Zeer klantvriendelijk en goede service

Afgelopen weekend een peugot boxer gehuurd , zeer duidelijke uitleg gehad . Zonder problemen extra artikelen bij kunnen huren. De auto zag er tiptop uit. Je kan hem gedurdende heel de dag terugbrengen. Echt zeer tevreden. Volgende keer huren we zeker weer hier.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Top service in hoge nood

Wij hadden met spoed een auto nodig. Gelukkig konden we bij autohopper Reuvers nog kort voor sluitingstijd terecht. Alles is snel en goed verlopen. We hebben een nette en betrouwbare auto gehuurd en zijn zeer vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling en zou iedereen autohopper aanraden.

• Vestiging: Losser

Keurige service

Zeer nette peugot boxer gehuurd. De ramen werden zelfs nog even ontdaan van het vocht aan de buitenkant. Vriendelijke meneer die ons hielp.

• Vestiging: Waddinxveen
  • Communicatie

Het is gewoon een feest om een auto te huren!

Een super ervaring. Wij zaten in een vervelende situatie, een verhuizing terwijl er problemen waren met een niet goed opgeleverde vloer. De noodzaak een busje nodig te hebben kon a la minute vervallen als we tóch niet de vloer van de nieuwbouwwoning mochten betreden. Bij de autoverhuurder werd geluisterd en meegedacht. Er werd teruggebeld en een mogelijke oplossing werd open gehouden. Ik kon zelfs in de avonduren telefonisch contact opnemen. Chapeau voor Dylan Verkerk en zijn Autohopper van Zijl Boll Bunnik! Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.

• Vestiging: Bunnik
  • Communicatie

Super! Vriendelijk en professioneel!

We hebben een busje gehuurd voor onze verhuizing. AutoHopper was de perfecte partij om deze te huren. Vriendelijk personeel en denken goed met je mee. De prijs is daarintegen ook prima!

• Vestiging: Bunnik

Een uiterst nette 9persoonsbus, voor een nette prijs

Zaterdag even op en neer van Meppel naar Amsterdam. Keurige service, keurige bus. Alles top!

• Ervaring met: Anders

prima bus , prina service

eerste keer , prima ervaring

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Hele fijne auto met een enorm vriendelijke service

Voor het huren van ons busje verwachtte ik een oud personenbusje maar wij kregen een modern en nieuwe bus mee die aan alle luxe voldeed. De service was geweldig en gaf ons de gelegenheid om het huren optimaal bij het reizen aan te passen.

• Vestiging: Leeuwarden
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Super klantvriendelijk en super nette vrachtwagen

Wat een fijn bedrijf om bij te huren. De middag voor de verhuur werd ik gebeld dat zonder meerkosten de vrachtwagen al kon ophalen omdat hij toch al was terug gebracht. Super attent en scheelde mij tijd en gaf veel gemak op de dag dat ik koest verhuizen. Beide dagen zeer klantvriendelijk geholpen leuke enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben. Kom zeker snel terug als ik mijn spullen weer uit de opslag moet verhuizen naar mijn nieuwe woonplek. Groetjes Denise

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

snel, makkelijk en heel vriendelijk geholpen!

snel, makkelijk en vriendelijk

• Vestiging: Puttershoek

Alles volgens plan verlopen

Fijne verhuur service, bussen zijn modern en netjes. Keurige uitleg bij ophalen en terug brengen. De bus heeft ons goed geholpen :-) wij zijn erg tevreden en komen zeker terug als we weer een bus nodig hebben.

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Snel en vriendelijk geholpen en scherpe prijs

Na een aantal aanbieders te hebben vergeleken kwam autohopper als beste uit de bus Alles werd vlot en vriendelijk afgehandeld zowel bij ophalen als bij inleveren

• Vestiging: Winschoten
  • Communicatie

Een terugkomertje...dat zegt genoeg!

Alleen maar positief..fijne busjes..schoon..comfortabel en goede, duidelijke flexibele service. Ruime locatie en het bedrijf is origineel ingericht! Als extraatje 2 lieve honden die je vriendelijk begroeten. Dus.... picobello!

• Vestiging: Veghel

Prima geregeld en flexibel

Alles gaat prima en gewenste aanpassingen in de huurtermijn werden soepel in overleg doorgevoerd. Auto was goed en zag er goed uit. Zeer tevreden.

• Vestiging: Dordrecht

Alles was goed geregeld

• Vestiging: Nijmegen

Eerlijk, snel en makkelijk

Vanwege een verhuizing had ik een busje nodig, na even googlen en prijzen vergelijken kwam ik al snel op Autohopper uit. Ik ben meteen langs gegaan en werd snel, goed en vriendelijk geholpen. Bij het ophalen van de bus zelf werden we goed ingelicht en de bus zelf was brandschoon en prettig in gebruik. Aan het einde van de rit konden we de bus weer inleveren, enige nadeel was dat twee uur voor de sluitingstijd al niemand meer aanwezig was. Gelukkig was er een handig systeem voor het achterlaten van de sleutels. Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader!

• Communicatie

Auto jopper is makkelijk en goed.

Van autohopper een goede service gekregen. Zoals alle andere keren. De auto echter, Renault Master, is toch echt wel een oncomfortabele herriebak te noemen. Wat een cabine lawaai als je boven de 75km/uur komt. Het afrol geluid van de banden is ook extreem. Maar zoals gezegd, autohopper zelf gewoon goede service!

• Vestiging: Hillegom

Goeie bus juiste prijs

Fijne bus meegekregen. Prijs was juist.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

GEWELDIG!!! Enorm goeie service en veel flexibiliteit

Huub van Autohopper Presikhaaf Arnhem geeft veel service en werkt met veel flexibiliteit indien mogelijk! Prijs kwaliteit verhouding is meer dan ok!! En dat alles met een snelle correcte afhandeling. Een volgende x zal ik graag daar nogmaals een auto huren. Dankjewel Autohopper en Huub

• Vestiging: Arnhem

Snelle en prima service.

Competatieve prijs. Snelle service. Borg binnen 2 uur teruggestort

• Vestiging: De Bilt

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Klantvriendelijk en goede prijs <-> kwaliteit verhouding.

Prima, goede, degelijke en schone huurauto gehad, Alles conform afspraak nagekomen door deskundig, klantvriendelijk en professioneel personeel. Autohopper hanteert acceptabele huurprijzen voor goed materieel. Aanrader.

• Vestiging: Alphen
  • Communicatie

Fijn dat we nu in Losser en omgeving een bus kunnen huren.

Mijn ervaring is bijzonder positief, goed geholpen onder het genot van een kopje koffie, dat helpt altijd!

• Vestiging: Losser
  • Communicatie

Snel te regelen, eenvoudig en top servive

Ik had slechts 1 dag een auto nodig met automaat. Veel bedrijven hadden problemen met het vinden van zo n auto. Auto hopper Meppel gaf aan dit wel te fixen en regelde het!! Ook het administratieve deel was bij autohopper Meppel makkelijk en snel af te handelen. S ´avonds de auto ingeleverd. Er is een sleutel brievenbus aanwezig super makkelijk voor het inleveren auto buiten kantoor uren. En niet te geloven de borg stond 1 uur na het inleveren van de auto weer op mijn rekening, je vraagt je af: Hoe doen ze dat? Kortom: Autohopper (Meppel) maakt auto huren wel heel eenvoudig en goedkoop!! Top bedrijf. Frank van Harten.

Fantastisch!!!!!!

Voor de eerste keer bij dit bedrijf een auto gehuurd. Nette ontvangst met koffie, vriendelijk ontvangen en het belangrijkste een hele goed en mooi verzorgde auto. Auto was nieuw, schoon en alles goed verzorgd. Retour en ging ook goed en binnen 1 uur de factuur al in de mail. Ga hier zeker vaker een auto huren. Aanrader voor iedereen.

• Vestiging: Born

Boogschutterstraat 1-43