Ik ben prettig geholpen. De Mitsubishi Colt reed lekker soepel.
Gewoon bellen, reserveren en alles loopt. Eem auto’s slechts n gebruiksartikel met vier wielen en verhuurbedrijven zijn er veel. Het verschil maken kan met vriendelijkheid, service, verstand van zaken en een ongecompliceerde afwikkeling. En dat hebben ze in Druten helemaal begrepen! Ik kom er graag terug.
snelle reactie, klantvriendelijk, goedkoop en flexibel! aanrader!
Verhuiswagen besteld en dag erna stond ie al klaar. Erg snel en vriendelijk behandeld.
Goede auto en goed geholpen.
ChatGPT zei: ChatGPT Hier is een voorbeeld van een review: "Uitstekende service en snelle afhandeling!" Voor een kleine verhuizing heb ik een bus gehuurd bij [bedrijfsnaam]. Ik ben ontzettend vriendelijk en snel geholpen door het personeel. Alles werd duidelijk uitgelegd, en de afhandeling van de huur was soepel en efficiënt. De bus was in prima staat en perfect voor mijn verhuizing. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden en kennissen die een betrouwbare en klantgerichte service zoeken. Topervaring! Hopelijk helpt dit! ChatGPT zei: ChatGPT Hier is een voorbeeld van een review: "Uitstekende service en snelle afhandeling!" Voor een kleine verhuizing heb ik een bus gehuurd bij [bedrijfsnaam]. Ik ben ontzettend vriendelijk en snel geholpen door het personeel. Alles werd duidelijk uitgelegd, en de afhandeling van de huur was soepel en efficiënt. De bus was in prima staat en perfect voor mijn verhuizing. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden en kennissen die een betrouwbare en klantgerichte service zoeken. Topervaring! Hopelijk helpt dit! Voor een kleine verhuizing heb ik een bus gehuurd bij AutoHopper Ik ben ontzettend vriendelijk en snel geholpen door het personeel. Alles werd duidelijk uitgelegd, en de afhandeling van de huur was soepel en efficiënt. De bus was in prima staat en perfect voor mijn verhuizing. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden en kennissen die een betrouwbare en klantgerichte service zoeken. Topervaring!
Ik huur regelmatig autos omdat ik zeevarende ben en huren voordeliger is voor mij ipv zelf een auto aanschaffen. Auto hopper is echt aan te raden voor wie voor kort of langere periode voordelig een auto wil huren. Ik heb bovendien in een hogere klasse auto mogen rijden in de periode dan wat ik geboekt had. Kortom echt een aanrader.
Ik ben zeer uitmuntend tevreden over hoe ik ben geholpen door goede deskundigheid en advies en service, door alles behalve mijn slechthorendheid, hielden ze ook extra rekening mee voor welke personenbus ik het beste kan nemen, i.v.m. eventuele minder geluidshinder, samen met me gezin en deels familie uit USA hebben we heel erg van genoten van onze vakantie met geluidsstille bus. Kortom we zijn heel erg tevreden met uw goede service en communicatie vooral klantvriendelijkheid vind ik boven des Top goed behandeld. We komen zeker dit jaar weer terug om van onze vakantie te mogen genieten met jullie bus ofwel welke vervoer dan ook. Wij hebben grootste vertrouwen in jullie goede service. Bedankt nogmaals !! Met vriendelijke groet, Robert
Aanhanger gehuurd prima verzorgd
Je wordt vriendelijk ontvangen en vragen beleefd in welke auto je interesse hebt. Ik hoefde er maar eentje te zien en de persoon legde alles netjes waar ik naar vroeg. Ook de afrekening verliep heel vlot ter plaatse. Dit was ook zo toen ik de auto terug bracht en dezelfde persoon keek de auto na of er geen beschadiging op zat, heel terecht overigens. De dag er na keek ik in mijn mail en daar was een duidelijk overzicht gemaakt van de kosten en wat ik terug kreeg van bij de eerste betaling, een soort borg.. Beste mensen ga zo door op deze ingeslagen weg. Dank voor jullie vertrouwen. J.L. van Dooren
Via de site snel geregeld, direct antwoord gekregen op mijn vragen en de mooie nieuwe bus stond klaar inclusief het verhuis pakket op de afgesproken tijd, vriendelijk, correct geholpen en de betaalde borg binnen 1 dag terug op mijn rekening! Klinkt normaal maar dat is het niet dus ik ben positief en tevreden.
Goede kwaliteit en prijs voor de auto. Netjes geholpen door het personeel. 1 ding was dat er op de huurovereenkomst 7442 stond en de werkelijke stand was 7942 scheelt een behoorlijk aantal vrije kilometers. Is ook niet echt op gereageerd bij het inleveren van de auto
Perfect geregeld en erg van genoten!
In drukke periode rond de feestdagen gastvrij, flexibel en prima geholpen!
Moest snel reserveren, auto kon ik de dag ervoor ophalen en meteen de dag erna inleveren en toch maar 1 dag betalen. Je komt aan, ze lopen mee voor een controle ronde en geven instructies, en hop, weg ben je. Inleveren ging al net zo snel en soepel.
Oneerlijke autoverhuurder niet huren. Wees gewaarschuwd. De eigenaar claimt krasjes op kunstofbumper, houden volledig borg in van 750. Stuurt geen foto's of schaderapport ontvangen; er is mij geen mogelijkheid geboden om zelf te komen kijken, geen onderbouwing van schadebedrag en reparatie. Gewoon makkelijk volledig borg inhouden; dit is gewoon oplichting en makkelijk geld verdienen ten koste van de klant. Want de borg heeft die toch al en dit is machtsmisbruik en onrechtmatig haneen . Gebeld gemaild en je wordt daarna genegeerd en mails worden niet beantwoord. De eigenaar trekt zich niets van aan dat hij onrechtmatig bezig is. Ik huur nooit meer bij Autohopper de franchisenemer is niet integer en zou niet mogen operen onder de naam autohopper die zrgt betrouwbaar te zijn, maar als dit niet eerlijk wordt afgehandeld, ga ik juridische stappen nemen.
Het busje voldeed goed qua ruimte, rijcomfort en zuinigheid. Navigatie werkte goed. Echter het was wel een afgeleefd exemplaar. Nu vind ik het geen probleem als er wat deukjes of beschadigingen zijn, maar het stoorde mij wel dat er een grote barst in de voorruit zat, die volgens mij allang gerepareerd had moeten worden. Het voelde niet echt veilig om met zo'n gebarsten voorruit te gaan rijden. Wat dat betreft was de prijs/kwaliteitsverhouding niet optimaal. Ik waardeer de "early pickup" optie, om het busje al de middag van tevoren op te kunnen halen. Heel fijn! Verder was de medewerker van Autohopper vriendelijk en behulpzaam. We kregen extra verhuisdekens mee. En toen we een trui in de auto waren vergeten, lag die maandag netjes voor ons klaar.
Had last minute op maandagochtend om 8:00 een auto nodig en gelukkig kon het geregeld worden echt helemaal super
Alles was prefect geregeld. Auto stond afgetankt, schoon klaar. Zeer vriendelijke behandeling door eigenaar van Harold Arendsen Ulft/'s-Heerenberg! Na inlevering vd auto, stond de borg binnen 2 uur terug op onze rekening! Echt geweldige service. Onze complimenten.
Ik huur nu al een paar x bij dit bedrijf want een ontzettend vriendelijk bedrijf is dit Alles word voor je geregeld Heerlijk frisse auto lekker schoon en tegenwoordig zit er in die auto’s alles erop en aan je rijd in de nieuwste geüpdatet auto’s van deze tijd Echt een aanrader
Ik heb een bestelbus met 20 kuub laadruimte gehuurd voor een verhuizing. Ik ben vriendelijk geholpen bij Beil auto in Weert. Vriendelijk geholpen met een goede uitleg. De bus was ruim en netjes.
Auto stond schoon en wel gereed bij aankomst. Administratie verliep soepel. Heb uitstekend mijn ingepland Jobs kunnen afwerken. Voornemens dit caliber auto rond begin februari weer te huren.
was zeer mee denkend voor het soort auto
Ik bleef maar rijden….. Na 400 km moest ik hehem toch inleveren. Zelfs dat verliep heel soepel! Bedankt voor de snelheid, de glimlach en de service!
Iets te laat voor de pickup van de auto... Was geen probleem, kon gewoon nog ondanks dat medewerker naar huis moest. Heel fijn geregeld en daarna razend snel mijn dochter verhuisd. Alles paste in de auto. In 1 rit over.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn