Zeer goede service

Een zeer mooie en schone auto , alles was goed geregel . De auto stond klaar en het verhuispakket was aanwezig.Na terug brengen alles snel afgehandeld.

• Vestiging: Beilen

Prima en vriendelijke service

Eenvoudig via website te reserveren. Correcte en snelle service aan de balie, waarbij de nodige instructies worden gegeven over de bus. Top!

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Goede verhuiswagen voor een concurerende prijs.

Eerste keer een auto gehuurd bij Autohopper. Je krijgt direct per mail bevestiging van aanvraag en bij openingstijd wist ik al snel dat de verhuiswagen beschikbaar was. Goede uitleg, Bij een volgende keer graag mensen wijzen waar de benzinedop zit haha,

• Vestiging: Roosendaal
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Zoals verwacht was alles weer prima voor elkaar

Al bij de bestelling kreeg ik snel antwoord. En de reservering was definitief. Zeer eenvoudig online te doen. 's Ochtends de bestelbus opgehaald. Alles was er helemaal klaar voor. Auto netjes en klaar voor gebruik. Formulieren moesten alleen nog worden voorzien van een handtekening. Pinnen en gaan. Het verhuizen moesten wij wel zelf doen. 's Avonds de auto weer ingeleverd. De daarop volgende afhandeling gebeurde snel en was 100% correct. Dit was voor mij de derde of vierde keer. Voor een volgende keer weet ik waar ik moet zijn. Hartelijk dank. Misschien een kleine tip: Ik had 'm niet nodig, maar een blauwe parkeerkaart standaard in de auto kan handig zijn als je je eigen kaart vergeet mee te nemen.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Uitstekende dienstverlening en prettige bestelbus

Zeer goed geholpen in Hellevoetsluis en administratief heel netjes. Bestelbus rijdt prima. Men denkt met je mee als op het laatste moment iets wijzigt in je reservering.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Een uiterst klantvriendelijke redder in nood!!!

We moesten onze Pieterpad fietstocht onderbreken voor het bijwonen van het afscheid van een vriend in Friesland. Met uitstekende hulp van dit bedrijf werd ons dat mogelijk gemaakt: behulpzaam en klantvriendelijk.

• Vestiging: Venray

Top bedrijf, graag weer!

Precies zoals ze beloven: no-nonsense. Gewoon een vriendelijke top service, eerlijke prijzen en goede auto's. Ik had een auto voor een week gehuurd, na 5 dagen 1 belletje en ik kon hem zonder gedoe 2 dagen extra huren. Ik wist precies wat ik ging betalen en kon zelf voor extra opties kiezen (extra bestuurder, lager eigen risico). Hierbij helemaal geen druk en ze proberen je geen onnodige extra verzekeringen aan te smeren, zoals bij andere bedrijven wel eens gebeurd. Teruggave ook heel ontspannen. Het was mijn eerste keer bij Autohopper en een absolute top ervaring. Hier kom ik graag weer!

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Mooie auto, vriendelijke medewerker.

Jammer genoeg had ik schade gereden, maar dit is ook allemaal netjes geregeld.

• Vestiging: Alblasserdam

Top bedrijf

4800 km zonder problemen gereden, fijne auto en prima service, ik kreeg een Tomtom mee met de nieuwste update. Deskundige uitleg.

• Vestiging: Mijdrecht

Super geregeld!

Goede auto, fijne communicatie en mooie prijs: precies wat je zoekt als je een auto wilt huren. Dit betrouwbare adres zullen we vaker gaan gebruiken. Wij huurden een vrachtwagen voor een verhuizing en kregen een goede uitleg. Ze waren ook erg flexibel over aanpassingen/ tijden etc. Als je een betrouwbaar adresje zoekt moet je hier zijn !

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Anders

Top, Top én Top.

Medewerkers 100 procent klantvriendelijk met goede communicatie én deskundigheid! 100 procent service én ik beveel Autohopper Moerman Jansen in Alblasserdam iedereen aan én ik geef een super score aan het bedrijf van een 10 !!!

• Vestiging: Alblasserdam

Prima geregeld

Ondanks dat er geen mogelijkheid is voor korte huur (we hadden de bus maar 2 uurtjes nodig en moesten een hele dag betalen aan huur, zijn we zeer tevreden. Nette bus, vriendelijk en snel geholpen. Tank was niet vol bij afhalen, maar hier werd bij inleveren ook niet moeilijk over gedaan (wel even foto overlegd van beginstand uiteraard).

• Vestiging: Hellevoetsluis

Brilliant!

My experience with this company was quick and unexpected as i needed a commuter car while my van was at the garage. I got new car within 15 mins including filling the papers. Highly recommend!

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Rotterdam Blijdorp
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Vriendelijk, betrouwbaar

Fijn zo om de hoek voor een goede prijs een auto te huren! Helaas een klein krasje opgelopen. Direct dezelfde dag duidelijk wat de kosten waren en het was opgelost!

• Vestiging: Hoorn / Zwaag
  • Communicatie

Goede service en top kwaliteit

Auto huren ging soepel en we hebben een ruime auto mogen huren. Alles was top geregeld en zo konden wij zorgeloos op vakantie met een fijne auto.

• Vestiging: Roosendaal
  • Communicatie

Prima auto en prijs, nadeel is de borg

Voor zover ik kan overzien de goedkoopste huurauto in de omgeving. De auto was prima, service zoals je mag verwachten. De borg betaal je bij aanvang (€ 750) en krijg je terug na inleveren van de auto, maar het overmaken duurt best lang (ruim vijf dagen). Waar retourpinnen op veel plekken ingevoerd is, zou dat hier een uitkomst zijn. Het wordt overigens wel aangegeven dat het even duurt, maar vijf dagen is met een dergelijk bedrag toch lang.

• Vestiging: Waddinxveen
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Een Peugeot 208 gehuurd in Eindhoven De wagen was schoon en alles werkte naar behoren. Personeel was uiterste vriendelijk en behulpzaam incl. Uitleg over de werking van de auto. Ook het accepteren van een Braziliaans rijbewijs is een plus. Goede ervaring.

• Vestiging: Eindhoven

prima bus

we zijn met de bus naar Terschelling gereden, er moest heel veel mee ivm een verhuizing. Er is genoeg ruimte voor een bed 2 kasten en ongeveer 10 dozen en dan nog wat tassen. De bus was schoon. Voorin kan je met 3 personen zitten.

• Vestiging: Cuijk

Naar verwachting

Bestelbus stond gereed en na vlotte administratie was ik snel op pad. Nette en redelijk nieuwe bus.

• Vestiging: Meppel

uitstekend

Gemakkelijk te regelen. Ruime wagen. Prima prijs. Ruime tijd, dag is 24 uur.

• Vestiging: Goirle

Prima!

Geen bijzonderheden.. Korte uitleg en na de nodige papierwerk snel oppad. Vriendelijke en goede service.

• Vestiging: Den Helder

Heel goed ben heel blij

Je wordt er top geholpen perfect.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Top auto en super vriendelijke medewerkers!

Een maand op pad geweest met een Renault Clio van Autohopper. Een super nieuwe auto wat een heel betrouwbaar gevoel geeft. Altijd snel en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader om hier te huren!

• Vestiging: Groningen

Gewoon helemaal goed!

Van het ophalen, over het rijden van de Bus tot het terug geven savonds, allemaal perfekt! In onze Bus heeft alleen die A/C aan de rechte kant niet gewerkt, maar dat maakte voor ons niks uit. Oorspronkelijk wilde ik die 11m3 bus, maar die was niet beschikbaar dus heb ik die grotere 20m3 voor de kleinere prijs van de 11 gekregen, echt super Top service! Bedankt Autohopper!!

• Vestiging: Almere

Beetje chaotisch

Om 8.00 zou ik de auto kunnen halen.Had gevraagd om een caddy maar die was al verhuurd.Geen probleem.Er was een iets grotere auto beschikbaar maar 15 euro duurder.Geen probleem.Voordat alles geregeld was ,was het 9.00.Het eerste uur loop je dus al achter in je planning van de dag.Vervolgens krijg je een Renault trafiek mee die waarschijnlijk een aantal jaren in de bouw heeft gereden.Hij was voorzien van allerlei beschadigingen en van binnen gewoon smerig.Geen probleem.Maar wat ik dan wel bijzonder vind is dat de verhuurder met mij meeloopt om de auto te checken en een foto maakt van een heel klein deukje in de achterdeur terwijl de hele bus van binnen en buiten vol zit met beschadigingen

• Vestiging: Drachten

Boogschutterstraat 1-43