Afspraak goed nagekomen, auto stond klaar op afgesproken tijd. Auto zag er goed verzorgd uit. Na inleveren is de eindfactuur direct opgemaakt. Als het weer nodig is, weer kijken of Autohopper een auto beschikbaar heeft. En lest-best vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen.
Via autohopper heb ik 1 dag voor vertrek nog een auto kunnen huren, dus super snelle reactie. Daarnaast ben ik 20 en kon ik via autohopper toch een auto huren. De mensen die bij de vestiging in Zwolle werkten waren erg vriendelijk en ook mega behulpzaam. Al met al was de service fantastisch. Ik zou zeker autohopper aanbevelen.
no nonsens shop Prettig behandeling, met een fijne, niet moeilijk doen, mentaliteit
Snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Vriendelijk en vlot geholpen door Thijmen. Keurig uitleg gekregen over hoe alles werkt en tankstation om af te tanken zit er tegenover.
Grote verhuiswagen gehuurd, vrij nieuwe auto, laadruimte helemaal schoon, makkelijk ophalen en inleveren, prima tarief.
Jammer dat je na kantoortijd niemand kan bereiken om bijvoorbeeld. Te verlengen. Verder prima!
Het reserveren van de verhuisbus verliep heel goed, mevrouw Maud gaf duidelijke uitleg over kosten en voorwaarden. De gewenste bus was niet beschikbaar maar zij bood een alternatief (groter type) voor de prijs van de kleinere bus, super! Op de dag van ophalen, belde mevrouw zelfs nog even vóór de afgesproken tijd om te checken of we inderdaad naar Ingber kwamen, wát ‘n service, het bestaat gelukkig nog! Al met al een super ervaring met Autohopper de Bie in Ingber, aanrader!
Reserveren via de website werkt perfect, goede communicatie met het de vestiging. Auto's zijn altijd top voor elkaar. Kortom gewoon goed!
Het boeken van de bus en de afhandeling bij Autohopper ging soepel en de spelregels helder. De auto zelf was een nog niet zo oude Peugeot boxer (32000 op de teller). Ruime laadruimte, rechttoe, rechtaan en schoon. De cabine vrij modern en luxe met 3 goede stoelen, navigatie. De auto heeft ook een prima achteruit rij camera functie, best handig als je niet gewend bent met zo'n grotere wagen te rijden. De rit heen en weer verliep prima en ook de afhandeling erna prima. Tevreden dus!
Het huren van de verhuiswagen ging gemakkelijk. De verhuiswagen was in zeer goede staat en was fijn om mee te rijden en te bedienen. Ben zeer tevreden over de verhuurservice!
It was my first car rental. Had literally no problems: friendly service, simple clear process and a very neat car. Will definitely come back again. Thanks a lot!
Prettige auto en een fantastische service door vriendelijke medewerkers.
We hadden deze wagen gehuurd om te verhuizen. Hij is lekker ruim waardoor alles er in 1x in paste. Zijn heel fijn geholpen, hele vriendelijke mensen!
Tis de 2de keer dat ik huur bij autohopper en ik ben er super blij mee, lekker makkelijk en snel, super mooie en goed uitziende autos van prive reizen tot verhuizingen. Ik beveel het aan iedereen.
Alles wat goed geregeld en gecommuniceerd.
Zeer klantgerichte en sympathieke manager
En perfecte zaak om snel en gemakkelijk je auto te huren.
We hadden online gereserveerd. We kregen zelfs een grotere bus tegen dezelfde prijs omdat de kleinere niet beschikbaar was. Top service!
Snel gereserveerd, snel opgehaald mee uitstekende uitleg en dito service!
Geen problemen gehad. Service ging lekker vlot!
keurige nieuwe bakwagen en vlotte afhandeling
We hadden een busje nodig voor de verhuizing. Na een e-mailtje voor de reservering vooraf werden we direct teruggebeld. Ophalen en brengen ging probleemloos met een bijzonder prettige, vriendelijke en persoonlijke behandeling. De bus zelf (Peugeot Boxer) was netjes en schoon en was precies wat we nodig hadden. Verbruik viel ook erg mee. Wat ons betreft een aanrader. De prijs was zeker goed en we kregen er veel waarde voor terug. Zeker dat we hier nog wel een keer terugkomen indien de noodzaak zich weer voordoet.
Allo Autohopper, heel prettig geholpen. Zowel bij aankomst als afrekening. Werd zelfs met koffer door receptionist (naam?) naar 't Station gebracht Heel aardig deze service Godert van den Berg (82jr)
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn