Vriendelijk personeel en net marerieel

Ik had voor mijn verhuizing een ruime auto nodig en boekte de Renault. Een hele nette wagen met veel laadruimte en een laadklep. De auto was schoon en zonder schade. Vriendelijk personeel hielp mij op weg. Ik mocht de auto tot morgen ochtend gebruiken of hem eerder terug brengen. Na sluitingstijd kon ik de auto parkeren en de sleutels in de bus deponeren.

• Vestiging: Waddinxveen
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Vriendelijk, betaalbaar en service!

Vriendelijk personeel, top service en erg meedenkend! Fijne auto's en voor een prima prijs. Dit wordt een vast adresje.

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Dezelfde dag nog een wagen

Het kostte slechts één telefoontje met de zeer vriendelijke medewerker en binnen vijf minuten was alles geregeld. Ik kon dezelfde dag nog een wagen op komen halen. Deze was goed onderhouden en ook zeer schoon van binnen. Geen rokerige cabine of plakportieren. Echt top. Als we weer een wagen nodig hebben zijn ze de eerste die ik bel.

• Vestiging: Barneveld

Vriendelijk ongecompliceeerd

Snel, goedkoop eenvoudig.

• Vestiging: Puttershoek

Uitstekend geholpen

Hele fijne mensen, waren erg klantvriendelijk en hebben mij goed geholpen! Prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend!

• Vestiging: Amersfoort

Flexibele planning, nette auto

Aanpassen van de reservering was geen probleem. Kreeg gelijk een nieuwe bevestiging per e-mail. Communicatie over de auto, bekende schades, kilometerstand, huur periode, etcetera is helder. Auto zelf was schoon en netjes. Enige minpunt vindt ik dat de borg niet met je creditcard kan maar alleen pinnen.

• Vestiging: Huizen

Heel goed geholpen

Aardige mensen. Prima bus. Goede service

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Goeie service, heel vriendelijk en goeie auto’s

Ik heb pas 2 weken terug mn rijbewijs gehaald, ik kon nergens een bedrijf vinden die auto’s verhuurd aan 18 jarige. Een vriendin van mij stuurde deze website door en ik werd gelijk blij. Ik heb gelijk een auto gehuurd en 1 dag erna werd ik gebeld dat ze het voor me klaar zetten. De auto reed zo fijn alles was echt top.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Uitstekend.

Een telefoontje en de afspraak staat. Snelle afhandeling de auto staat ter beschikking.

• Vestiging: Stadskanaal

Goede snelle service

Snelle service, via internet goed en snel geregeld zonder veel poespas.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Super!

Als je geen eisen hebt en je wilt gewoon een auto ideaal en goedkoop om hier een auto te huren. Leuke mensen en heel duidelijk. Volgende keer als ik weer in nood zit zou ik zeker hier vandaag een auto huren!

• Vestiging: Odoorn
  • Communicatie

Netjes, betrouwbaar, goede service.. echt top!

Het reserveren van het voertuig is zeer makkelijk. Het bedrijf nam direct contact op. Communicatie verliep fijn en duidelijk. Ook werd er goede uitleg gegeven over de werking van de wagen. Schone wagen, heel gebruiksvriendelijk. Net en betrouwbaar bedrijf!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Goeie service!

Goeie service. Meedenkend. Wel aan de dure kant.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Vriendelijk, adequaat, eerlijke prijs dat is Autohopper!

Adhoc hadden we een bestelbus nodig. Gebeld met Moerman Jansen. Personeel is erg vriendelijk. Omdat het al wat later op de dag was kregen we zonder dat we daarom gevraagd hadden korting op de huurprijs. Bij het ophalen lagen de papieren al klaar. Een duidelijke uitleg van het voertuig zoals de werking van de laadklep. Nog maar kort voor sluitingstijd hebben we de bus weer ingeleverd. Ondanks dat het al over zessen maakte de medewerker er toch een feestje van. Kortom echt een aanrader!

• Vestiging: Alblasserdam

Fijn verhuurbedrijf!

Ik heb hier een hele fijne ervaring gehad met het huren van een auto. De service was erg snel en flexibel. Daarnaast ook een hele mooie auto gehad.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Uitstekende service

Alles was netjes geregeld. Konden de auto ophalen en terugbrengen wanneer het ons uit kwam. Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Top1

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Aardig personeel, snel geregeld daardoor snel onderweg.

Aardig personeel, snel alles geregeld waardoor je vlot onderweg bent. Ook de afhandeling was helemaal prima.

• Vestiging: Doetinchem

Tevreden over huur Renault Traffic

Voor een verhuisdag hadden we op een zaterdag een bestelbus nodig. Eerder hadden we meermalen naar tevredenheid bij BoRent gehuurd, maar omdat Autohopper dicht bij ons in de buurt zit besloten we - ondanks de vele slechte reviews op Trustpilot - toch een kans te geven bij het filiaal in Apeldoorn-Noord. Kort samengevat: alles is netjjes verlopen. Vriendelijk geholpen, prettige communicatie en geen klachten. We kregen een mooie Renault Traffic mee. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker weer van Autohopper gebruik maken. Als het altijd zo gaat blijven wij klant.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Top!

Er stond een mooie Volkswagen Up voor ons klaar, waar we 2 dagen mee op pad zijn geweest. Goede service, klantvriendelijk en een fijne auto

• Vestiging: Utrecht Centrum
  • Communicatie

Prima auto, vriendelijke service.

Met de kia picanto naar Engeland gereden. De auto was erg gebruikersvriendelijk en lag goed op de weg. De auto had ik last- minute nodig en alles was snel geregeld.

• Vestiging: Krimpen aan den IJssel

Goede prijs, prima bakwagen

Het huren was makkelijk, de papierwinkel zo voor mekaar! Prima bakwagen voor een scherpe prijs.

• Vestiging: Rijssen
  • Ervaring met: N.v.t.

Good costumer service

I booked a van a couple of days ago but when I wanted to pick it up today there was a mix up in the dates. I however received a super service from the gentleman in the office. I can highly recommend this company.

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Hillegom
  • Experience with: Vans
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Niks op aan te merken

Keurige ontvangst, nette auto. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Halsteren
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Eenvoudig de bus gehuurd en uitstekende service.

• Vestiging: Zierikzee
  • Ervaring met: Anders

Super, fantatisch!

Nog nooit een busje gehuurd of nodig gehad, maar ik had er een nodig voor een familievakantie. Autohopper was een van de vele autoverhuurders die naar voren kwam tijdens mijn zoektocht op internet, maar aangezien ik nog nooit iets had geregeld via internet vond ik dit best spannend. Uiteindelijk gebeld en ik werd netjes te woord gestaan. De man die ik aan de lijn had legde netjes uit wat er van ons verwacht werd en wat ik van Autohopper kon verwachten tijdens het huren van een busje. Het werd uiteindelijk super snel geregeld en op de afgesproken datum stond ook een erg mooie 9 persoon busje voor ons klaar, die ons zeker niet teleurgesteld heeft tijdens onze vakantie! Kortom een hele fijne ervaring en zeker voor herrhaling vatbaar!

• Vestiging: Tilburg

Boogschutterstraat 1-43