Top! Kregen hele nieuwe auto

We kregen een hele nieuwe auto en de medewerkers waren erg vriendelijk.

• Vestiging: Voorhout

Super klantvriendelijk

Hier hoeven we geen heel verhaal over te schrijven: super klantvriendelijk, snel en professioneel geholpen. Goede prijs - kwaliteit verhouding én extra kilometers.

• Vestiging: Hoorn / Zwaag

Super service

Ik had snel een busje nodig. Deze was beschikbaar en vrijwel direct opgehaald worden. Als ik weer zoiets nodig heb dan weet ik Autohopper Bunnik weer te vinden.

• Vestiging: Bunnik
  • Communicatie

Perfecte snelle service en prima auto!

Ik kwam eerder dan op het afgesproken tijdstip maar de auto stond al klaar en was spik en span! Aardige medewerker en snelle service. Ook de afhandeling was snel en correct.

• Vestiging: Meppel

Top geregeld

As hoc even een bak wagen huren….. super snel gereageerd, geregeld en klus geklaard. Zeer vriendelijke medewerkers en nette verzorgde bakwagens. Behulpzaam en meedenkend…. Spanbanden…. Had ik niet aan gedacht…. Zij wel! Toppers! Inmiddels diverse keren gebruik gemaakt van de services van Autohopper Elst en zeker voor de toekomst een aanwinst.

Uistekende prijs / kwaliteits verhouding

Goede service en klantgerichte benadering. Bus is prima staat en schoon.

• Vestiging: Hillegom
  • Communicatie

Prima service en advies en auto die rijdt als een zonnetje

Aardige klantgerichte benadering, herinnerings-telefoontje en klaarstaande spullen. Volgende keer weer hier.

• Vestiging: Zevenaar

Vlotte, goede service

De autohopper denkt altijd mee met ons over wat we nodig hebben en wanneer te reserveren ed. We zijn hier graag klant.

• Vestiging: Hilversum

Sterk aan te bevelen

Goede service, vriendelijke ontvangst en mooi materiaal

• Vestiging: Zaltbommel
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Het personeel was zeer klantvriendelijk, behulpzaam en de auto was zuinig en betrouwbaar.

We konden onze reservering makkelijk verzetten (vanwege COVID) en de auto stond klaar op de afgesproken tijdstip. De uitleg was duidelijk en de auto was dik in orde (rijd 1 op de 18).

• Vestiging: Zevenbergen

Goed en goedkoop

Om van A naar B te geraken met 4 personen had ik een auto(tje) nodig. Geen gezeur met OV maar op eigen gelegenheid en tijd.

• Vestiging: Alkmaar
  • Communicatie

Een ondernemer waar je zuinig op moet zijn.

Verbluft en verbijsterd was ik over de manier waarop ik werd geholpen en te woord gestaan,

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Mooie auto's, verschillende keuzes, goede prijs!

Compacte auto's voor alle bezigheid!

• Vestiging: Hellevoetsluis

Lekker snel en makkelijk

Werd direct goed geholpen, erg aardig personeel. Geen moeilijk gedoe oid. Volgende keer kom ik 100% zeker weer een bus huren voor de volgende verhuizing.

• Vestiging: Haarlem

Topervaring

Bij binnenkomst een goed gevoel, gesproken met Nihat in filiaal Elst. Duidelijke uitleg ontvangen en ook een hele fijne bus. Mijn complimenten en de volgende keer zeker weer Autohopper.

• Communicatie

Vlot en flexibel een nette schone auto

Eind van de middag een auto gereserveerd die de volgende ochtend om 8 uur gehaald kon worden. Nette, schone auto meegekregen. Toen na de huurperiode (na sluitingstijd) bleek dat ik nog 2 dagen een auto nodig had, verlenging per mail aangevraagd. Werd nog ‘s avonds (positief) op gereageerd.

• Vestiging: Heerenveen
  • Deskundigheid N.v.t.

Super en snel geregeld!

Dan vind je ineens een mooie grote loungeset , maar hoe krijgen we die thuis? Even naar Autohopper Capelle aan den IJssel gegaan, en het was zo geregeld! Fijne service. De Ford Transit reed erg fijn, en alles kon in 1 keer mee!. Dus wij nu blij met loungeset, en met Autohopper. Zonodig, weten we voortaan waar we moeten zijn.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Klant vriendelijke top ervaring

Hadden eigenlijk een 11m3 Renault Master gehuurd deze was niet voorradig en kregen voor hetzelfde geld de grotere variant 31m3. Dat was al top, en dan de begeleiding en klant vriendelijkheid … zo zijn er niet veel meer. Bus reed ook als nieuw … Volgende keer huur ik hem zeker weer bij jullie.

• Vestiging: Middelharnis

Fantastisch

Zoals gebruikelijk met zoveel zaken wilden wij op het laatste moment een bestelbus huren. Wij hebben contact gezocht met Autohopper - Elst (G). De contactpersoon, waarschijnlijk de leidinggevende, was uitermate vriendelijk. Aanvankelijk was er geen bestelbus beschikbaar, maar zodra er een bus eerder terug zou komen, zou hij contact opnemen. Dit heeft hij ook gedaan. Het huurbedrag voor de zaterdag was ook schappelijk. Ook goede afspraken gemaakt voor het terugbrengen van de bus op zondag. Alles tiptop geregeld. Daarom aan te bevelen.

• Communicatie

Nette auto, goede service en zeer prettige papierenafhandeling bij het terug brengen vd auto.

Ik had een auto voor 1 dag gehuurd. fijne, nette auto. Goede afwikkeling bij het terug brengen vd auto. Kortom voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Brummen
  • Communicatie

Zeer vriendelijk en klantgericht geholpen bij het huren van een bestelbus, top!

In het weekend online een bestelbus aangevraagd. Op maandag gebeld door medewerker van Autohopper Ridderkerk die de aangevraagde bus kon bevestigen. Bij ophalen van de bus prima geholpen en snel weer op weg. Inleveren van de bus op zondag geen enkel probleem door afspraak met naast gelegen benzine station. Verdere afhandeling van de Borg snel afgehandeld. Volgende keer beslist weer huren bij Autohopper!!

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Meer gekregen dan waar ik om gevraagd had.

Via de site een kleine Kia besproken. Bij het ophalen bleek deze niet beschikbaar te zijn. Kreeg meteen een grotere Renault Clio mee. Vooraf was duidelijk verteld welke identiteitspasjes je mee moest nemen en hoe je kon betalen. Daardoor was het administratieve gedeelte snel klaar. De auto is teruggebracht na sluitingstijd en ook dat ging snel en eenvoudig. Ik zal zeker vaker gebruik maken van deze service.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Fijn busje, snel geregeld en soepel ophalen en wegbrengen

Goede ervaring, zou een volgende keer weer voor autohopper kiezen.

• Vestiging: Arnhem

Top geregeld

Top geregeld vlotte afhandeling klant vriendelijk zeker weer hier naartoe de volgende keer

• Vestiging: Kampen

Alles perfect

Duidelijke communicatie vooraf. Duidelijke uitleg ter plaatse. Heb een nieuwe bus toegewezen gekregen. Reed fantastisch. Eind van de dag deze geretourneerd en kreeg direct feedback omtrent het terugstorten van de borg. Alles verliep zeer soepel.

• Vestiging: Voorhout

Boogschutterstraat 1-43