Super goed geholpen, goeie service, alles volgens afspraak
Eskes heeft een persoonlijke klant benadering die informatief inhoudelijk en voorkomend is Bakwagen van hoge kwaliteit in een prima prijs kwaliteit verhouding Ontvangst en uitleg over verhuur procedure en gebruik bakwagen zeer klantvriendelijk. Afwerking van retourneren borg zeer vlot. Algemene indruk: 9
De reservering snel en eenvoudig geregeld, een super wagen gehuurd voor een goede prijs!Ben zeer tevreden en kan iedereen aanbevelen!
Goede renault bus. Prima service.
Auto staat klaar, sleuteltje ophalen, uitleg over simpele bediening en wegrijden. Keurige auto, eenvoudig te rijden ondanks fors formaat. Sleutel inleveren en borg wordt snel teruggestort. Enige minpuntje was lege band van bijgeleverde steekwagen maar ben zelf ook vergeten om dat door te geven.
Ze zijn klant vriendelijk Als je vragen heb hebben ze gelijk antwoord en ze zoeken het voor je uit
Duidelijke communicatie omtrent de verhuur en een prima bestelbus!
Was iets te vroeg met ophalen, dit was geen probleem. Papierwerk en dergelijke voor ik de auto kon meenemen duurde niet lang, en ook het terugbrengen verliep spoedig. Zeer tevreden met de service en prijs. Let wel dat men een tweede legitimatie bewijs moet hebben, maar met wat je er voor terug krijgt aan service is dat het zeker waard.
Er valt echt niets te mopperen, ik blijf heel graag weer autohopperen! Geweldige service met een goede auto. Wat wil je nog meer? .... Volgende keer weer!
Zowel de contacten via mail en telefoon, maar ook rechtstreeks verliepen soepel en correct. Afspraken zijn volledig nagekomen en de gehuurde Renault Master met laadklep was een zeer goede en bijna nieuwe auto. Zeer tevreden klant en kunnen deze aanbevelen.
Uitgifte heel soepel en snel zonder ingewikkelde dingen. schone en nette Renault Master. Verhuispakket erbij genomen wat heel nuttig was.
Wij konden bij Tensen op kort termijn een fijne Peugeot 3008 huren. Door omstandigheden, was onze eigen auto niet goed genoeg om mijn gezin en caravan naar onze vakantie bestemming te brengen. Door de snelle fijne en vriendelijke hulp van Tensen in Enkhuizen, was dit uiteindelijk wel mogelijk. De auto werd keurig schoon geleverd en deed het naar verwachting. Nogmaals super bedankt
Eenvoudig telefonisch een afspraak voor een bus gemaakt en netjes per mail de reservering ontvangen. Op de dag zelf stond de bus schoon en volgetankt klaar en konden we 'm na wat papierwerk zo meenemen. Helemaal top!
Zeer prettig! Ze belde tevens op dat wij de bestelbus de avond voor de betreffende dag al op mochten halen. Top service en goed meegedacht met de klant naar mijn mening.
Online kon gemakkelijk de gewenste bus worden aangevraagd. Vervolgens hadden we binnen 24uur de bevestiging dat dit mogelijk was. Ook het ophalen en het inleveren van de bus gingen vlot en gemakkelijk.
Zeer goed en deskundig geholpen .
Bus gehuurd voor 1 dag. Het verliep prima, verhuur bedrijf tensen is heel flexibel en service is perfect. Ook de bus was nagenoeg hagelnieuw en is heel goed te bedienen en te rijden. Ik zou zeker ren ieder aanraden dit bedrijf en deze bus te huren. Bedankt tensen voor de goede service.
En dan is daar het moment dat je snel een verhuisbus nodig hebt. Geen naar nicotine stienkend wrak maar een goede bus waar je op kan vertrouwen. Team autohopper in Harderwijk stond direkt klaar. Ik heb ik mijn leven meer bussen gehuurd met verschillende ervaringen. Het ging bij autohopper bijzonder prettig. Aan de telefoon correct en duidelijk. Op de afgesproken tijd stond hij klaar enging alles feilloos en... het voertuig was schoon en zonder mankementen. Felxibiliteit bij het terugbrengen goed geregeld. Mooie ruime bus. De kosten billijk. Ik kom terug! Met groet, benkettingmedia Zeewolde
Wij zijn erg tevreden over de gehuurde bestelbus die wij voor een verhuizing hebben gebruikt. Mochten wij weer een bestelbus nodig hebben, dan zullen wij weer bij uw bedrijf een bestelbus huren.
Fijne ontvangst. Keurig geholpen en bestelauto stond helemaal picobello gereed. Keurige uitleg van bediening auto en laadklep en controle op de eventuele oude schade. Eigen auto staat in veilige omgeving te wachten op de terugkomst van de baas. Fijne minivrachtwagen, zonder rammels en met aico en goede radio. Na inleveren sleutels nog een keer achterom gekeken naar de huurauto en ik dacht nog een knipoog te zien. Tot de volgende keer!
Goede service, snelle afhandeling, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar!!
Goede communicatie en hulp vanaf het eerste moment I think that the pick-up time and the return of the car should have more options Met Vriendelijke groeten Totalfullsound
4 sterren want het kan altijd beter Maar het was een fijne auto Overzichtelijk en comfortabel
De auto was behoorlijk nieuw. Reed prettig en 2000 kilometer gereden naar en van Frankrijk op een relaxte manier en probleemloos, en comfortabel
Ontzettend vriendelijk geholpen, ondanks mijn vele telefoontjes. Het verliep allemaal soepel. Ook het inleveren en ophalen buiten openingstijden. Top!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn