Fantastisch!

Ik moest afgelopen zaterdag plotseling een auto hebben. 1 telefoontje was genoeg en het was geregeld. Prima service en vlotte afhandeling. Ik kreeg een mooie nette auto mee. Precies zoals afgesproken. Hij was brandschoon. Kwam net uit de wasstraat! Inleveren ging erg gemakkelijk. Auto neerzetten en sleutel in de daarvoor bestemde bus. Kon zelfs op zondagavond!! toppertje....

• Vestiging: Oss
  • Ervaring met: Personenauto
  • Communicatie

Perfekte auto, goed geregeld!

On line geboekt, keurige en vlotte afhandeling en auto in perfekte staat. Aan te raden. Prijs/ kwaliteit klopt.

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Prima adres voor functioneel efficiënt en effectief autoverhuur.

Het proces is van het begin van resevering tot verrekening van de waarborg soepel en vriendelijk verlopen. Reserveren is in een paar stappen gedaan, waarna de bevestiging is verkregen. De auto stond klaar. Even registreren, controle auto, vastlegging ontvangen en rijden maar. De auto heb ik teruggebracht en de sleutel in de brievenbus gedaan. De waarborg minus de km verrekening wordt snel op mijn rekening overgemaakt.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Gloednieuwe bus voor een weekendje gehuurd, erg luxe voor een hele vriendelijke prijs:)

Op dag van vertrek kregen we pech met eigen auto's.. Vervolgens Autohopper gebeld of er nog een persoonsbus beschikbaar was. Jazeker:) Met 1 belletje was de bus gereserveerd, zelfde vrijdagmiddag opgehaald. Vriendelijke medewerkers, gloednieuwe persoonsbus met alles erop en eraan. Geslaagd weekend:)

• Vestiging: Wageningen

Uit de brand geholpen :)

Op vakantie, en mijn auto kapot. Bij Autohopper in Harderwijk werd meegedacht en ik kon snel weer verder. Nette jonge auto, reed prima, voor een prima prijs.

• Vestiging: Harderwijk
  • Ervaring met: Personenauto
  • Communicatie

Fantastische service, gemak en een heerlijk bus!

Heel fijn om online een bus te kunnen regelen. Die dan op de dag dat je hem nodig hebt op te kunnen halen en weer terug te brengen. Duidelijke factuur, betaalgemak aan de balie, en het borgbedrag weer terug op je passie.

• Vestiging: Harmelen

uitstekend

Toen wij onze grote auto hadden verkocht besloten wij vanwege de duurzaamheid om geen nieuwe te kopen maar een busje te huren als we grote spullen moesten vervoeren. Daarom hebben wij een busje gehuurd en dat is prima bevallen! Hele goeie bus en vriendelijke mensen!

• Vestiging: Arnhem

Vriendelijke service, goed produkt

Service van autohopper persoonlijk en vriendelijk. Makkelijk te reserveren, duidelijk product omschrijving zodat je weet welke maat bij jouw klus past. En een snelle bevestiging. Duidelijk dus. En ze gaan net die extra mile. De bestelbus was prima. Schoon en klaar voor gebruik. Helemaal mee naar Frankrijk gereden en terug, geen enkel probleem.

• Vestiging: Hilversum

Goede duidelijke service!

Ik was best laat met het speuren naar een bakwagen. De medewerker van autohopper van As heeft er echt alles aan gedaan om mij te adviseren. Perfecte timing met de overdracht van de vorige huurder en aan mij daarna. Zeer vriendelijke man die even meeliep en alles duidelijk uitlegde hoe de laadbak werkt etc. Verhuizing ging hierdoor ook stressloos. De wagen werkte goed en zag er schoon uit en ook weer zo afgeleverd. Hartelijk dank en ik kan autohopper aanraden!!

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

Echt een aanrader als je snel een bus of auto nodig hebt!

Top services en alles snel geregeld.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Super service en een fijne bus!

Erg fijn geholpen bij Autohopper Venray. Goede service, en een fijne bus meegekregen waardoor mijn verhuizing zó klaar was!

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Goede service en ik kreeg wat in had verwacht

De verhuisvrachtwagen is groot genoeg om alles in één keer te kunnen verhuizen. Verhuisspullen zaten er keurig in en de borg werd naar inlevering gelijk teruggestort.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Hele soepele afhandeling en perfecte service

Autohopper maakt haar slogan waar. No-nonsense! Ik heb in de loop der jaren zowel beroepsmatig als privé vele bakwagens gehuurd bij verschillende bedrijven. Nergens verliep het zo soepel als bij Autohopper.

• Vestiging: Utrecht

Geen zorgen!

Afspraak = afspraak en een heel zuinige bus!

• Vestiging: Waddinxveen
  • Communicatie

Prima service, prima bus, eerlijke prijs

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Fantastisch, echt in een zin een aanrader

Stond netje afgetankt voor ons klaar, zeer klantvriendelijk en goede uitleg. Met 2 ritjes was ik verhuist binnen een dag. Geen getob met karren spanbanden. Als je wil kun je er een deken pakket bij krijgen en extra verzekeringen. Voor dit bedrag zou ik niet anders willen. Super service bij het terug brengen even aftanken en sleutel inleveren de medewerkers doen de rest.

• Vestiging: Middelharnis

goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer nette auto. Voldeed aan de eisen. Met laadklep ideaal voor verhuizen. Het enige puntje van verbetering voor mij is het verhuispakket. Het aantal spanbanden is karig. Slechts twee waarvan 1 ook nog vrij complex is.

• Vestiging: Franeker

Helemaal prima

Bedankt! Goede auto, vriendelijke personeel en overall goede ervaring.

• Vestiging: Voorhout

Top bedrijf

Prima geholpen en alles goed uit gelegt door de heren daar. keurig gelijk de borg verekend

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Goede auto en service voor een voordelige prijs

Ik had een grote bestelbus nodig. Online gereserveerd. Ophalen en terugbrengen verliep vlekkeloos

• Vestiging: Dordrecht

Heel positief

Vriendelijk ontvangen, uitgelegd Ook de terugbrengst ging heel soepel. Fijne ervaring en voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Eibergen
  • Medewerkers N.v.t.

Aanrader!

Top afhandeling, mooie bestelbus. Super kerel verhuurder

• Vestiging: Hillegom

Gewoon netjes en efficient

Het is de service en communicatie buiten bijvoorbeeld openingstijden om, zeer efficient en gericht op de klant.

• Vestiging: Huizen

Meer dan perfect

Smorgens vroeg de auto op kunnen halen, omdat er te kort was aan mijn aangevraagde auto kreeg ik een slag groter mee, voor het zelfde geld kon dit geregeld worden. De communicatie was heel vriendelijk en alle uitleg was perfect! Als wij ooit weer verhuizen dan weten we waar we moeten zijn!

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Top bedrijf perfect geregeld en niet duur .

Vlotte en vriendelijke service van Autobedrijf Van Steijn . Volgende weer de bus huren .

• Vestiging: Voorhout

Boogschutterstraat 1-43