Helemaal top!!

Wij waren met de boot en moesten plotseling een auto huren. Dit gedaan bij Autohopper in Vlissingen. Binnen een uur kwamen ze de auto bij onze boot brengen. Helemaal top bij Autohopper.

• Vestiging: Vlissingen

No nonsens verhuurbedrijf - denken mee - helemaal top

Ik had voor een relatief kort moment een huurbusje nodig. Ik kwam in contact met Autohopper Harderwijk. Dit is wat je noemt een no-nonsens verhuurbedrijf. Denken mee met het probleem wat ik had en zijn super scherp geprijsd. Bij ophalen stond de bus keurig schoon (van binnen en buiten) klaar. Namen de tijd om alles uit te leggen. Aardige team van mensen, aanrader!!

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Gewoon vlot en goed geholpen

Binnen komen, formaliteiten en weg. Dat met halen en brengen.

• Vestiging: Roosendaal

Comfortabele bestelbus

Een heerlijke rit gehad in de bestelbus, enige wat ik spannend vond was de dode hoek. Ver van tevoren je bewust zijn van de weg werd nodig en al was het wennen. Ik ben heel weer thuisgekomen.

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Zo wil ik me wel verplaatsen in Nederland. É assim que quero me mover nos Paises Baixos

Wat heb ik heerlijk gereden in de door mij gehuurde auto. Ik had een Toyota Yaris Hybride gehuurd voor 3 weken, nog redelijk nieuw, lekker schoon, soepel rijdend. Een automaat, omdat ik dacht dat het wel druk zou zijn op de wegen, maar dat viel reuze mee. Een extra aantal dagen huren, was totaal geen probleem. Doordat mijn vlucht gecanceld was en ik dus op een andere tijd aankwam, werd het ophalen in Hoofddorp van de auto een beetje krap. Clarina heeft haar uiterste best gedaan om op het laatste moment iemand te charteren die mij op kwam halen van Schiphol. De arme man heeft een uur staan wachten omdat mijn horloge nog op de tijd van Portugal stond en dat is een uur vroeger. Maar, geen boze gezichten hoor, ik werd allervriendelijkst ontvangen en naar mijn auto gebracht.... Aanrader dus, superbedrijf!!

• Vestiging: Hoofddorp

Geweldige service

Had vandaag een bestelauto nodig. Direct geregeld, stond klaar toen ik aankwam. zelf een insteekhulp hadden ze in de laadklep gedaan. Geweldig!

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Zeer goed geholpen in tijd dat ik direct een auto nodig had

Omdat mijn eigen auto kapot was en ik ook weer naar mijn werk moest ben ik langsgegaan bij autohopper locatie enkhuizen voor het huren van een auto. Echter ter plaatse bleek er geen auto beschikbaar te zijn de komende periode. Er was wel een bestelbus beschikbaar daar heeft de medewerkster een mooi prijsje voor gemaakt zodat ik na instemming toch een auto tot mijn beschikking had. Het bezoek en de afhandeling waren voor mij zeer naar tevredenheid

• Vestiging: Enkhuizen

Snel geregeld, mooie wagen

Via de website is het zeer makkelijk om een verhuiswagen te huren. Er komt ook snel reactie of het mogelijk is of niet. Bij het ophalen wordt er niet moeilijk gedaan (als in veel papierwerk). De verhuiswagen ziet er netjes uit, alles werkt en rijdt goed.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Alles top nur zu empfehlen

Es war alles zu meiner Zufriedenheit immer wieder gerne

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Prima geen gedoe geen gezeur. gewoon waar ik voor kom

• Vestiging: Franeker

Super service

Ik ben heel goed geholpen, zo wel met auto halen als bij terug brengen. Toppie

• Vestiging: Vlaardingen

Snel geregeld

Ik zocht op hele korte termijn een bus. Bij autohopper kon ik voor de volgende dag er al een huren. Snel geregeld en keurig afgehandeld voor een nette prijs.

• Vestiging: Son en Breugel
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Uitermate goed en naar tevredenheid

De eerste keer een auto gehuurd bij Autohopper Van As in Apeldoorn west. Voor een familie bezoek gebruikt gemaakt van de aanbieding van 29 euro per dag voor de Kia Picanto met reclame stickers. Bij de reservering meteen een email met vraag om ID gegevens zodat het de volgende ochtend bij afhaal al meteen voor bereid was. vriendelijke en nette bediening aan de balie en snel en efficient op weg geholpen. Nette schone auto met airconditioning en cruise control. Bij het terug brengen dezelfde vriendelijke en vakkundige behandeling. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en zal zeker vaker van hen gebruik maken. Zeer aan te raden.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

Het proces was gemakkelijk en prettig. Binnen 10 minuten van de aanvraag teruggebeld, ophalen en afleveren van de auto ging super snel.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

De gehele service straalde vriendelijkheid en gemak uit

Wat een heerlijke verhuurervaring. Ik werd hartelijk ontvangen en alles wat in no-time geregeld, met een lach. Super service!

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Wat mij betreft is autohopper een Topper, géén gezeur en gemier gewoon rijden met plezier.

Goede service, snel en accuraat, ik was er bij gebaat.

• Vestiging: Krimpen aan den IJssel
  • Communicatie

Uiterst vriendelijk personeel en efficiënte afhandeling

Goed gestructureerd en geautomatiseerd aanvraag proces. Flexibel in haal- en terugbrengtijden. Snelle Facturatie en dito financiële afwikkeling. Absoluut voor herhaling vatbaar!!

• Vestiging: Enkhuizen

Ideaal en vriendelijke mensen

Ideaal om zo makkelijk een bus of aanhanger te huren. Het zijn hele vriendelijke mensen met een persoonlijke benadering. Je hebt niet het gevoel dat het een franchise met 100 vestigingen is.

• Vestiging: Meppel

Uitstekend!

Geweldig geholpen door jullie professionele team. Goeie, nieuwe bestelbus gehuurd; Ophalen en retouren ging snel en gemakkelijk! Kortom uitstekend! Wij komen zeker ook de volgende keer weer een bestelbus of auto huren! Prijs/qualiteit is top!

• Vestiging: Winterswijk
  • Communicatie

Mooie nette auto, stonden niet niet veel kilometers op en rook nog al als nieuw. De auto rijden soepel en zuinig. Zeker voor herhaling vatbaar als ik weer een keer een auto nodig heb. Buiten de auto was de man die ons hielp erg aardig en legde alles goed uit. Ondanks we de auto na sluitingstijd terug hebben gebracht kreeg ik al vroeg in de ochtend de factuur en had ik de borg al snel weer terug op mijn rekening. Kortom een top bedrijf en zal het iedereen aanraden om hier een auto te huren.

• Vestiging: Eindhoven

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Goede service en wat vervelende afsluiting

Goede mooie bus. Ophalen ging soepel ze kwamen op speciaal op zaterdag terug. Terugbrengen ook soepel, bus neergezet op zondagavond en maandagmiddag afgerekend. Probleem was aftanken. Dat had ik gedaan en de meter stond niet op max. Toen nogmaals getankt en t was echt overvol. Meter nog niet op max. Bij retour geloofde ze me niet, dus toen was t heisa. Zelfs tankbonnen van de vorige avond en het aantal kilometers mocht niet baten. Uiteindelijk is iemand meegegaan en toen had ik natuurlijk gelijk. Tank was tjokvol. Heel jammer dat ze me niet geloofde en bleven drammen, het begon goed.

• Vestiging: Boxtel
  • Communicatie

Een zorgeloze verhuizing gehad qua vervoer.

Fijn ontvangen door een meneer van autohopper. Formulieren waren makkelijk geregeld en uitleg gekregen hoe de bus werkt. We hadden een kleine vrachtwagen voor onze verhuizing, ik ben een vrouw en ik kon er heel gemakkelijk mee rijden. Voor een volgende keer voor ons weer bij autohopper!

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Fijne bus welke goed rijdt met makkelijk te bedienen laadklep.

• Vestiging: Hoofddorp

Goede communicatie. Vriendelijke Sophie. Alles loopt op ze rolletjes. Gr Jonny