Vlotte verhuur, ophalen ging vlot Bus voldeet prima Echter was de remote kapot, deze werkte niet, vandaar 4 sterren ipv 5
bestelbus gereserveerd voor 1 dag, gewenste maat was niet aanwezig. andere (grotere) bus werd voor dezelfde prijs beschikbaar gesteld. Na gebruik hoefde ik slechts de sleutels in te leveren en binnen een uur was de factuur binnen met het eindbedrag, inclusief verrekening van de meer gereden km's. Alleen nog even de terugbetaling afwachten.
Het voertuig was netjes en technisch in zeer goede staat. De verwerking van ons verzoek en administratieve afhandeling is erg vlot en professioneel. Heerlijk om zo zaken met elkaar te mogen doen. Hartelijk dank!
Goed telefonisch afgesproken en een zeer bereikbare meneer!!
Beste service
Je denkt op een dag, ik moet een bus huren om spullen te vervoeren. Je kijkt op internet en komt autohopper tegen. Je gaat naar de locatie en wordt geholpen door een Medewerker. Zeer vlot geregeld allemaal. Precies zoals het hoort. Was bij het terug brengen wel vergeten te tanken maar dat wordt ook zo opgelost. Belangrijk dat ze dan niet oordelen maar het gewoon op een andere manier oplossen. Heel fijn en ik ga zeker terug om een bus te huren
De vrachtwagen was goed ingericht en had makkelijke bediening.
Strakke organisatie, mooie auto.
Voor het eerst een auto gehuurd via autohopper kan niks anders dan lof uitspreken hierover, fijn contact, netjes en een zeer fijne en schone auto meegekregen super een 10 voor de service bedankt
Goede service, Niks geen problemen Snel
De uitleg van de voorwaarden vooraf gaf veel vertrouwen. De gehuurde bestelbus voldeed boven verwachting. Met navigatie, cruise control en airco was het fantastisch rijden. En met een nette prijs en geen gedoe achteraf een zeer goede ervaring.
Goed busje snel geregeld vriendelijk personeel.
Heb zeer prettige ervaring met auto bedrijf van as zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen
Ophalen en inleveren verliep snel en voorspoedig, bus was prima in orde.
Allereerst veel flexibiliteit toen de dag van verhuur gewijzigd moest worden door omstandigheden. De auto was prima in orde. Het uitchecken ging snel en de borg stond na het weekend meteen op de rekening.
Hierbij wil ik zeggen dat de kwaliteit van het voertuig degelijk en in orde is. Je wordt vriendelijk en goed behandeld.
Ik heb de verhuiswagen drie dagen gehuurd. Er werd meteen aangegeven dat ik de auto maandagochtend niet meteen om 8.00 uur hoefde in te leveren omdat de auto die dag toch niet was verhuurd. Er werd vanuit de klant gedacht. Ik ben heel vriendelijk geholpen. Het teveel betaalde stond meteen weer op mijn bankrekening.
Ons bedrijf huurt al sinds vele jaren auto's bij Autohopper en we zijn dik tevreden. De service van het lokale verhuurbedrijf is altijd TOP geregeld! Ik ben zeer tevreden, een aanrader.
Nette auto ,goed geholpen.
Vriendelijk geholpen en het was goed en handig geregeld.
Fijne bus, super vriendelijk ontvangen en financieel snel afgehandeld. Volgende keer weer!
Ja wat moet ik zeggen. Ik belde met vragen. Werden gewoon normaal beantwoord. Ik haalde de bus op en bracht hem. Weinig gedoe en moeite. Zou het best aanraden. De site deed wel wat moeilijk met op de zondag huren. Dan moest je voor 2 dagen betalen. Beetje flauw. Is opgelost door het persooneel. Netjes.
De aanvraag voor het huren van de auto ging soepel totdat de lokale verhuurder Filiaal in Arnhem contact legde. Er werden extra kosten gerekend voor het controleren of er wel de juiste brandstof in de tank werd gedaan tenzij je bij de verhuurde tankte (zit in tankstation). Dit bevreemde mij! Heb contact opgenomen met het hoofdkantoor van Autohopper met de vraag of dat was toegestaan, want in de aanvraag waren deze kosten nergens vermeld. Na meerdere berichten (begrepen vraag eerst niet) en pas op de ochtend van verhuur kregen wij antwoord dat dit onrechtmatig was en niet volgens beleid. Vlak daarna ging onze huurperiode in en dachten dat dit wellicht achteraf nog rechtgezet kon worden. Daardoor zijn we naar de locatie gegaan om de auto op te halen. ---- Website doorgenomen en had alle papieren en passen meegenomen om gecontroleerd te worden om daarna de auto mee te kunnen nemen. Bij de lokale verhuurder aangekomen was het controleren van documenten en passen niet voldoende, want er moest een kopie worden aangemaakt van allerlei gegevens. De paspoort, bankpas en rijbewijs gingen samen in 1 beweging richting de scan/kopieermachine. Gelukkig was ik op tijd om een kopie/scan te voorkomen. Volgens de AVG-wet is het niet toegestaan, want persoonsgegevens moeten beschermd worden en mag niet zomaar volledige 1:1 gekopieerd worden. Als ze dit wel mochten was minimaal een zwartmarkering sjabloon nodig. Vervolgens kwam het gesprek/discussie. De lokale verhuurder en locatie-eigenaar (is opgebeld) stelde als voorwaarde om een kopie te maken van deze gegevens om een auto mee te krijgen. Benoeming van de AVG-wetgeving maakte niks uit en kon hun ook niks schelen. Ze werden zelfs grof en respectloos. Hun auto hun regels! Heb contact opgenomen met het hoofdkantoor en meerdere personen gesproken en gaven toe dat het inderdaad niet was toegestaan. Ze probeerde de lokale verhuurder te bereiken en daarna zouden ze ons terugbellen. Na 1,5 uur wachten en nog niks gehoord te hebben, hebben
Nieuw model auto met krachtige model Schoon en netjes Prettig contact verhuurder Soepele procedure Gemak
Snel de auto gereserveerd, kregen nog even een telefoontje of alles klopte betreft tijd en datum. Auto was schoon en kregen duidelijke uitleg. We hadden borg betaald en toen we eenmaal de auto hadden terug gebracht kregen we dag erna al onze borg terug! Echt een aanrader om te huren
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn