Auto werd speciaal extra schoongemaakt, huurprocedure ging vlekkeloos. Heerlijke auto en vriendelijk personeel, zeker een herhaling waard!
Fijne auto voor een zeer aantrekkelijke prijs. Goede service.
De ervaring met Autohopper is in een woord Super! Eerste contact was telefonisch met direct een offerte per mail. Vervolgens het afhalen van de auto; papieren lagen klaar en de auto stond met volle tank op ons te wachten. Huurbedrag en borg betaald en wég waren we. Onderweg helaas een barst in de voorruit. Alarmlijn, als vermeld in de papieren, gebeld. Ook hier een deskundig advies. Het weer inleveren van de auto verliep tot slot ook zeer soepel. Graag tot een volgende keer Autohopper!
Ik werd netjes te woord gestaan en mijn reservering werd bij het moment van ophalen nog aangepast wat erg aardig was! Moment van terugbrengen ging net zo prettig
Prima bus, met veel ruimte. Ook dekens en banden Retour tijd heel flexibel
Afhalen snel geregeld en mooie ruime bakwagen(met lift) ook buiten openingstijden snel retour te brengen en borg binnen paar dagen teruggestort gekregen!
De auto stond kant en klaar en de afhandeling en uitleg was ook helder en vlot. Ik had een auto nodig voor een hele week en dat wist Autohopper tegen een mooi tarief aan te bieden. Super geregeld en de auto ook helemaal top.
We hadden een aanvraag ingediend voor een bus met 11m³ laadruimte. Deze was helaas niet meer beschikbaar, we konden wel een nog grotere huren, maar dat durfde ik niet aan gezien de erg smalle straat waar we heen moesten verhuizen. Er werd meteen geschakeld en gezocht naar een passende oplossing. Nog geen 3 minuten later werd ik al teruggebeld. Men had de huurder van de 11m³ bus gevraagd of hij de grotere bus wel kon gebruiken. Dat was geen probleem. En zodoende hebben we zorgeloos kunnen verhuizen. Bedankt Autohopper Zevenaar!
Fijne sfeer, en kon de bus direct meenemen. Had op korte termijn een bus nodig, en dit was geen enkel probleem. Heel fijn!
Autohopper bestelbus gehuurd: prima geregeld.
Duidelijke site, alles snel geregeld. Via de chat een medewerker gesproken, ging ook prettig! Helemaal top! Auto was ook goed, 11m3, groot genoeg voor complete verhuizing! Autohopper is een topper!
De bakwagen reed lekker en de laadklep heeft ons veel zweet bespaard!
Om 15;00 uur horen van mijn garage dat mijn koelsysteem van de motor niet werkte nadat de temperatuur sensor en klep vervangen waren. Had ij voor van het weekend geen vervoer omdat de rest allemaal om 12:30 maar ik kon bij autohopper nog terecht. in een woord geweldig.
Duidelijke uitleg over kosten en het voertuig .
Mijn ervaring van Autohopper zijn: 1-Klantvriendelijkheid geef ik cijfer (9) 2-Klanttevredenheid geef ik cijfer (9) 3-Service noem ik top ook cijfer (9) 4-Communicatie ook geef ik cijfer (9) Het is voor mij goede adress om auto te huren ik zou de reste ook aanraden, Special thanks 4 Zandra, voor goede service en vriendelijke beiderage Ik doe dit niet om geld te winnen maar eerlijk is heerlijk, Iedereen wil graag goed geholpen worden en dat heb ik bij Autohopper gehad waar ik zelf Autotopper heb genoemd, Mei frionlik groetnis, Met vriendelijke groeten, Nieuwe klant,
Voor mij niet geheel onbelangrijk: een vriendelijke verhuurder, die zelfs eerder kwam opdagen om de verhuur te kunnen starten. De Ford transit was in zeer goede conditie, evenals de bijbestelde pakketten. Was aangenaam verrast door deze verhuurder.
Voortreffelijke service. Ik kreeg zelfs de sleutel al mee terwijl ik pas ‘s avonds de bus kon ophalen vanwege mijn werk. Top!
Het eerste (telefonische) contact was al “prettig” en ook bij het ophalen een zeer vriendelijke dame die alles uitlegde. Tijdens de huurperiode is er nog telefonisch en per mail contact geweest (ging lampje branden) welke prima werd opgelost. Wij hadden een geweldig (9-persoons)busje, Toyota ProAce, met geblindeerde ramen en heerlijke airco, welke ons veilig heen en weer naar Spanje heeft gebracht.
Kleine auto gehuurd. Niet voorradig. Kreeg een andere aangeboden met korting. Bij ophalen auto moest ik wachten omdat de auto niet klaar stond. Kreeg netjes koffie aangeboden
Goede service, vriendelijk en duidelijk contact.
Moesten weer enkele dagen een grote bus huren en Autohopper is dan de eerste (en direct de laatste) waar ik kijk. Website en reservering systeem werken uitstekend en toen ik een vraag wilde stellen ging contact vlot en makkelijk. Kompleet aanbod, materiaal is goed onderhouden en opties beschikbaar. Voor mij een dikke tien waard!
Dinsdag gereserveerd en vrijdag al een fijn, nieuw autootje naar keuze. Snelle afhandeling en makkelijk inleveren.
Mooie bus, aardige medewerkers, flexibel in de op- en aflever tijden. Voor herhaling vatbaar
Voor de eerste keer een bakwagen gehuurd En die was schoon uitleg was goed alles goed op papier en vooral vriendelijke mensen, dus zeker de volgende keer hier terug !!!
Vanwege de verhuizing van mijn praktijk, heb ik een bus gehuurd. We hadden al goede ervaringen vanwege verhuizingen van onze kinderen. Wat heel prettig is, is dat er een goede communicatie is. Zodra ik een mail had gestuurd met een vraag, had ik dezelfde dag al antwoord. Voorlopig staan er geen verhuizingen meer gepland, maar zodra die er wel komt dan huur ik weer bij autohopper in Breda Zuid.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn