Telefonisch een busje gereserveerd, op de afgesproken dag stond hij al klaar en 's avonds sleutel in de kluis gedaan andere dag gelijk de afrekening gehad. Wij zullen hier zeker in de toekomst terug komen voor het huren van een busje
Een busje met laadklep gehuurd voor een dag. Het was snel geregeld en was prettig rijden. Het inleveren van de sleutel ging via de box aan het hek (kantoor gesloten). Helaas was er niet goed afgetankt door de vorige huurder, maar na dit te hebben aangegeven is dit goed opgelost door Autohopper. Tevreden en zeker een aanrader voor de volgende keer. De borg stond ook snel weer op de rekening.
We zijn met een 6-persoons busje naar Italië geweest en wij hebben een onwijs goede tijd gehad. De Opel Vivaro was een verrijking omdat hij zuinig, gebruiksvriendelijk, comfortabel is. Ook had hij totaal geen moeite met de stevige hellingen.
Liep echt gesmeerd, zo hoort het, een aanrader.
Ook al waren er wat 'opstartproblemen' bij Autohopper, werd ik steeds vriendelijk geholpen en dachten alle werknemers mee. Ik heb daardoor een goede ervaring met het huren van deze gloednieuwe en schone bussen.
Afspraken worden netjes nagekomen Auto netjes afgetankt en schoon Faktuur overzichtelijk en volgens afspraak Bedankt voor de goeden service
Snelle en fijne service. We komen zeker terug als we weer een busje nodig hebben. Bedankt!
Werd vriendelijk ontvangen goeie uitleg, auto was ook perfect. Echt een aanrader. Wanneer ik weer een auto ga huren ga ik hier zeker naar terug. Ik heb de auto gehuurd in Veghel.
We mochten de bus al eerder ophalen zodat we 's avond al konden inladen. Met de verwachte hitte de volgende dag konden we vroeg vertrekken. De bus is heel compleet met o.a. achteruitrijcamera, navigatie, cruise control en was groot genoeg voor onze verhuisspullen.
vriendelijk en duidelijke uitleg bij reserveren.. auto was schoon en netjes. inleveren ging eenvoudig.
Ophalen en terugbrengen ging vlot. Er waren wat technische problemen met de bus.. maar deze zijn ook opgelost
Wij hebben zaterdag een bakwagen gehuurd. Ik werd uiterst vriendelijk ontvangen en na het nodige papierwerk werd mij duidelijk uitgelegd hoe de werkwijze is en wat er van mij als huurder verwacht wordt. De uitleg was duidelijk en ook de optie om een verhuispakket bij te huren vind ik zeker een mooie service! De wagen is prima onderhouden dus wij hebben een prima verhuisdag gehad dankzij Autohopper. Volgende keer komen we hier zeker weer terug!
Zeer tevreden over de service van Autophopper. Alles snel geregeld, heldere voorwaarden. Kan het iedereen aanraden.
Autohopper is de enige van de vele verhuurbedrijven die ik heb benaderd die blijft proberen om een passende auto te vinden. Super vakantie gehad met een bijna nieuwe Peugeot 5008. Zeer vriendelijk personeel! Mijn tip is dus: Eerst naar Autohopper! (Leidsche Rijn in mijn geval)
In verband met de komende hittegolf op het laatste moment de gok gewaagd om toch maar een auto met airco te regelen voor de vakantie. Na een slechte behandeling door een andere verhuurder, die er duidelijk geen trek in hadden op korte termijn iets te willen betekenen voor me, Autohopper Ede benaderd, en dezelfde dag nog een bijna nieuwe Kia Picanto voor de deur! Top service, waarvoor dank.
Erg fijn dat deze mogelijkheden er zijn! Verhuizen is nu zo gebeurd, een echte aanrader.
Goede service, prima bestelbus. Vlot geregeld.
1 dag na aankomst in Frankrijk begaf onze auto het. Vrienden boden aan om een leenauto te brengen en onze auto weer mee te nemen naar Nederland. Wij diverse bedrijven gebeld. 2 bedrijven gaven aan in Eindhoven een 6-personenbus te hebben staan, maar dan moesten we binnen 5 minuten beslissen, want er was nl, nog een klant die er belang bij had en vrijwel nergens was er meer een 6-persoons bus beschikbaar. Bleek het om dezelfde auto te gaan (dat was wel hilarisch). Auto is nog dezelfde dag naar Kampen gebracht, waarna onze vrienden deze hebben opgehaald en naar Frankrijk zijn gereden (met uiteraard een auto-ambulance). We merkten aan alles dat zowel Autobedrijf Van de Beek (Doornspijk) en Autohopper Dickhof Kampen tot het uiterste zijn gegaan, waarvoor dank! Bus was 1,5 jaar oud, uitstekend mee gereden.
Voor de zomervakantie met ons gezin naar Oostenrijk een auto gehuurd bij Autohopper in Heerenveen. Even gebeld met de vestiging voor een aantal vragen en daarna de auto eenvoudig en snel geboekt via de website. De extra vrije vakantie kilometers en de "early pick up" kwamen ons goed uit en dat voor een paar euro extra. De praktisch gloednieuwe auto reed fantastisch en heeft mede gezorgd voor een zorgeloze vakantie. Autohopper is zeer zeker een aanrader, volgend jaar weer wat ons betreft!
ik had n probleem met de tijden ivm files en afstand werd gelijk verholpen door het en denken en mee helpen. super!! maak je tegenwoordig nergens meer mee
Hele nette auto. Schoon en compleet ontvangen. Voor 7 dan gehuurd en 700 km vrij.
Autohopper Ribo in Gorinchem heeft mij echt uit de brand geholpen. Doordat er wat vertraging was opgelopen bij het kopen van een nieuwe auto had ik tijdelijk een autootje nodig om naar mijn werk te kunnen. Ik heb dezelfde dag nog tegen sluitingstijd een Peugeot 108 kunnen ophalen en er een week lang van kunnen genieten. Na openingstijd de auto nog netjes kunnen inleveren en had de volgende ochtend al gelijk mijn borg terug gestort gekregen op mijn rekening. Mocht ik ooit weer een huur auto nodig hebben zal ik zeker terug komen naar Autohopper.
Ik kon de auto een dag eerder ophalen zonder enige extra kosten. Dat is een vette plus punt. En de borgkosten werd meteen terug gestort.
Voor 1 dag bus met klep gehuurd met eenmalige verhuismaterialen. Alles stond klaar, prima auto met airco (wat wel fijn was op deze hele hete dag van boven de 30 graden). Uitstekende service.
Makkelijk online aanvragen. Snelle toezegging reservering Fijne en professionele ontvangst Prima inspectie en uitleg huurauto. Fijne en makkelijke (zeer ruime) auto Super snelle afhandeling bij terugbrengen Snelle retour borgsom. Top ervaring en voor herhaling vatbaar. Aan iedereen aan te bevelen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn