemaal geen probleem en hebben de afrekening gedaan toen hij weer opende. Super service!

• Vestiging: Deventer
  • Communicatie

Fijne mensen! alles was zo geregeld en wij konden met het vrachtwagentje alle over verhoppen!

• Vestiging: Kampen

Topservice

Zeer vriendelijk personeel! Alles verloopt vlot. Geen enkel minpuntje te bedenken.

• Vestiging: Eindhoven

snelle efficient service

heerlijk service, snel vlot en goed geregeld je word gelijk door alle punten meegenomen waardoor je binnen 5 min al in de bus zit met goed gevoel wat ging dit makkelijk.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Snelle service, goede terugkoppeling, duidelijke afspraken.

• Vestiging: Assen
  • Communicatie

Goede ervaring met een goede service.

Ik in eerste instantie een auto waar het multimedia scherm van vast liep. Na even gebeld te hebben kon ik meteen de auto terug brengen en kreeg ik een andere auto mee die wel naar behoren werkte. Kortom vriendelijke mensen en oplossingsgericht.

• Vestiging: Wageningen

In 1 woord: uitstekend

De keuze om een bestelbus te huren bij AutoHopper bleek heel goed te zijn. Er wordt meegedacht én extra service betreffende ophalen en terugbrengen. KLASSE!

• Vestiging: Zevenbergen

Vriendelijk, correct en servicegericht

Als 60-plusser (en digitaal niet zo handig) had ik moeite om mijn reservering van een bestelbus compleet te maken. Maar toen ik belde, werd ik te woord gestaan door een vriendelijke medewerker die e.e.a. op afstand even voor me regelde. Ook bij het afhalen kwam ik dezelfde toon tegen; alles werd snel, vriendelijk en correct geregeld, inclusief de uitleg van het liftsysteem van de auto. Kortom: een servicegerichtheid die ik lang niet overal tegenkom, al had mijn vrouw al eerder bij jullie dezelfde ervaring. Wij hebben ons vaste adres voor het huren van een auto dus gevonden!

• Vestiging: Utrecht

Boogschutterstraat 1-43