Ik ben met een opleiding bezig als rijinstructeur , binnenkort een examen in een Toyota Yaris Hybrid automaat. Maar 35 jaar in een schakelbak gereden ...meneer ging gelijk aan de slag om de juiste auto uit te zoeken voor mij . Na een paar telefoontjes stond de auto al op mij te wachten .... Super bedankt.
Prima vestiging
Netjes en goed geholpen, nette bus zonder moeilijkheden.
Snel prima geholpen
Ben goed geholpen en kon ook verlengen.
Een bus gehuurd voor verhuizing; prima geholpen, erg klantvriendelijk en een perfecte bus. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!
Deze mensen zijn alleen maar bezig om het zo aangenaam mogelijk te maken.
Vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader
Wij komen altijd onze auto wassen in Druten maar nooit geweten dat ze ook in de verhuur zaten maar kan heel kort zijn helemaal top Groetjes uit Deest
Super geholpen is met een poep en scheet geregeld super! En niks te duur vind ik.
Mooie nette bakwagen
In 1 woord geweldig, wat een service. Ongeëvenaard!!
Prima bakwagen en prima service
Perfecte service. Vriendelijk personeel
Het regelen ging allemaal goed , nette bevestiging. Gratis kilometers staat er wat knullig op, meer een verkooptrucje, je moet alsnog de auto aftanken. Verder werd ik achteraf beschuldigd van gereden schade wat ik absoluut niet had kunnen doen. Er is voor en achteraf geen gezamenlijke inspectie ronde gedaan. Geen zin in juridisch gedoe om een 150 euro maar ik huur hier geen auto meer. Niet netjes gedaan zo. Code rood ivm ijzel alsnog helft van de dag moeten betalen. Ze hadden hem anders ook niet verhuurd die dag. Was netjes geweest een gratis dag extra bijvoorbeeld of helemaal geen betaling van die dag.
Perfect en vriendelijk geholpen. Prijs prima tr dien. En een mooie auto te leen gehad.
Onze verhuisdag werd door omstandigheden 2 x verplaatst. Gelukkig kon ik de huurdatum van de bakwagen zonder problemen verplaatsen bij Autohopper Huizen. Bakwagen zelf was top incl cruisecontrol. Ook enkele verhuisdekens en hondjes aanwezig in de bak.
Alles geregeld zoals afgesproken Top
Perfect voertuig, service gerichte vestiging, prettig contact
Word goed geholpen Ook als er schade is gemaakt
Ervaring precies zoals verwacht, weinig op aan te merken, vriendelijk personeel zonder poespas
Goed geregeld!!
Nette bus. Borg snel terugbetaald. Aanrader.
de Kia Pikanto vond ik enigszins irritant door al de ingebouwde piepjes bij iets te hard rijden, op/over de rijbaanstreep te komen en aansporing om koffie te drinken. Echt irritant. Graag rijdt ik in een auto zonder dergelijke nutteloze poespas. Jammer vond ik dat het kenteken van de auto anders was als dat ik bij de reservering telefonisch had opgevraagd. Natuurlijk had ik dit kunnen controleren, maar dat had ik niet gedaan, waardoor de kenteken herkenning bij het Q park parkeren niet werkte.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn