Personnel helaas onprofessioneel.

De voertuig was heel fijn.

• Vestiging: Zierikzee

Top geregeld in no time

Super geregeld. Bellen en een half uur later zat ik in de auto, vriendelijke service en een normale prijs.

• Vestiging: Honselersdijk
  • Communicatie

Klantgericht en waar voor je geld !

Het afsluiten van de huurovereenkomst voor gebruik van de transportbus ging heel soepel en eenvoudig. Met de medewerker van Autohopper was afgesproken dat de transportbus eerder kon worden opgehaald na inlevering door voorgaande klant. Ik werd keurig en tijdig geïnformeerd dat ik de bus op kon komen halen. In het kader van mijn verhuizing de afgelopen weken vaker een bestelwagen gehuurd bij een ander verhuurbedrijf. In positieve zin valt op dat de kosten bij Autohopper in Zutphen (vergelijkbare afstand en termijn=weekend) lager zijn en de staat van de verhuurde bus aanzienlijk beter.

• Vestiging: Zutphen

Van A tot Z uitstekend!!

Ik heb van alles genoten, van de service, van de flexibiliteit van aanpak, van de duidelijkheid, van de auto en alles zonder poespas. Hé, hé, eindelijk een bedrijf zonder kleine letters. Felicitaties hier voor.

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Comfortabele auto, perfecte service, zeer tevreden, volgend jaar weer!

Comfortabele auto, perfecte service, zeer tevreden, volgend jaar weer!

• Vestiging: De Bilt
  • Deskundigheid N.v.t.

Kon niet beter

Heb erg genoten van de auto . Ik kreeg een betere auto dan besteld en had meer dan genoeg ruimte . Als ik Een auto moet Huren weet ik waar ik moet zijn!

• Vestiging: Amstelveen
  • Communicatie

Snelle service en prima auto!

De Toyota Aygo beviel uitstekend. Een zowat splinternieuwe auto die van alle gemakken is voorzien - Ik heb er met plezier in gereden en kan de service dan ook aanbevelen. Met vriendelijke groet, Maik

• Vestiging: Baarn
  • Deskundigheid N.v.t.

Alles keurig in orde

Vriendelijke mensen en de wagen was netjes en voldeed perfect aan de eisen.

• Vestiging: Puttershoek

Prima service, prima auto

Prima!

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Mede dankzij de medewerkers van autohopper Assen een prachtige vakantie gehad met een geweldige auto

Ons idee was om een auto te huren die onze vouwwagen kon trekken naar het buitenland voor vakantie, na rondspeuren op internet besloten bij autohopper te Assen langs te gaan om de mogelijkheden te bespreken, wat een klantvriendelijkheid!! Er werd echt meegedacht en tot onze verbazing werd ons een gloednieuwe Hyundai Tucson hybrid aangeboden die ze net hadden binnen gekregen, tegen een vast bedrag en een aantal extra vrije kilometers ( wat achteraf goed uitkwam) want we hebben behoorlijk wat kilometers gemaakt met deze geweldige fijne auto, we kregen er geen genoeg van, comfort, veiligheid, deze auto had het allemaal,we hadden voor 2 weken gereserveerd maar kwamen achteraf toch 2 dagen te kort, na telefonisch contact met de medewerker van autohopper was dit zo geregeld en gelukkig geen probleem, We hebben zowat een traantje gelaten bij het terug brengen van de auto, maar hierdoor een super vakantie gehad, waar we met plezier op terug kijken. Medewerkers autohopper van Toyota garage Gorter in Assen Bedankt!!

• Vestiging: Assen

goede vriendelijke service

vriendelijke mensen erg meedenken top service. zeer uit de brand geholpen door het snelle meedenken

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Goede service, wel wat mankementen

Met de service en de afspraken is helemaal niets mis. Maar het onderhoud van de auto's laat wel wat te wensen over. Vooral veel schades waarvan ik snap dat ze niet 1,2,3 genaakt worden. Maar slechte banden zou ik wel tijdig vervangen. Ook een airbag storing zou ik verhelpen. Al met al wel heel tevreden over de service en afspraken.

• Vestiging: Nijmegen

Uitstekend, zeer klantvriendelijk

Vanuit Den Haag was ik een paar dagen met vakantie in Lochem in mijn geliefde Achterhoek waar ik ben opgegroeid. Geen zin om al in de Randstad in de auto te stappen dus bij Toenink een autootje gehuurd. Wat een sympathieke mensen. Toen ik de auto huurde werd ik meteen persoonlijk gebeld met de (on)mogelijkheden. Ook de ontvangst afgelopen vrijdag was heel aardig. Mijn beeld (en ervaring) over de Achterhoekse gastvrijheid is door Toenink weer helemaal bevestigd. Hier wordt gewerkt vanuit vertrouwen en niet vooral vanuit zakelijkheid. Met een comfortabele Fiat Panda prachtige tochten gemaakt door het mooie coulissenlandschap. De volgende keer weer Toenink!

• Vestiging: Lochem
  • Communicatie

Goede service tegen een betaalbare prijs

Ik heb een goede ervaring gehad. Het was de eerste keer dat ik bij Autohopper een auto huurde. Ik heb gekozen voor de Kia Picanto met reclameteksten op de auto. Fijne auto, zeer compleet uitgerust met o.a. airco.

• Vestiging: Bunschoten
  • Communicatie

very good service and very good car.

very good service and very good car.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Zeer vriendelijk en perfecte verhuiswagen!

Zeer vriendelijke man die mij heeft geholpen. Verhuiswagen was in nieuwstaat met airco en cruise control. Reed erg goed en was zeer ruim (20m3). Volgende keer zeker weet Autohopper Waddinxveen!

• Vestiging: Waddinxveen

Prima!

Eenvoudig en goedkoop huren, maar prima bus en prima service!

• Vestiging: Dordrecht

Prima alternatief voor 2e gezinsauto

Goede service Billijke prijzen In plaats van 2e auto

• Vestiging: Leeuwarden

Super!

Goede service en goed alternatief aangeboden toen de gereserveerde bus niet meer beschikbaar was.

Gewoon perfect

Verhuiswagen gehuurd. Reserveren is online binnen 5 minuten geregeld. Gekozen voor het extra verhuispakket (spanbanden, doeken, hondje). Auto stond klaar op afgesproken tijdstip. De auto zag er binnen heel netjes en schoon uit. De al aanwezige krassen aan de buitenkant stond netjes vermeld op het formulier zodat daar achteraf geen discussie over kon ontstaan. De medewerker was heel vriendelijk en legde alles goed uit over de werking met de laadklep etc. De auto reed heel fijn en de laadruimte was enorm. De elektrische laadklep was super handig en makkelijk te bedienen. De auto weer inleveren ging ook vlot en de borg stond meteen de volgende werkdag sochtends vroeg alweer terug op mijn rekening. Al met al een dikke aanrader.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Goede service goed uitleg klant vriendelijk.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Geweldige service en professioneel materiaal.

Geen enkele opmerking, prijs en kwaliteit dienst en product zijn uitstekend.

• Communicatie

Geweldige ervaring en goede service!

We hadden een reis voor de boeg, en een auto in de planning om te huren met wat passen en meten en mee denkend personeel! Wat ons een erg tevreden klant heeft gemaakt. Dit is nou een bedrijf dat aan de klant denkt. Een ruime auto en een fijne vakantie rijker mede mogelijk gemaakt door dit bedrijf...

• Vestiging: Puttershoek

Makkelijk, goed en snel

Prima locatie om een bus te huren

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Op prettige snelle wijze de auto kunnen huren

Goede vlotte ontvangst. De auto stond tiptop klaar en bij inlevering was de administratie snel geregeld. De borg werd ook meteen weer teruggestort. Goede huurprijs. Mooie schone auto.

Boogschutterstraat 1-43

7324 AE Apeldoorn