Voor de eerste keer bij dit bedrijf een auto gehuurd. Nette ontvangst met koffie, vriendelijk ontvangen en het belangrijkste een hele goed en mooi verzorgde auto. Auto was nieuw, schoon en alles goed verzorgd. Retour en ging ook goed en binnen 1 uur de factuur al in de mail. Ga hier zeker vaker een auto huren. Aanrader voor iedereen.
Peter en Stefan, samen met Maurice, runnen dit verhuurbedrijf op een zeer flexibele en betrouwbare manier. De auto - een Renault Clio - was jong in jaren en kilometers en erg schoon. Wat meetelt is dat het een niet rokers auto is. Het enige dat aan de luxe uitvoering van het model ontbreekt is een navigatiesysteem. Verder voldoet de auto aan alles. Het bedrijf is echt een no nonsens business en daarom is het kantoor erg bescheiden, maar daarom zijn de tarieven laag. Kortom: een top bedrijf met goede auto’s tegen lage tarieven maar met grote flexibiliteit.
Ik had een citroen c1 voor een week gehuurd omdat mijn eigen auto kapot was. Ik dacht dat ik hem maar een week nodig zou hebben maar het bleek 3 weken te zijn. Verlengen van de huurovereenkomst ging makkelijk en snel, telefonisch of via mail.
Goed en prima geholpen
Door omstandigheden had ik een auto nodig voor een aantal dagen, na een korte zoektocht kwam ik uit bij Autohopper. Zij bleken een vestiging te hebben in Winschoten, dit bleek de Kia dealer te zijn. Binnen een paar minuten was de reservering de deur uit en binnen een dag werd deze ook telefonisch bevestigd. Ik had aangeven de auto een dag eerder te willen ophalen (early pickup). De auto stond dan ook netjes klaar, echter bleek de verhuurhoek een uur eerder zijn deuren te sluiten als de dealer zelf en wat er in de bevestiging stond. Dit bleek helemaal geen probleem, kreeg netjes de auto mee. Helemaal super! De auto zelf was een bijna nieuwe Stonic die heerlijk stuurde. Tevens was hij van alle gemakken voorzien, wat de reis een stuk aangenamer maakt. Terugbrengen was net zo makkelijk als ophalen. Auto netjes vol getankt en nog even door de wasstraat geweest heb ik hem weer ingeleverd. Na controle direct de borg terug gekregen.
Snelle service, alles goed uitgelegd. Bestelbus in goede staat.
Binnen no time was alles geregeld en kon ik wegrijden met een prima auto. Puntje was wel dat het niet de goedkoopste huurauto was, wat ik wel verwachtte. Dat was dan ook het enige. Het was lang geleden dat ik gereden had en daarom was ik ook enigszins nerveus. Bijvoorbeeld: hoe zit het tegenwoordig bij de benzinestations? Wat is er intussen anders geworden? Wat denk je? Ik werd zelfs met het tanken bij terugkomst geholpen + de nodige extra toelichting!! Vriendelijk, helder en behulpzaam en voor herhaling vatbaar...
Vrachtwagen gehuurd om de verhuizing mee te doen. Eentje waar je met personen rijbewijs mee mag rijden. Ophalen was snel gedaan, Renault Master G20 stond afgetankt op mij te wachten. Enige uitleg over de bediening en vooral over uitbundig spiegelgebruik, en dan gáán........ Rijdt best makkelijk als je maar beseft hoe breed en lang dat ding is. Er gaat heel veel in de laadruimte als je hem verstandig inpakt. De elektrische laadklep is heel fijn als je zware spullen als een wasmachine moet in-uitladen. Kortom, het was een goede keuze.
Goed bedrijf, leuke prijs en aardige mensen.
Voor een dag een verhuisbus gehuurd met verhuis pakket. Dit in combinatie van wat fijne vrienden zorgt er voor dat we in 1 ochtend alles over hadden. Moderne busjes met complete verhuis set maakt dit erg makkelijk. Hoop voorlopig even niet meer te hoeven verhuizen maar zou ze direct weer bellen als dit nodig mocht zijn.
de auto die ik wilde was er niet meer, maar ik kreeg een prima vervanging. het was snel geregeld en alles in orde. vantevoren was al het papierwerk al geregeld, dus toen ik de auto ging halen was ik binnen 3 minuten klaar om weg te rijden.
vrijdag een bus gehuurd in de avond terug gezet daarna word ik maandag gebeld en blijkt er een schade op te zitten waar ik echt niks van afweet en daarom nu mijn borg kwijt ben terwijl eer smorgens in de vluchte langs is gelopen en er geen fotos van voor het huren zijn
Reserveren is makkelijk en snel via hun website. Vervolgens snelle en duidelijke feedback dat reservering akkoord is. Ophalen en terugbrengen gaat snel en vriendelijk. Geleverde auto was netjes, schoon en in prima staat. Volgende auto zal ik zeker daar weer huren.
Ik had voor 5 dagen een overbrugging nodig en Autohopper kwam met een fantastische auto aan. Aanrader!
Fijn dat het in de buurt is. Een ruime wagen. Aardige medewerker.
Aantrekkelijke prijsstelling, gekoppeld aan klantvriendelijkheid, is een heel fijne ervaring.
Goede en zeer nette auto's tegen zeer schappelijke prijzen. Verhuurder denkt altijd met je mee! Top bedrijf, ik ga nergens anders heen.
Een factuur 21 september sturen van maar liefst €562,21 naar mijn 80 jarige moeder in deze tijd van pising mails en valse facturen nou jullie worden bedankt met die simpele antwoorden u kunt deze factuur wissen. het was een kleine moeite geweest om een mail achter aan te sturen met excuses voor dit ongemak dat we een verkeerde mail gestuurd hebben . dan dat ik vandaag 12 oktober niet uit venhuizen moet komen om dit *** probleem op te lossen Bedankt stelletje inhalers Besodemieter je eigen oma Tijd voor nieuw personeel Jos personeel te kort Nee nooit met jullie in zee Ga maar bij een ander vissen
De medewerkers waren behulpzaam, alleen niet de gevraagde auto die ik op site had besteld. Alles was snel geregeld en ook geen klachten over de wagen, het was schoon en voldeed aan verwachtingen.
Een uitstekende service het team denkt mee wat je wil vervoeren.
Mooie bus, goed materiaal, zeer vriendelijk geholpen, heldere en duidelijke communicatie, bedrijf waar service niet alleen een woord is, echt een aanrader!
Er was iets mis gegaan met de reservering. Maar er is toen een geschikt voertuig vanuit een andere vestiging naar mijn huis gebracht. Echt geweldig!
Ik moest naar het ziekenhuis, maar mijn eigen auto was defect. Gevraagd om een huurauto. Er werd geïnformeerd naar mijn voorkeur. Die had ik niet. Direct kwam men met de Hyundai I10. Een pittige auto. Papierwerk zou afgehandeld worden na terugkomst uit het ziekenhuis, zodat ik direct weg kon. Na terugkomst was het papier werk binnen een paar minuten afgehandeld en kon ik weer naar huis. Prima service zonder enig gedoe,
De dag van te voren , eind van de middag gebeld om een auto te huren voor de volgende dag. En dat kon! Volgende dag super aardig en snel geholpen en zat ik binnen de kortste keren achter het stuur van m’n huur auto. Eind van de dag terug gebracht en ook weer snel en efficiënt geholpen. Voor herhaling vatbaar deze verhuur service! En ook belangrijk, ik vond het echt niet duur ;)!
Ik had een auto nodig voor een heel weekend, vrij gemakkelijk via de site een aanvraag gedaan. Ik kreeg de volgende dag al antwoord, de auto was helaas niet beschikbaar maar ik kreeg een hele fijne upgrade! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in Schagen. Auto was ook tiptop in orde en ik heb een zorgeloos weekend beleefd! Ik kom zeker terug als ik weer een auto of bus nodig heb!!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn