Fantastic

Heel fijne kontact, vriendelijk kontackt. Heel beleefd, vlugge bèhandelinģ. Zal iedereen aanrade om daar teboeken. Bij voorbate mijn hartelijke dank.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Goed geregeld en fijne service.

We zouden in eerste instantie de Peugeot 208 krijgen voor vakantie. Op zondag kregen we te horen dat hij nog niet was terug gebracht. Om 09:00 zouden we de auto ophalen. Bij aankomst was de auto er nog steeds niet waarop we de Kia c'eed meekregen. Zelf vind ik de nieuwe Peugeot 208 een fantastisch mooie auto dus ik was mega blij dat we die zouden krijgen, maar uiteindelijk ben ik helemaal idolaat van de Kia c'eed. Mega fijne auto waar alles bij zit. Ik heb die week heerlijk rondgereden en baalde dat ik hem weer terug moest brengen om vervolgens in mijn eigen citroen c1 te stappen. Ook de complimenten naar Dave die alles goed regelde en alles netjes uitlegde. Als ik weer een auto ga huren kom ik hier zeker terug.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Alles super

Angebot, Vertrag Abholung und Rückgabe sehr gut organisiert. Preis mehr als angemessen. Sehr freundlicher Service, Alles gut verständlich. Kann ich aufgrund meiner Erfahrungen weiterempfehlen.

• Vestiging: Den Helder
  • Ervaring met: Anders

Vlotte en vriendelijke service

Fijne en zo goed als nieuwe auto (Mazda2). Uiterst vriendelijke afhandeling.

• Vestiging: Son en Breugel
  • Communicatie

Auto prima, terug brengen slecht….

Reserveren, ophalen en auto prima. Bij terug brengen werd er gemeld dat ik schade had gereden. Ik wist voor 300 % zeker dat dit niet zo was. Later bleek dit ook zo te zijn….Uiteindelijk dus opgelost maar op maandagmorgen geen fijne mededeling!

• Vestiging: Tilburg
  • Medewerkers N.v.t.

Snel, makkelijk en netjes

De reservering was snel geplaatst om een busje te huren. Bij het ophalen ervan werden mijn vragen netjes beantwoord en na een uitleg en rondleiding over/om de bus kon ik op pad! Sleutel inleveren in de brievenbus maakte dat ik niet gebonden was een de sluitingstijden. De borg werd netjes de volgende dag terug gestort. Een aanrader!

• Vestiging: Meppel

perfect

perfect

• Vestiging: Nuth
  • Communicatie

Top service, prima auto, echte aanbeveling.

Vriendelijk man, die een goede service verleent en waar maakt wat hij zegt. Zelfs de bus een halve dag gratis meegekregen. Een aanrader.

• Vestiging: Kerkrade
  • Ervaring met: Anders

Fantastische service

Bus kon lekker optijd opgehaald worden. En dat voor een zaterdag! Afspraken waren duidelijk en heel meegaand. Ik raad dit verhuurbedrijf zeker aan aan mijn vrienden en familie. Borg werdt gelijk maandag al terug overgemaakt. Super bedankt

• Vestiging: Zaltbommel

Top service

Reserveerde bij locatie Puttershoek, maar die had alle wagens al in de verhuur. De locatie beheerder belde mij op om dit te vertellen, maar had wel een goed alternatief bij hun collega in Alblsserdam.

• Vestiging: Alblasserdam

Helemaal goed, lekker snel

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Prima geregeld en duidelijk ! Borg netjes terug gestort na het weekend !

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Mijn ervaring in één woord geweldig met een hoofdletter G

Vrijdag 9 september de Toyota proace opgehaald. De auto stond netjes klaar. Na de papieren afhandeling, werd aan mij alles voor wat betreft de auto netjes uitgelegd. De auto zag er tiptop uit en was zowel van binnen als buiten smetteloos schoon. Op maandag de auto weer ingeleverd. Na de papieren afhandeling stond de vooruit betaalde borg alweer op mijn rekening. Autohopper Reuvers te Losser krijgt van mij dan ook een dikke 10 voor service en klantvriendelijkheid.

• Vestiging: Losser

Vlotte afhandeling, super materiaal

Afspraak snel geregeld. Al met al prima verhuurbedrijf, kom zeker terug.

• Vestiging: Drachten

Uitstekende service, zeer professioneel

De de bus was in perfecte staat en een genot om in de rijden. De eigenaar is flexibel en denkt mee.

• Vestiging: Heerenveen
  • Communicatie

Snel geregeld, duidelijke informatie, goede service

Op korte termijn had ik voor een week een auto nodig. De website duidelijk en volledig, makkelijk om de antwoorden te vinden die ik zocht. Service goed, prima auto. Wellicht niet de goedkoopste, maar wel beschikbaar op korte termijn.

• Vestiging: Oosterwolde
  • Communicatie

makkelijk, snel en nette voertuigen

Bus was vrijdagavond al beschikbaar voor weekendhuur, netjes gebeld en snel op weg, geen lange administratieve afhandeling etc. maandagmorgen direct bevestiging van inname.

• Vestiging: Ede Centrum

Afspraak goed nagekomen

Alles stond gereed volgens afspraak

• Vestiging: Vlaardingen

Toppie

Snelle afhandeling en duidelijke uitleg ..top

• Vestiging: Etten-Leur

Top service!

Gewoon goed. Snel en makkelijk geregeld.

• Vestiging: Soest

Autohopper absolute Topper!

Eenvoudig telefonisch gereserveerd . Je wordt zeer vriendelijk en snel geholpen, ik kwam met de fiets en deze werd ook netjes gestald, vervolgens krijg je een nieuwe en schone, goed onderhouden auto mee. Alles zeer netjes geregeld. Een echte aanrader. Ik kom snel weer terug! Bedankt Auto hopper Venray

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Het juiste adres om een bestelbusje te huren !

Eerste keer dat ik een busje huur, alleen maar positieve ervaring ! Volgende keer, kom ik graag terug.

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Goed en vriendelijk geholpen. Auto was zeker naar wens. Banden waren niet op spanning. Dit merk je pas de auto geladen was.

• Vestiging: Meppel

Schoon, net busje

Busje was door eigenaar eerst nog door de wasstraat gegaan, alles netjes en schoon. Vriendelijk personeel. Ook bij terugkomst een “probleempje” netjes opgelost. Tot de volgende verhuizing!

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

De service was goed en de uitleg was heel helder. Het rijcomfort was fijn. Mijn verhuizing is een succes geweest dankzij dit voertuig.

• Vestiging: Zevenbergen

Boogschutterstraat 1-43