Goede, snelle service! Nette auto en rijdt heerlijk!

De bus die we gehuurd hadden was heel netjes, amper beschadigingen en schoon. Hij reed heel lekker. We konden de bus al om 08 uur halen en waren binnen 5 minuten klaar. Inleveren kon op zaterdag om eigen tijd, even aftanken en vooruit inrijden. Veel services en maamdga gelijk reactie dat we de brog terug krijgen. Fijn bedrijf!

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Prima service en goede klantgerichtheid

Prima service met heldere info.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Super, snel en gemakkelijk.

Ideaal, snel en gemakkelijk te reserveren. Telefoontje gekregen voor bevestiging zodat je er ook zeker van bent dat het inderdaad doorgaat. Dag van ophalen de werking van oa de laadlift ook goed en duidelijk uitgelegd. Ook fijn dat er een steekwagen meegeleverd kon worden. No nonsense en super, hele fijne ervaring.

• Vestiging: Oosterwolde

top auto's

de tijden van terug brengen zijn erg flexibel wat er handig is. jammer dat het bijbestelde steekwagen ontbrak!

• Vestiging: Ridderkerk

Uitstekende klantgerichte afhandeling

De website is duidelijk hoe huren in z'n werk gaat en wat de kosten zijn. Daarna heb ik de bestelbus telefonisch vastgelegd. Bij het ophalen en terugbrengen werd de gang van zaken helder en vriendelijk uitgelegd. Als ik weer een huurauto nodig heb, kom ik beslist terug.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Mooie nieuwe auto en fijne service.

Overleg van te voren was goed en behulpzaam. Ophalen en afleveren verliep ook soepel. Zondag avond ingeleverd, maandagochtend de factuur al in de email. Alles naar volle tevredenheid.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Goede huurauto met een uitstekende vriendelijke service

Onze eigen auto had problemen en konden we niet gebruiken voor onze vakantie. Autohopper hofstee zorgde snel voor een vervangende auto, van goede kwaliteit en betaalbare prijs. Begripvol en meedenkende medewerkers, waardoor onze vakantie niet in het water in gevallen.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Fantastisch om je als 65e jarige nog cool te voelen in de nieuwste Peugot 208 van Autohopper.

De dienstverlening was uitstekend; na on-line reservering werd ik tweemaal gebeld - beide keren gemist - waarna het bevestigd werd bij email. Het was zeer verrassend dat de nieuwste Peugeot 208 voor me klaar stond en allemaal voor een uiterst schappelijke prijs. Ook de afhandeling verliep zeer soepel.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Super auto voor een goede prijs!

Goede auto waarvan de prijs/prestatieverhouding super is. No-nonsense 'verhuur-rituelen'. Super tevreden!

• Vestiging: Weert

Heel erg goed!

Eerlijke en transparante autoverhuur! Alles wordt duidelijk uitgelegd. Fijne service en denkt mee met mij als klant!

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Fijne persoonlijke service voor een goede prijs

We hebben een prima auto gehuurd voor een paar dagen in Drenthe. Vriendelijke service bij afhaal en we konden de auto voor openingstijd al afleveren; dat werkte goed aangezien we een vlucht moesten halen op Schiphol.

• Vestiging: Beilen
  • Communicatie

Goedkoopste in de buurt, vriendelijke mensen, geweldige service.

• Vestiging: Zevenaar

Netjes en direct geholpen

Voor de 1e x keer hier een auto gehuurd. Ik hoefde bijna niet te wachten bij de bali. Alles netjes en makkelijk te regelen via hun website. De Peugeot 108 reed goed. Auto zag er netjes en schoon uit. Borg vlg dag weer netjes op de rekening. 100 km vrij rijden. Ik zou zo weer een auto daar huren.

• Vestiging: Veenendaal

Zeer servicegericht

Vanwege een mankement aan eigen auto hadden we snel een auto nodig voor vakantie. Hiervoor alle verhuurbedrijven in de buurt benaderd. Alleen Autohopper nam de moeite om zoeken naar een beschikbare auto. Uiteindelijk gevonden bij Autohopper in Gulpen. Goede auto, prima prijs.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Een nette bus voor een mooie prijs

Het reserveren van de bus ging heel eenvoudig via de site. Ook bij het ophalen van de bus werd er de tijd genomen om alles samen te regelen.

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Bijzonder vlotte service en goede auto.

Bedrijf is een aanrader dat zich onderscheidt door klantcontact en een concurrerende prijs. Het geeft net even iets meer.

• Vestiging: Winschoten
  • Ervaring met: Anders

Goede service, fijne auto

We zijn erg goed geholpen bij Autohopper, Dylan dacht met ons mee over de geschikte huurauto en was goed bereikbaar voor extra vragen. De gehuurde auto was schoon en we zijn veilig en met comfort naar ons vakantieadres gereden. De afhandeling na de verhuurperiode verliep vlot en zonder problemen. Al met al fijne service bij Autohopper!

• Vestiging: Bunnik

Beste verhuurder van de Stedendriehoek

In juli een schitterende Hyundai Ioniq5 gehuurd via Niels bij Mike en Nick. Dit zijn zulke gezellige mensen dat ik de volgende huurauto alweer (vandaag in augustus) bij Nick heb geboekt. Bij de huur van de Hyundai hebben Mike en Nick echt alle tijd genomen alles over de auto uit te leggen. Deze vestiging is zó prettig dat ik hier zelfs helemaal voor uit Deventer naar Apeldoorn kom. Ik kan ze wel een kus geven!

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Prima geholpen en fijne bus

Klantvriendelijk. Prima bus en goede uitleg. Enige was dat de reservering via de website geen respons opleverde. Toen ben ik naar de vestiging gegaan en werd ik goed geholpen.

• Vestiging: Velserbroek
  • Communicatie

Goede service en top materiaal

Makkelijk reserveren, auto staat klaar en ze weten, zonder spieken, ook naam van wie (betrokkenheid!!) Duidelijke uitleg, ook de kleine lettertjes. Goed en schoon materiaal, en 24 uur is 24 uur. Ook de afrekening is vlot geregeld. (Meer dan) prima ervaring! Top gewoon!

• Vestiging: Waalwijk
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Online auto gereserveerd, schoon en alles zoals beschreven

Voor de eerste keer bij een bepaalde verhuurder huren, is altijd een beetje spannend, afwachten of echt aan alle wensen wordt voldaan. Problemen bij afhalen gooien tijdschema's overhoop. Het laatste wat je wilt. Bij het afhalen lagen de papieren klaar, en de auto was van buiten en van binnen smetteloos schoon. De auto stond voor de deur, Iemand liep mee naar buiten naar de auto, ik stapte in de auto, ik startte en kon wegrijden. De behandeling was vriendelijk en zakelijk. Het terug afleveren verliep net zo goed als het afhalen.

• Vestiging: Vlissingen
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Echt heelfijn om hier een auto te huren. Alles verloopt vlekkeloos. En een goede prijs.

• Vestiging: Druten

Goede afspraken. Mooie schone auto. Alles functioneert prima

Alles goed voor elkaar. Mooie schone auto. Alles functioneerde prima. Duidelijke afspraken. Goede uitleg.

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Heel vriendelijk personeel en een goede bus

Hele fijne bus meegekregen en super goed geholpen om op zo’n korte termijn een bus te regelen. Zeer vriendelijk personeel!

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Een uitstekende auto voor een uitstekende prijs

Omdat we zelf een kleine auto bezitten maar voor onze vakantie iets meer ruimte nodig hadden, hebben we een keer een wat groter model gehuurd. Dit is ons erg goed bevallen. We kregen van Autohopper De Bilt een nagenoeg nieuwe Toyota Corolla Touring Sports Hybrid automaat mee en daarmee hebben we erg comfortabel kunnen reizen. We zijn bij afhalen en terugbrengen netjes geholpen en de auto was ook uitstekend. Als het kan doen we het volgend jaar weer zo, alleen moeten we dan nog wel even regelen dat er ook een navigatie in de auto zit, want dat was bij deze auto vreemd genoeg uitgeschakeld.

• Vestiging: De Bilt

Boogschutterstraat 1-43