Super, fantatisch!

Nog nooit een busje gehuurd of nodig gehad, maar ik had er een nodig voor een familievakantie. Autohopper was een van de vele autoverhuurders die naar voren kwam tijdens mijn zoektocht op internet, maar aangezien ik nog nooit iets had geregeld via internet vond ik dit best spannend. Uiteindelijk gebeld en ik werd netjes te woord gestaan. De man die ik aan de lijn had legde netjes uit wat er van ons verwacht werd en wat ik van Autohopper kon verwachten tijdens het huren van een busje. Het werd uiteindelijk super snel geregeld en op de afgesproken datum stond ook een erg mooie 9 persoon busje voor ons klaar, die ons zeker niet teleurgesteld heeft tijdens onze vakantie! Kortom een hele fijne ervaring en zeker voor herrhaling vatbaar!

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Dit is niet de eerste bus die ik huur of Rijdt. Maar pitverdikkeme deze tijd zalig! Een plezierige auto die goed meekomt met overig verkeer. Super schoon, technisch niets op aan te merken. Gewoon een prettig ervaring. Vanaf ophaal balie tot terugbrengen allemaal top verlopen!

• Vestiging: Woerden
  • Communicatie

Op heel korte termijn een busje kunnen huren, geen wachttijd, duidelijke uitleg, vriendelijke bejegening

• Vestiging: Utrecht Centrum
  • Communicatie

Fijne bus vriendelijk personeel en bijna om dechoek

Busje was op 1e optie niet beschikbaar wordt hierover binnen een paar minuten over teruggebeld waarna een ander moment meteen werd geregeld. Ophalen en terugbrengen was prettig Keurige bus met veel ruimte

• Vestiging: Woerden

Simpelweg top

Goede service, goede prijzen en zeer klantvriendelijk!

• Vestiging: Breda

Perfecte oplossing

Gebruikt voor de verhuizing en dit ging heel goed. Ook de steekwagen en het verhuispakket erbij gehuurd.

• Vestiging: Alblasserdam

Zeer goede service

Ik werd snel en goed geholpen. Auto nodig voor een verhuizing. Hij was groot genoeg zolang je niet teveel grootte en/of zware spullen hebt.

• Vestiging: Den Bosch

Zeer goede ervaringen

Zeer prettig mensen En alles goed geregeld Schade overzicht klopte Geen gezeur achteraf

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Prima wagen voorruit was niet schoon helaas.

Prima auto inhoud was voor mij goed. Ik heb wel beide voorbanden op de juiste druk gebracht.

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Prima geholpen en meegedacht over alternatieven.

Goede ervaring. Verbeterpunten zou wat mij betreft zijn om op de website aan te geven welke modellen er per vestiging beschikbaar zijn. Dit spaart tijd en voorkomt teleurstellingen.

• Vestiging: Gorinchem

Goed service and snel.

Goed service and snel.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Goede service Geen problemen 1 dag huur als vestiging dicht is.

• Vestiging: Ede Centrum
  • Communicatie

Prima service. Snel geregeld.

Reservering via website ging vlekkeloos. Snelle en vriendelijke service bij afhalen en terugbrengen.

• Vestiging: Utrecht Noord
  • Communicatie

Lekkere verhuizing gehad met de Autohopper verhuiswagen

Snelle service en inclusief hondje en verhuisdekens.

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Autohopper zeer goed bevallen!

Ik had een verhuisbus gehuurd en kreeg en slag groter mee voor dezelfde prijs. Ik kon de bus 10u ophalen, en was er kwart voor 10 (verhuisstress) de medewerker moest eigenlijk nog niet beginnen, pas om 10u maar hielp me direct met de jas nog aan, en dan ook nog super vriendelijk! Waar vind je dat nog? Alles goed uitgelegd en goed verlopen. Daarom 5 sterren!

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

Geweldige service. Zeer complete verhuisbus.

De XXL verhuisbus kon ik eerder ophalen. Omdat hij door de vorige huurder eerder was teruggebracht. Dit was erg fijn voor de verhuizing op de volgende dag. Ook de flexibele tijd om terug te brengen was erg fijn, bij mij was dat ruim na sluitingstijd (in het weekend). De bus is erg fijn om te rijden en de meerkosten per kilometer zijn erg laag. Er zat een extra lamp in de bak, handig voor in het donker is. En erg fijn bij het schoonvegen. De persoonlijke aanpak en samen een rondje lopen om de wagen met extra uitleg is mij erg goed bevallen. De volgende keer huur ik hier weer!

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Altijd super

Goede service. Keurig auto

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Prima auto voor het geld

Wij hadden voor 2 dagen een busje gehuurd. Het was makkelijk geregeld en ophalen verliep prima. Het was alleen niet erg duidelijk vanaf de weg kant waar je moest melden. Ontvangst prima maar niet erg gastvrij. Verder alles in orde en geen bijzonderheden.

• Vestiging: Honselersdijk
  • Communicatie

Makkelijk opgehaald en weer ingeleverd

Ik had een grote bakwagen nodig om een box met meubels leeg te halen. boxspring, 2x 1persoonsbed, salontafel, hoekbank, wasmachine, eettafel incl. 6 stoelen, 4 matrassen en een bult klein grut. Paste gemakkelijk en via de hefklep makkelijk in en uit te laden.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Top! Fijne klantvriendelijke en persoonlijke service.

Top geholpen bij telefonisch overleg over beschikbaarheid van het voertuig. Extra check na online reservering of ik dezelfde persoon was die had gebeld. Zeer aardig ontvangst op de zaak en geweldig meegedacht over de verhuizing die op de planning stond en waarvoor de meegeleverde steekkar een uitkomst was om de wasmachine de trap af te krijgen!

• Vestiging: Bunnik

Goede afspraken, vlotte afhandeling

Ik had een bus gereserveerd die helaas voor de desbetreffende dag reeds besproken was. Ik kreeg hierover direct een mail en na een telefoontje was er gelijk een andere bus voor mij gereserveerd op de desbetreffende dag. Ik had die dag echt een bus nodig om als vrijwilliger voor WVT spullen op te halen in onze gemeente. Bij het telefoongesprek gelijk leuk contact met een medewerker die zei van doen jullie dit nog steeds, ik deed dit 30 jaar gelden ook voor WVT. De bus kon ik om 9 uur ophalen en ik heb hem netjes afgetankt aan het einde van de dag weer terug gezet. Bedankt voor de fijne en gezellige samenwerking.

• Vestiging: De Bilt

Geen fratsen geen problemen

Snelle hulp, ook prima bereikbaar voor vragen via mail. Geen problemen gehad. Auto was ook prima in orde.

• Vestiging: Waalwijk

Prima service!

'S ochtends bij het ophalen moest ik een kwartiertje wachten, maar werd daarna snel geholpen. Duidelijke uitleg en alles ging soepel. Prima prijs.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Communicatie

Vlotte, vriendelijke service en een eersteklas huurbus

We werden bijzonder vriendelijk en vlot geholpen, eerst aan de telefoon en later aan de balie. De bestelbus die we hadden gehuurd was nieuw en schoon en reed heerlijk. Een top-verhuurbedrijf!

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Uitstekende service en mooie huurauto

Een bestelbus 6m3 gehuurd voor verhuizing. Uitstekende nette wagen hiervoor gekregen. Als optie steekwagen, hondjes, verhuisdekens en spanbanden gehuurd. Veel verhuisdekens en spanbanden gekregen. Voor 1 dag € 110,-. Goede uitleg bij ophalen wagen. Gemakkelijk en snel geregeld. Top bedrijf met een top service.

• Vestiging: Middelharnis

Boogschutterstraat 1-43