Goed materiaal, goede service helemaal prima. Totale verhuizing voor fractie van kosten uitbesteden.
Voor onze verhuizing een busje gehuurd en deze ervaring beviel prima. Was allemaal snel geregeld, de wagen reed prima en er paste meer dan genoeg in. Het enige wat in ons geval miste was de mogelijkheid om een 'hondje' erbij te huren.
Vlak voor de jaarwisseling op het laatste moment een auto moeten huren omdat onze eigen auto bij de garage stond. Ze namen snel contact op en dachten mee over het inleveren van de auto op 1 januari om 8:00. Fijn dat ze daar zo scherp op waren. Halen van de auto was super gemakkelijk. Vriendelijk personeel, goede auto.
Binnen een uur nog een auto kunnen reserveren. Hele vriendelijke medewerkster. Tevens voor een heel schappelijke prijs een weekend lang gebruik kunnen maken van de huurauto. Top bedrijf met fijne klantenservice!
Het plan om in luxe en stijl aan te komen en weer terug te rijden bij een feestje in een kasteel te Limburg, heeft met Autohopper Zwolle en deze wagen zeer succesvol uitgepakt. Prachtig om in zo’n nieuwe auto met alle hedendaagse gemakken onderweg te zijn, de reis verliep daardoor rustgevend. Puik plan en uitvoering, geweldige service!
Geweldige ervaring. Had nog nooit in een groot busje gereden. Bij aankomst kregen wij het busje gelijk mee. We werden erg vriendelijk geholpen, alles werd uitgelegd over het busje en duidelijke instructies over het terugbrengen. Ook hadden we het verhuispakket erbij: dit was perfect. Spanbanden waren gloednieuw, dekens waren superdik & schoon, wat erg prettig was. Busje zelf was in goede staat: schoon, modern en had zelfs een achteruit-rij-camera, wat ik zelf erg prettig vond.
Schone verhuisbus ontvangen met verhuispakket. Enige opmerking was dat er maar 8 verhuisdekens ipv 10 stuks waren maar nadat ik dit gemeld had is daar in de afrekening geen probleem van gemaakt. Zou er zo weer een bus huren!
Autohopper Nieuw-Vennep is flexibel. Alles snel afgehandeld. Echt aanrader.
Bij Autohopper huur je met een goed gevoel een bus / auto. Goede en duidelijke uitleg en zeer nette prijs. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en kan het aan iedereen aanbevelen.
Door omstandigheden op het laatste moment op zoek gemoeten naar een huurbus voor de wintersport. Met verschillende aanbieders in gesprek gegaan. We kwamen er niet uit, het was hartstikke duur, er bleven vragen onbeantwoord en we moesten juist snel handelen! Toen bij Autohopper Van Dongen 's-Hertogenbosch uitgekomen. Binnen een mum van tijd was alles geregeld. Gloednieuwe bus, supermooie prijs en duidelijke afspraken. Goed advies en service perfect! Sky dacht in alles met ons mee en regelde ook de milieusticker. Communicatie snel en helder. Top! Echt een aanrader bij super net bedrijf.
Top wagen, past alles in. Rond 21:00 weer ingeleverd, kan zonder problemen. Zou het zo nog een keer doen!
Heb nu twee keer een mini vrachtwagen gehuurd. Werden vriendelijk en behulpzaam behandeld. Ook de borg kreeg ik beide keren snel terug. Echt een aanrader als je een auto busje of vrachtwagen wil huren.
Zeer klantvriendelijk, goede service en een vrijwel nieuwe personenbus tot onze beschikking gekregen. Fantastisch. Dit maakte onze dag helemaal af!
They are very friendly and very nice ,I had a best service since I'm here, this year when I'll coming back i will definitely rent a car from them Thank you
Bij alle verhuurbedrijven kun je niet op zondag ophalen en terugbrengen, waardoor je veel meer kosten betaald en verplicht bent om een dagdeel Van zaterdag ook te huren. Hier was dat niet het geval, goede service, vriendelijk en snel geregeld met makkelijke korte formulieren. Zeker aan te raden!
Een technische storing met de vrijwel nieuwe bus die ik gehuurd had, werd doeltreffend en snel opgelost door mij een andere bus mee te geven. Dus een probleem waar men helemaal niets aan kon doen, werd voor mij perfect opgelost.
Moest op een zaterdagmiddag een paar uurtjes een busje huren om wat groot materiaal te vervoeren. Het was onverwacht dus op goed gelukt gebeld. Er was nog een nagelnieuwe bus beschikbaar en ik mocht hem meteen komen halen. Kreeg een halve dag gerekend (waar standaard een hele dag moet worden betaald) en gezien de urgentie en de korte rit hoefde ik ook geen borg te betalen. Super service, vriendelijke behandeling, begrip voor de situatie. Fantastische ervaring!
snelle afhandeling en oog voor de klant
Perfecte reservering on line.
Keurig werd de reservering telefonisch bevestigd.
Daar aangekomen stond de verhuiswagen al klaar. Netjes schoongemaakt en met een volle tank. Duidelijke uitleg over de laadklep. Alle vragen die ik had zijn keurig beantwoord door de vriendelijke dame. In een woord geweldig. Kom hier zeer zeker terug!!
Voor het verhuizen de verhuisbus met laadklep, laadstang en verhuispakket gehuurd. In een woord: fantastisch! Totdat ik een zakelijke leaseauto kreeg was ik klant bij Niecar en hun geweldige service en persoonlijke aandacht geven zij ook vorm in de verhuur, positief verrast terwijl het eigenlijk ook geen verrassing was. De bus was superschoon en na een goede instructie konden wij de verhuizing binnen een dag klaren, de laadklep icm de ruimte maakte het onaangename (verhuizen zelf) toch wat aangenamer en dat alles voor een zeer scherpe prijs. De borg stond overigens de dag na het huren alweer op de bankrekening. Van A tot Z een perfecte ervaring.
Nette service, fijne bus en snel geregeld. Zeker een aanrader!
We huurden een bakwagen voor onze verhuizing. Zowel het ophalen als het inleveren verliep soepel. Bij het inleveren leek het er even op of al bestaande schade aan ons werd toegeschreven. Gelukkig bleek dat uiteindelijk niet het geval. Al met al een positieve ervaring en een aanrader!
Prima service en alles volgens afspraken. Kom er zeker terug om opnieuw een auto bij autohopper te huren
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn