Perfecte service en goede prijs

Enorm servicegerichte vestiging. Ondanks de schaarste in huurauto's hebben wij toch nog een personenauto kunnen huren tegen een goede prijs.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Vrijwel gloednieuwe bus en goede service

Bus gehuurd in Haarlem. Prettig contact en goede service. Vrijwel nieuwe bus met goede radio cruise control etc. Je kan je eigen vervoer daar makkelijk parkeren. Prijs is goed. Absolute aanrader.

• Vestiging: Haarlem

Super goed

Van te voren contact gehad over de reden van huur. Goed geholpen en geadviseerd. Robbie in deze heeft mij zelfs teruggebeld met een alternatief die toevallig terug kwam. Goed onderhouden auto en prima voorwaarden. Bij zowel ophalen als terugbrengen goed geholpen. Niks op aan te merken. Zou er zo weer een auto voor lang termijn huren. Utrecht leidscherijn.

• Vestiging: Utrecht

Prima bus.

Tja, wat moet je er van zeggen. Het was gewoon goed, zo als het moet als je een bus huurt. Ruim, schoon en de bus rijdt lekker.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Goed geregeld en fijn proces bij het huren

Dankzij het aardige personeel, het makkelijke proces tot huurovereenkomst online, het snelle schakelen en andere zaken, vinden wij het een uitstekende autoverhuurservice.

• Vestiging: Mijdrecht

Bakwagen gehuurd

De bakwagen reed super ik kon alles in 1 keer laden en het is super gelopen en ook een prima bedrijf waar ik 'super geholpen ben bedankt voor de service

• Vestiging: Woerden
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Al verschillende keren bij Autohopper gehuurd en steeds goede service en correcte afhandeling bij het terugbrengen.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Fijne, ruime, schone, goed rijdende verhuiswagen.

Goede service, behulpzaam en vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Duidelijke uitleg, snelle afwikkeling. Top.

• Vestiging: Cuijk

Snel en efficiënt

Online boeken was eenvoudig, goede communicatie en keurige bus. Had wel graag grotere gehad willen hebben maar dat zal wel aan mij liggen (ik heb als leek geen idee wat 6m3 laadruimte is). Ook ophalen was snel gedaan, geen problemen en in 10 min. weggereden. Over het geheel ben ik tevreden!

• Vestiging: Beesd

Geweldige service!

Ik was op zoek naar een bestelwagen met laadklep voor zaterdag. Omdat dit voor de garage beter uitkwam, mocht ik de wagen maandag ochtend weer terug brengen zonder extra kosten. En de auto was perfect: Een zo goed als nieuwe bestelbus! Vriendelijke mensen, vlotte afhandeling en fijne service!

• Vestiging: Deventer
  • Communicatie

Zo wordt autohuren een plezier!

Na super gemakkelijk online reserveren werden we bij Autohopper Harderwijk (Heersmink) zeer vriendelijk ontvangen een geholpen. Er stond voor ons een in nieuwstaat verkerende en keurig schone Toyota ProAce klaar. Erg comfortabel en qua ruimte (6m2) precies wat we nodig hadden. Na de vlotte aflevering konden we op pad. We hadden de auto voor het weekend gehuurd, dus zaterdagmorgen ophalen en maandagmorgen weer terug. Ook bij het weer inleveren van de auto een vriendelijke ontvangst en een vlotte afhandeling. Makkelijker en prettiger kan het niet. Wat ons betreft was er op zowel de service van Autohopper/Heersmink als op de auto die we meekregen helemaal niets aan te merken, en dat alles ook nog voor een prijs die uiterst scherp is. Zo wordt het huren van een auto écht een plezier!

• Vestiging: Harderwijk

top service

goede en vlotte service bij ophalen en terugbrengen. Maatwerk. fijne auto om te rijden. Huur zeker weer bij auto hopper. Fijne persoonlijke benadering.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

Vlotte service en fijne huurauto

Het huren van een auto ging heel vlot en netjes. De gehuurde Corsa was zeer comfortabel en luxe uitgevoerd.

• Vestiging: Cuijk

Goede auto goede service

Zeer tevreden, ook de borg was binnen 1 dag teruggeboekt

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Echt goed vervoer voor betaalbare prijs.

Veel kilometers in korte tijd, super relax bus gereden. Niet moe geworden van de lange reis, echt heel comfortabel.

• Vestiging: Gorinchem

Fijn. Niet te ingewikkeld. Oplossend gericht. Service

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

prima geregelt, vriendelijk personeel, technisch goede bus

prima geregelt, vriendelijk personeel, technisch goede bus. zeker voor herhalig vatbaar

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Makkelijk, efficiënt en goede auto tegen prima prijs.

Makkelijk, efficiënt en goede auto tegen prima prijs.

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Prima bus met goede service

Vlot geregeld en afgewikkeld. Ruime bakwagen voor een snelle verhuizing van spullen.

• Vestiging: Schaijk
  • Communicatie

Bijna nieuwe transportbus voor prima prijs!

Zaterdagmorgen stond de door ons gereserveerde Ford Transit al keurig klaar. In nieuwstaat en nog geen 8000 km op de teller! De huur van het busje ging zonder gezeur vooraf of achteraf. Aanrader! Volgende keer gaan wij zeker weer hier huren!

• Vestiging: Leiden

Geweldig geholpen.

Wij wilden naar de milieu straat. Mijn dochter pakt door en duikt in haar telefoon. Meteen geholpen. Bus halen en thuis vullen en uitladen in de milieu straat. Ook nog eens geladen met dozen en naar ons appartement gebracht. Dat was dus twee vliegen in een klap. Nadien vol getankt en terug gebracht. Na enkele dagen in de mail een factuur ontvangen en meteen betaald. Dit is echt een aanrader voor vrienden en anderen dit lezen. Groetjes Ellen.

• Vestiging: Son en Breugel

Super service

Super service op heel korte termijn geholpen!

• Vestiging: Enkhuizen
  • Communicatie

Uitstekend geholpen, goede bakwagen, prima prijs/kwaliteit verhouding

We hadden voor een verhuizing een bakwagen nodig. Na wat vergelijken bij Autohopper gekomen. De bakwagen is van een recent model en zeer netjes onderhouden. Daarbij werden we goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Ik kan Autohopper Veenendaal dus zeer aanbevelen.

• Vestiging: Veenendaal
  • Communicatie

Goede service en fijne auto

De service was prima en het contact , zowel bij ophalen als inleveren, erg prettig. Ik zou zo weer een auto huren als het weer eens nodig is.

• Vestiging: Schaijk
  • Communicatie

Top service en zeer vriendelijk

Zo makkelijk via internet kunnen huren, heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en bij het halen ook al zo klantvriendelijk! Het is dat je niet dagelijks een bestelbus hoeft te huren, anders zou ik vaste klant worden.

• Vestiging: Voorhout

Boogschutterstraat 1-43