Door een probleem moest ik op vrijdag accuut een auto hebben omdat we een weekend weg zouden gaan. Binnen een halfuur nadat ik belde kon ik de auto ophalen. Daar we nog niet zeker wisten of we tot zondag of maandag zouden blijven, kon ik zondag doorgeven of ik de auto een dag langer wilde huren. Dat is nog eens super geregeld. Uiteindelijk hier gebruik van gemaakt en maandagavond de sleutel in de keybox gedropt. Kreeg ik de volgende dag ook nog netjes een berichtje dat we iets in de auto hadden laten liggen. Dit werd keurig voor mij bewaard.
Wij hebben een Toyota Yaris gehuurd om mee op vakantie te gaan. Geweldige auto, super service en helemaal tevreden. Zeker een aanrader wanneer je een auto nodig hebt!
Fijn personeel, goed ontvangen en een keurige bus.
Alles prima, staff erg vriendelijk
Goede klantenservice, duidelijke informatie en goed bereikbaar via de telefoon voor vragen. Auto reed erg prettig en was voorzien van moderne toeters en bellen. Ook redelijke zuinig wat betreft verbruik. Ik zou opnieuw gebruik maken van deze service.
Service was goed, snelle afhandeling. Personeel is klantvriendelijk. Alleen 100km per dag vind ik aan de lage kant.
Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren. Het personeel is vriendelijk en is in staat iedere klant goed te helpen. Bedankt!
Prima service en prima auto!
We wilden een automaat huren en daar hebben ze extra moeite voor gedaan. De gereserveerde auto had bij de huurder voor ons schade opgelopen. Ze hebben toen moeite gedaan voor een vergelijkbare auto zodat wij gewoon op vakantie konden. Tijdens de huurperiode hadden we onze fietsen gestald bij het verhuurbedrijf. Bij het inleveren van de huurauto bleek echter dat we de verkeerde fietssleutels op zak hadden en mochten we de juiste fietssleutels gelukkig nog met de huurauto op gaan halen. Zeer vriendelijke service!
Ik heb bij Autohopper een auto gehuurd voor onze vakantie naar Zwitserland en Italië. Omdat we op maandagochtend vroeg wilden vertrekken, bood een medewerker van Autohopper aan een halfuurtje eerder te openen. Heel fijn! ‘Onze’ huurauto was nog niet teruggebracht, dus werden we kosteloos geüpgraded naar een groter model. Heel prettige auto, voorzien van allerlei fijne snufjes die de lange rit heel comfortable maakten. Extra voordeel was dat de auto hybride was. Enorm bedankt voor deze goede ervaring Autohopper! Tot de volgende vakantie.
Very good service, very reasonable price. The car was new and clean. We created a bit mess with booking-cancellation-again booking and the guy called us after their working day was over to check everything. Thanks a lot, definitelyn recommend and will use it again.
Vriendelijke mensen, correcte afhandeling
Geweldige auto! Keurig en snel afgehandeld! Top personeel! Een aanrader!!
Ze zijn erg vriendelijke en goed alles geregeld Ik zou zeker weer een bus huren En aanraden aan andere mensen
Hele vriendelijke service, alles zeer netjes geregeld en helemaal volgens afspraak! Zeker aan te bevelen en kom hier zeker terug.
Duidelijke huurovereenkomsten, auto was netjes en schoon, en hele goede service. Contact via mail was snel en makkelijk. Ook zeer vriendelijke medewerkers.
Contact telefonisch en via het web portal waren efficiënt en doelgericht. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en soepele/snelle afhandeling
Mijn ervaring is dat ik te maken had met een uiterst betrouwbare organisatie. Alles was keurig geregeld. De auto was prima en de borg werd na de inlevering van de auto direct teruggestort. Deze ervaring deel ik zeker met vrienden en collega's!
De vier woorden in de titel vat eigenlijk mijn klantbeleving goed samen. Ik heb nu drie keer, drie verschillende wagens gehuurd i.v.m. verhuizingen van spullen. Altijd in orde, nooit moeilijk doen, nooit proberen om je op te zadelen met extra kosten. Gewoon goed! Complimenten aan Garage Beijer in Wijk bij Duurstede.
Het was een geweldige bus. Reed fijn en we hebben er veel gemak van gehad. Ook de man die ons hielp was vriendelijk en qua afspraken heel makkelijk.
Wij zochten een auto om een weekendje weg te gaan met onze 3 kinderen. Door de grote drukte op de Nederlandse vliegvelden waren er helaas nergens meer auto’s te huur. Ook autohopper had geen stationwagen meer beschikbaar. Willem van Autohopper kwam direct met wat alternatieven en konden gelijk nog langskomen om te kijken of de auto aansloot op onze wensen. Uiteindelijk hebben we besloten om de door Willem voorgestelde auto te huren, ook dit proces ging soepel en vlot. Na een korte uitleg konden wij de weg op richting onze vakantie bestemming. Mochten wij ooit nog een auto nodig hebben dan zullen wij 100% weer langs Autohopper gaan!
Verhuisbus gehuurd. Prima kwaliteit en netjes geholpen.
helemaal tevreden goede service.
Autohopper (Schaap in Beesd) zijn super vriendelijke behulpzame mensen. De gehuurde bestelbus is een zo goed als nieuwe bestelbus. De bestelbus is van binnen en van buiten schoon en onder schoon versta ik er was geen vuiltje te vinden. Na het terug brengen wordt de verhuurprijs met extra gereden kilometers verrekend met de borg, indien er een restant is dan wordt dit gelijk teruggestort. Volgende keer weer naar Autohopper Schaap in Beesd
Na goed contact met Monica, is alles vlot verlopen ze wist precies wat de voorwaarden zijn. Daarna nog 2 hondjes meegenomen. En 1 dag eerder oppikken rond 15.00 voor een klein bedrag.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn