Alles prima verlopen, vriendelijke service. Netjes en correct! 1 min puntje is dat ik de laadruimte eerst schoon heb moeten vegen vanwege vuil van de vorige huurder. Foto is evt beschikbaar hiervan.
Ik heb aan 1 woord genoeg: TOP! Door een plotselinge opname van mijn moeder in een verpleeghuis hadden wij een busje nodig om haar spulletjes te verhuizen. Dus alles moest snel. Op internet was de bus snel besteld. Bij Dorpsgarage Elshof in Brummen. Middag erna de bus opgehaald en de volgende dag de hele dag verhuisd. (wij hadden de verhuisoptie erbij: dekens spanbanden, dollies en steekwagen) Geweldig! Wat kan er lekker veel in de bus. En de bus reed fijn! Einde van de dag afgetankt (super zuinig ook nog!) en ingeleverd. Borg stond meteen weer op de rekening. Een echte aanrader om mee te verhuizen! En het personeel is heel behulpzaam.
Het busje dat we mee kregen zag er goed uit. Hebben we nooit problemen mee gehad. Toen we het busje in gingen zagen we een hoop modder en een oude peuk van de vorrige huurder liggen. Toen we dit melden is dit nog snel (maar wel goed) voor ons schoongemaakt dus dat was erg netjes opgelost.
Prima bus, maar de verhuur ging niet helemaal vlekkeloos; de bus was niet volgetankt toen wij hem ophaalden. Dit is netjes opgelost door korting op de huurprijs te berekenen, maar toch niet helemaal hoe het zou moeten.
Vriendelijke mensen
2 maanden geleden via internet besteld en netjes een bevestiging via de mail. Tijdens ophalen rondje langs de auto. Nette auto waar veel in kon.
Ophalen goed geregeld, nette schone auto, afleveren ook top, en snelle afrekening! Zou het iedereen aanbevelen, AutoHopper.
Prima Service
De allerbeste verhuurder uit de Stedendriehoek door Niels. Veruit de beste zelfs, bedankt Niels voor alles ook dit keer.
Vanwege verhuizing grote bus gehuurd. Ideaal! Makkelijk via internet geregeld. Snelle en zeer vriendelijke service ter plaatse. Geen getob met aanhangwagen ofpassen en meten in luxe auto, alles zo de bus in. Aanrader voor iedereen die iets groots of veel te vervoeren heeft.
De behandeling bij het afhaal en aflever address waren 1e klas! Vriendelijk en Professioneel!
Op vrijdag een verhuis bus gehuurd,alle grote spullen gingen er in een keer in. Bus zag er netjes uit niks op aan te merken Ook weer zo terug gebracht, voor dat ik was uitgestapt had de medewerker al een rondje om de bus gelopen en alles was in orde. Fijn geholpen en vriendelijke medewerkers aan de balie.
Ik ben zeer tevreden over de snelheid, accuratesse en bijzondere klantvriendelijkheid van William Wemmenhove en Autohopper Meppel. Zeer aan te bevelen!
Vriendelijk contact en duidelijke uitleg over de overeenkomst en de auto. Verder werden de afspraken keurig nagekomen. De volgende keer zou ik hier weer een auto huren.
Ik heb een snelle en fijne service ervaren om een auto te huren. Ook de afhandeling is snel verkopen na terug brengen van de auto.
Sinds 30 jaar een auto gehuurd. Kreeg een mooie Hyundai i10 mee. De meneer die mij hielp was vriendelijk en behulpzaam. Zijn eigen werk werd opzij gelegd en ik kreeg de sleutel overhandigd na het tekenen van de nodige papieren en het betalen van de borg. Klein minpuntje was wel dat men mij geen uitleg van de auto gaf, dus nam ik hem blindelings mee. De auto was afgetankt en zag er erg netjes uit van binnen. Mijn hart maakte een klein sprongetje van blijdschap, zo netjes behandeld door de verhuurder, en zo snel op pad met de auto. Ik heb van de hele huurperiode genoten. Autohopper bedankt voor de fijne behandeling!
Klantvriendelijk, snel geholpen en een mooie, ruime huurbus. Ik heb een erg goede ervaring met Autohopper.
In telefonisch contact werd alles helder uitgelegd en bevestigd per mail. Bij ophalen snelle afhandeling en duidelijke instructies. Verhuisbus in prima conditie, heel schoon en reed prima. Heel fijn dat bij een stressvolle verhuizing er geen zorgen zijn over het vervoer!
Alles snel geregeld, prettig kantoor. Een aanrader!
Super klant vriendelijk alles volgens afspraak en niet duur. Zeker een aanrader!!
The best service for a low price.Citroen C1 dit a great job.
snel felxibel en goede prijs kwaliteitverhouding ik kom hier volgende keer weer.
Op een laat moment van mijn kant voertuig gehuurd en alle medewerking ervaren om dat mogelijk te maken. Correcte ontvangst en pragmatische uitleg. Zeer tevreden mee. Dank
Heel vriendelijk. Top service. Heel netjes. Bedankt en tot de volgende keer.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn