Kleine bakwagen gehuurd. Voertuig in prima staat ondanks dat hij tegen het einde van zijn economische levensduur zat. Het voertuig dat ik in eerste instantie vroeg was er niet maar dit was een prima oplossing. Alles werd goed door gesproken en dit kwamen ze ook na. Meer vraag ik niet.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekende service door Olie & Zo
Wij kregen een vrijwel nieuwe Opel Corsa (100pk turbo automaat) en hebben er 4000km op gezet in 1 maand tijd. Mooie sportieve auto die heerlijk rijd en dat voor een aantrekkelijke huurprijs en een goede duidelijke service bij Autohopper. Voortaan huren wij onze volgende auto weer bij Autohopper. Erg tevreden!
Fijne auto gehuurd. Zeer nieuw. Gewassen en afgetankt ontvangen. Had een auto met trekhaak nodig en hier is moeite voor gedaan om de juiste auto aan te bieden. Ben zeer tevreden en weet nu waar ik terecht kan.
Heel professioneel geholpen en zijn erg meedenkend!
Er was geen bakwagen meer deze zaterdag, maar de medewerker heeft er alles aan gedaan er een bij te huren.
Sympathieke medewerker ondanks dat hij het heel druk had. Snel een fijne auto geregeld. Top.
Last minute op zoek naar een bus voor verhuur wegens een spoed verhuizing - voor openingstijd al gebeld met 5 minuten terug gebeld. Snel alles telefonisch al geregeld Ophalen kwam een dag eerder beter uit - voor ons ook geen probleem. Kantoor / locatie van de auto is wel afwijkend van elkaar kan soms niet handig zijn, Maar voor mij niet storend. Contact met medewerkers verloopt prettig snel en professioneel. - klein verbeter punt - mail bevestiging versturen. Maar voor mij niet storend Al met al zeker een aanrader.
Busje gehuurd via de site, kort erna werd ik gebeld dat alles akkoord was. Op de dag van ophalen was het binnen 15 minuten geregeld. Inleveren was ook een makkie met de sleutelkluis. Mocht ik weer een busje nodig hebben zal ik zeker weer hierheen gaan.
The car I was pleasantly surprised: it is spotless, really lovely, quite powerful, and even bigger in the baggage space than I expected - we moved our house 3 times (2 adults + 2 kids) but I thought 5-6 times are necessary. The service - the guy who checked the car with us found more small scratches even me. All for customers!!
Zgan auto meegekregen en meedenkende medewerker met het ruilen van de wagen toen ik wat langer een auto nodig had.
Autohopper Tiel: erg vriendelijk, snel en flexibel. Goede fijne ruime bus van 11m3 waar een huisraad in kan. Goed bereikbaar en borg snel terug.
Voor de eerste keer daar een auto gehuurd zou het bij iedereen aanbevelen. Wou eerst een bus huren en toen adviseerde ze me deze hyundai tuscon zeer fijne en betrouwbare auto en nog splinternieuw
Goede service, mooie bus!
Prima service, goede nette auto
Uitgifte en terugbrengen was heel flexibel. Prima auto.
Alles is perfect geweest. De behandeling van het geweldige personeel, ze hebben het hele proces gefaciliteerd en we hebben de auto heel snel gehuurd, we zijn erg blij met het bedrijf. Ook bij terugkomst hebben ze de auto bekeken en alles was in orde. Allemaal geweldig, we huren de volgende keer weer in uw bedrijf.
Super geholpen. Onze auto was kapot en we hadden en bruiloft in Rijswijk. Binnen een halfuur stond er een auto voor ons klaar. We hebben een top weekend gehad..bedankt autohopper Hofstee voor de service en fijne leenauto voor herhaling vatbaar
Snel mailcontact, snel geregeld op locatie, snel ingeladen, niet te snel gereden maar wel snel meubels van A naar B. Helemaal top :)
De bediening op kantoor, de uitleg en de auto waren echt allemaal oke. Supersnel een mail ontvangen, na inlevering van de auto. Dus alles was werkelijk formidabel geregeld.
Alles perfect geregeld.
Alles helder en goed uitgelegd en een perfect busje gehuurd. Wij gingen naar een festival en hadden een 9 persoons busje gehuurd voor het vervoer. Dit ging ideaal. Zatedag ophalen en zondag wanneer je wil terug bellen want toen waren zij gesloten. Alles keurig en netjes geregeld. Kortom zoek je een busje voor 9 personen is dit je adres voor een goede prijs!
Telefonisch contact gehad voor de huur van een auto met trekhaak. Heel netjes geholpen, de auto stond netjes klaar op het tijd stip dat ik met ze had afgesproken. Rondje langs de auto gelopen voor schade. Later kwam ik nog schade tegen. Deze doorgegeven en ze hadden dit gelijk netjes vermeld in de overeenkomst. Al met al hele goede service
Ik heb een mooie nieuwe auto gehuurd, medewerkers zijn erg vriendelijk en zijn bleven langer open voor mij omdat ik tijdens de sluiten net klaar ben met werken. In verband met zondag hebben zij ook een oplossing voor mij bedacht om niet extra te betalen. de auto was maar twee weken oud heel mooi, schoon en luxe. Erg fijne bedrijf, vriendelijk personeel. echt een aanrader en wanneer het nodig is kom ik zeker terug bij hun. Nogmaals erg bedankt voor alles.
Bij het ophalen stond de bus gereed, en het inleveren ging ook erg makkelijk. De borg direct teruggekregen, super!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn