Alles snel geregeld, makkelijk contact, duidelijke afspraken. Top!
Eenvoudig afspreken, snel en prima geregeld. Aardige medewerkers.
Goede informatie en uitleg. Schone en fijne auto. Steenslagschade aan de voorruit netjes behandeld en opgelost. Volgende auto ook bij Autohopper.
Ruime keuze aan nette huur auto’s . Vriendelijk personeel en goede service.
Vrij laat gebeld om een auto te huren. Fijn dat er nog een beschikbaar was met een prettige prijs. Leuk om zo eens een KIA picanto uit te proberen. Prima auto trouwens.
Een auto huren bij een autoverhuurbedrijf is normaal gesproken geen eenvoudige, gezellige klus. Bij Autohopper (Rotterdam Noord) is dat anders. Ik kon eenvoudig reserveren via de website, mijn reservering telefonisch aanpassen en vervolgens de auto ophalen. Supervriendelijke medewerkers die flexibel meedenken en je op weg helpen. Echt top.
we hebben een prima service en auto ontvangen bij Autohopper Eindhoven, dit bedrijf kan ik aanbevelen!
Via de prima website een bestelbus kunnen reserveren. Op de dag zelf prima geholpen bij zowel halen als brengen. Vriendelijk personeel!
Ik had de peugeot 208 mee, super fijne auto heb er echt van genoten. Super service en zou het zeker aanraden om hier is te neuzen.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Hele comfortabele fijne auto.
Top, snelle afhandeling, vriendelijk personeel Kortweg perfect, snelle afhandeling
In perfecte conditie de bestelbus opgehaald en met de cruise control vlotjes de dag gereden. Afhandeling eenvoudig, heel correct en bijzonder klant vriendelijk. Graag tot een volgende keer!
Fijn en flexibel een auto kunnen huren. Er wordt goed meegedacht en niet mogelijk gedaan. Deze garage en medewerkers hebben hart voor hun vak en zijn klantvriendelijk.
Verhuizen is een stressvolle tijd en zo fijn dat het huren van een bus zo makelijk gaat bij Autohopper. Binnen 5 minuten online geregeld en bij het ophaal punt ging het ook perfect. Ik hoop niet dat ik gauw ga verhuizen maar anders huur ik mijn bus weer bij Autohopper. Kwaliteit van de bus was top, alles werkte en de bus was schoon. Ik vond de prijs echt top, 1 van de goedkoopste die er te vinden is.
Van het moment van reservering via de website, via het contact tot aan het ophalen, het ophalen zelf en het retourneren; je voelt dat het team graag wil dat de ervaring positief is. De huurwagen was erg fijn om ruim 1200 km mee te rijden. Al met al…super ervaring (en niet de eerste keer!) En oh ja, Niek is een fijne kerel om zaken mee te doen! Niet onbelangrijk!
Omdat de 6 m3 niet beschikbaar was, kregen we zonder extra kosten een 11 m3 mee. De medewerker legde keurig de vragen uit, want het was wel even wennen aan een grotere auto. Maar zoals de medewerker al aangaf, na heel even voelt het vertrouwd. En dat was ook zo. Met veel plezier en vertrouwen de expo-spullen voor een expositie van Ateliers Apeldoorn in de Teresiakerk opgehaald.
Het op korte termijn voordelig een auto huren bleek geen enkel probleem. Ik ben inmiddels super enthousiast om even een fijne auto te huren voor familiebezoek of dagje weg!
Vriendelijk, betrouwbaar
Autohopper is helder in de afspraken, komt ze na en reageert snel en adequaat op telefinische vragen.
zo hoort het te gaan, keurig ontvangen bij het bedrijf, alles keurig uitgelegd, alles perfect verlopen, en tot tevredenheid afgerond. kortom Top bedrijf.
In voorbereiding van onze verhuizing hebben wij onze reservering wel 3x kunnen en mogen veranderd om te vervroegen in de week. Top! We hebben hele leuke en goede service gehad. Aardige werknemers. Top!. Ook de flexibiliteit op de vrijdag toen onze dochter (die in augustus zo een wagen gehuurd had) deze terug mocht brengen. Top! Ook prijs/kwaliteit helemaal Top! Dus van ons uit gewoon TOP! Groetjes Coen en Angelique
Alles was netjes geregeld bij ophalen en afleveren wagen.
Het is heel gemakkelijk om een auto te huren voor een dag. De afhandeling gaat soepel. Enige minpunt is dat de policy voor het terugbetalen van de borg per filiaal anders is. In dit geval wordt het terug gestort maar niet de volgende dag, terwijl je bij een ander filiaal na het inleveren van de huurauto het bedrag direct teruggestort krijgt en dat stoort me omdat het om aanzienlijke bedragen lan gaan. Verder eer positief over autohopper
Een 6-persoonsbus gehuurd. GEWOON TOP geen poespas ..goed geregeld.. De borg is hoog... maaaaaarrr de volgende dag meteen weer teruggestort. Super!!!
Er stonden twee voertuigen klaar. Ik heb voor de Peugeot boxer gekozen. Hij heeft voldoende ruimte om diverse goederen te vervoeren. De verleende service verhuurpunt Groot-Jebbink was en is uitstekend.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn