Voor de zaterdag een auto gehuurd, niet gelezen dat de vestiging tot 10.00 uur open was. Nadat we gebeld zijn, werd er op ons gewacht en konden we toch de auto lenen. Conform hun regels is ook alles verder goed afgehandeld.
Goede service, aardige medewerkers
Simpel geboekt. Bij het ophalen stond alles klaar en kon zo wegrijden. Inleveren ook eenvoudig en factuur en restbedrag binnen een paar uur terug op de rekening
Zeer goed en vriendelijk behandeld. Goede service.
Goede communicatie. Tijdige afwikkeling van aanvraag. Nieuw goed rijdende bus.
Prima service. Geen oud materiaal. Mooie bus
Fijne bus met o.a. camera voor achteruitrijden. Wel zo prettig :) Goed geholpen. Flakkee Center was flexibel in tijdstip terugbrengen.
Keurig. Niks op aan te merken.
Snel en efficiënt
Bestelwagen gehuurd bij van as in Apeldoorn, prima meedenkende mensen, fijn contact en prima bestelwagen om in te rijden met een overvloed aan ruimte.
Via internet een bus gehuurd bij AutohopperJan Snel in Puttershoek om te verhuizen. Goede mogelijkheid om eigen auto te parkeren. Duidelijke en vriendelijke uitleg. Mooie schone bestelbus. Betaling ging ook makkelijk en borg via de pin ook weer snel terug. Kortom voor herhaling vatbaar en een aanrader. De naam SNEL wordt letterlijk waar gemaakt!!
Top bedrijf! Prijs is goed, service is goed en het personeel is erg vriendelijk en meedenkend!
Snel, helder, duidelijk, en tenslotte een hele mooie auto voor een redelijke prijs gehuurd.
Zowel bij ophalen als inleveren vriendelijk geholpen. De bakwagen stond er netjes bij. Een puntje: Bij schoonmaken auto / bus, ook de voorruit aan de binnenkant meenemen.
Excellent service. The staff was friendly and helpful. The car was great and the pick up and drop off went smoothly.
Zeer goede Bestelbus de Renault Veel ruimte Zeer tevreden
De grootste bus gehuurd voor een dag. Nette, goed onderhouden bus met bijbehorende goede transparante service. Voor herhaling vatbaar.
Vriendlijk ein goegkoep
Wij hadden een meubelbakwagen gehuurd voor onze verhuizing. In 1 woord top! Ophalen kon in de ochtend waar we prettig werden geholpen. Bus zag er erg netjes uit met zelfs een paar dekens achterin om te gebruiken. Einde dag konden we de wagen gewoon voor het pand naar zetten en de sleutel in de sleutelkluis doen. Kortom, voor dat geld kan je niet gaan klooien met een aanhanger oid.
Gereserveerde bus bleek niet beschikbaar, daarom voor zelfde prijs een grotere (normaal dus duurdere) bus kunnen gebruiken. Early pick-up en verhuispakket waren prima in orde. Verbeterpuntje; wat lang moeten wachten op spanbanden welke zoek waren.
Vriendelijke, laagdrempelige service. Zonder problemen een bus gehuurd.
We huurden een kleine auto om een lang weekend naar Denemarken te gaan. De reservering verliep makkelijk via de site, verhuurkantoor belde nog even na hoe laat we de auto kwamen ophalen en daardoor stond de auto al op ons te wachten. We kregen nog even een handige uitleg over tanken en daarna konden we op pad. Allemaal goed gegaan, hele leuke reis gehad. En het inleveren in de ochtend ging ook weer heel vlot. Dank, we komen zeker nog een keer terug.
Vorige week moesten we onverwacht een auto huren. Gelukkig waren we bekend met een vertrouwd autoverhuurbedrijf nl. Heersmink in Harderwijk. Het eerste (telefonische) contact was direct prima, klantvriendelijk en meedenkend .Bij het ophalen van de auto volgde een goede, vriendelijke en betrouwbare administratieve afhandeling en instructie. De auto (Hyundai I20) was praktisch nieuw, schoon en luxe. Dit alles tegen een scherpe en betaalbare prijs. Er werd door de medewerker flexibel meegedacht over het eventueel verlengen van de verhuurtermijn. Nogmaals; Prima, vriendelijke en sterk communicatieve werkwijze van deze vestiging van Autohopper. Chapeau! Autohopper een echte en betrouwbare "topper!"
Zowel bij het ophalen als inleveren van de wagen werden we vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast was het materiaal perfect in orde. Ook de financiële afhandeling is perfect.
Voor een dag een bestelbus met laadklep gehuurd. Nagenoeg nieuwe bus en vriendelijk geholpen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn