Erg goed

Ik heb geen aanmerkingen :)

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Zeer goede ervaring mee makkelijk te bespreken , nette bussen . Ruime tijden op te halen en terug te brengen.

• Vestiging: Zevenaar

Uitstekend!!!

Bestel auto stond keurig op afgesproken tijd klaar. Overhandigen en terug brengen verliep ook heel goed. Heel tevreden, P.Schaap… prima gedaan

• Vestiging: Beesd

Fantastisch

Een heerlijke auto en prima service, zelfs toen bleek dat een hotel medewerker de achterkant van de kofferbak had beschadigd was het bedrag dat werd ingehouden op mijn borg minimaal. Top service!

• Communicatie

Goede en vriendelijke service en hoge kwaliteit bus.

Voor het eerst een bus gehuurd bij Jan Snel in Puttershoek. Ik werd snel geholpen door een medewerker die helder de mogelijkheden en de prijzen uitlegde. Bij het ophalen was alles klaar en na controle van rijbewijs en betalen van de borg kon ik meteen weg. De bus reed erg prettig. Weinig herrie en zuinig met brandstof. Ik reed totaal 1 op 16. Wel ging op een gegeven moment een lampje branden van de olie. Meteen gebeld en gerustgesteld. Het bleek een foutje in de software te zijn. Bij terugkomst werd direct het restant van de borg terugbetaald. Al met al een zeer positieve ervaring met Jan Snel. Ik ga er volgende keer zeker weer naartoe.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Vriendelijk en begripvol personeel.

De auto die ik had gereserveerd was niet terug gekomen, er stond een zeer mooie en goede auto daar voor in de plaats. Afhandeling voor, tijdens en inlevering is super netjes en snel.

• Vestiging: Utrecht Centrum
  • Communicatie

Geen parkeergelegenheid bij het bedrijf

Het was niet mogelijk de auto s'avonds voor de deur te zetten en de sleutel in een box te doen. Dat betekend dat je de volgende ochtend voor 8 uur de wagen moet afleveren. Wel een bezwaar, verder goede en vriendelijke service

• Vestiging: Utrecht Centrum
  • Communicatie

Goede service Kreeg goede uitleg met ophalen van de bus Niet duur met huurprijzen Klantvriendelijk

• Vestiging: Uden
  • Communicatie

Prima personenbus en top geregeld

Een 9-persoons Toyota bus gehuurd voor een dagje weg. De auto was prima in orde. Er was nog even twijfel of we het Isofix kinderzitje konden plaatsen. De medewerker dacht van niet, maar de tweede rij had zelfs op 3 zitjes een Isofix aansluiting. Helemaal geen probleem dus. Zou een volgende keer zeker weer voor Autohopper gaan.

• Ervaring met: Anders

Supersnel

Gisteren gehuurd en vandaag gelijk opgehaald. Nette bus en reed heerlijk. Ik kreeg ook nog eengrotere bus mee dan gevraagd voor hetzelfde bedrag. Snel duidelijk en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Heerenveen
  • Communicatie

Geen klachten. Alles goed.

Heel aardig personeel, netjes rondje gelopen rond de bus en alles uitgelegd gekregen. Bus reed en functioneerde verder uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Keurige, nieuwe auto. Goed (online)geregeld.

Voor onze verhuizing een auto met laadklep gehuurd. Perfect! Nagenoeg nieuwe auto. Keurig geregeld allemaal.

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

Dit team weet wat faciliteren is!

Keurig, snel, professioneel, vriendelijk, behulpzaam, correct… do I need to say more? Topzaak!

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Alles was top geregeld en mooi jong materiaal

Niet een hele lange ervaring, omdat ik de bus na 2 uur weer terug bracht. Het enige puntje waar verbetering is, is dat bussen ook voor een uur prijs verhuurt kunnen worden. Zeker aan het einde van de dag. Nu had ik voor die 2 uur en 16 km €54 moeten betalen

• Vestiging: Voorhout

Duidelijke en heldere communicatie

Alles wat bij het huren van een auto komt kijken, werd op een rustige en duidelijke manier uitgelegd. Ik vond het fijn dat de medewerker even mee liep om ook in de auto de functies van bv. het navigatiesysteem uit te leggen. Het terug brengen van de auto en het verwerken van de administratie ging ook heel snel.

• Vestiging: Gorinchem

Great service!!!

Very friendly service, great cars, no problem with renting or returning. Everything worked super well and pricing was amazing! Thank you!

• Vestiging: Eindhoven

Goede nette bus

Nette bus schoon ook goed uitgelegd waar de schades van de vorige huurders zaten. Zal hier zeker vaker een auto of bus huren

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Super mooie nieuwe auto !!

Wij hebben de picanto gekozen om zijn zuinigheid maar wat rijd deze auto lekker ! Je trekt de klinkers natuurlijk niet uit de grond maar hij rijd zeer goed ......echt een aanrader om te huren.

• Communicatie

Gewoon goed af gehandeld. Een goede en goedkope services.

• Vestiging: Den Helder

Gewoon goed!

Had een bestelbus nodig die 2500kg mocht trekken. Autohopper Meppel had een Renault Master staan. Fijne bus om mee te rijden. Goed ontvangen op de vestiging. Ook inleveren geen probleem. Borg per ommegaande weer retour gestort gekregen. Volgende keer dat ik weer een bis nodig heb, weet ik wel waar ik heen ga!!

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Geen gedoe t.o.v andere verhuurbedrijven simpel snel en goede service.

• Vestiging: Goes

Great service

People working there are quite helpful. I rented peugeot 208. The car was so clean and without any problem. The procees was so smooth starting from scheduling the car to droping off the car.

• Vestiging: Eindhoven

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed en snel geholpen. Prima auto voor niet te veel geld.

• Vestiging: Beverwijk
  • Communicatie

We konden online geen bus huren voor dezelfde dag. Toen hebben we contact opgenomen met de verhuurder bij ons in Helvoirt, autobedrijf Theo van de Heijden, en zij hebben voor ons een bus geregeld zodat we die dag toch mijn vader konden overhuizen. Dikke pluim hiervoor. We kregen een splinternieuwe Renault Master G11 mee. Echt een fijne mooie bus en alles paste erin zodat we maar 1 keer hoefde te rijden. Onze ervaring met Autohopper Helvoirt is dan ook zeer goed!

• Vestiging: Helvoirt
  • Communicatie

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Voor een verhuizing van een kennis had ik een busje nodig. Ik ben prima geholpen. Een ouderwets goed bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staan. Ik kan dit iedereen aanraden!

• Vestiging: Bergschenhoek

Boogschutterstraat 1-43