Zeer snel, vriendelijk en tegen een goede prijs bakwagen gehuurd.

Ik had door omstandigheden op stel en sprong een bakwagen (20m3) nodig. Gebeld naar Autohopper in Tiel en heb uurtje later daar de wagen opgehaald. Prima wagen, prima en vriendelijke service, goede prijs!

• Vestiging: Tiel
  • Deskundigheid N.v.t.

Een relaxte rij ervaring

Geen overbodig (admin or regeltjes) gedoe. Simpel en doeltreffend. Een minpunt: de giga borg ... € 889 voor 5 dagen ... hmmm.

• Vestiging: De Bilt
  • Deskundigheid N.v.t.

Sterke klantenservice, centraal gelegen

Ik had een auto nodig voor een paar weken aangezien ik in het buitenland woon en tijdelijk terug was voor familie zaken. Zeer goed geholpen, meedenken van de medewerkers was goed en flexibiliteit over huur periode was sterk. Ik had een i10, schoon, goed onderhouden, werkte goed. Begeleiding van de medewerker was prima en binnen 15m kon ik de auto meenemen. Helaas moest ik twee keer verlengen ivm een overlijden en dat op de dag zelf. Geen enkel probleem en ook hier weer binnen 5m op weg. Enige minpuntje wat ik vind, is t terugstorten van het ER, dat duurde 6 dagen. Dat vind ik te lang en zou tegenwoordig toch in max 2 werkdagen geregeld moeten zijn. Aanrader!!

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Fijn bedrijf. Goede service. Vriendelijk personeel.

• Vestiging: Wageningen

Precies wat ik zocht .

Super geholpen en goede auto .

• Vestiging: Veghel

Top geregeld.

Nette bus en soepel alles regelen.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Uitstekend geholpen en jullie zijn heel klantvriendelijk dank je wel Wil Magnee

Wil even zeggen dat ik jullie al een mevrouw uit de vinkenbroek ook gezegd heeft dat jullie heel goed zijn en heel klantvriendelijker heeft jullie aangegeven dat zij bij jullie een verhuiswagen moet gaan huren ik ben benieuwd

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

van begin tot eind, efficient, vriendelijk, gloednieuwe auto

• Vestiging: Hoofddorp

prima service

gewoon goed.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd mij verteld dat de bus een storing had aangegeven die ze vantevoren nog opgelost hadden. Ik kreeg voor de zekerheid een visitekaartje mee voor het geval de melding terug zou komen. Geen problemen gehad. Ik had de bus 2 dagen nodig voor onze band en zal de volgende keer hier zeker naar terug gaan!

• Vestiging: Goes

Efficient en klantvriendelijk

Snelle en vriendelijke service!

• Vestiging: Breda

Goede auto

De auto gehuurd bij schaap Beesd Super netjes behandeld en erg vriendelijk zeker één aanrader

• Vestiging: Beesd

No-nonsense en top-service

Hele goede service, no-nonsense en goed bereikbaar voor vragen, goede prijzen; wat mij betreft de beste in Breda.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Super vriendelijk geholpen !

Had die dag echt een auto nodig super vriendelijk personeel een aanrader. Voor iedereen in de gehele Haarlemmermeer.

• Vestiging: Hoofddorp

vlug accuraat en vriendelijk

we zijn hooguit 10 minuten met de administratie bezig geweest. De auto voldeed prima, was gemakkelijk te bedienen en verbruikte weinig diesel. Een aanrader!

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Nette nieuwe auto en super vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen zelfs nog aangeboden om me naar het station te brengen ! Nette nieuwe auto ! Kon ik me heel fijn mee redden !

• Vestiging: Rijssen
  • Communicatie

Geen gedoe, simpel en netjes.

Ik moest even een bank ophalen en kon een busje voor een dagdeel huren. Een goed, schoon en veilig busje met geweldige rijkwaliteiten.

• Vestiging: Baarn

Prima service en bus

Kon mijn busje op tijd ophalen en alles werd duidelijk uitgelegd hoe de gang van zaken was. Busje zag er erg netjes uit en samen werd bekeken of er beschadigingen op zaten welke dan werden genoteerd. Erg aardig personeel.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Zeer positief

Snel en makkelijk een verhuisbus besteld bij Autohopper. Vanwege de verwachte drukte werd ik de dag van te voren gebeld dat ik de verhuisbus al kon ophalen. Bij het ophalen van de verhuisbus snel en vakkundig geholpen. Kortom een prima bedrijf om een bus te huren.

• Vestiging: Amersfoort

Uitstekende Service!!

Alles was goed, van de auto tot de extra benodigdheden die aanwezig waren!! Ik raad autohopper aan voor iedere verhuizing!!

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Fijn autoverhuurbedrijf voor al uw wensen.

Nog nooit een bus gehuurd voor een verhuizing. Wij kwamen bij Autohopper Venray uit en zijn persoonlijk langs gegaan voor informatie. Hier werden we vriendelijk ontvangen en geholpen met onze vragen waardoor we meteen een bus hebben gehuurd voor 2 dagen. De bestelbus was heel prettig om te rijden en te laden kortom top!! Wij gaan zeker nog een keer gebruik maken van Autohopper Venray.

• Vestiging: Venray

Fantastische service

Prima auto, goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende service. Daarnaast een medewerker die zeer prettig in de omgang was. Wat wil je als klant nog meer?

• Vestiging: Heerenveen
  • Ervaring met: Anders

Top huurbus en service!

Super goeie service! Vriendelijk personeel die meedenken in mogelijkheden ipv problemen. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Vlaardingen

Goed geregeld nette service

Op korte dag een bus nodig is netjes geregeld Mochten de bus op vrijdag al ophalen omdat zaterdag de zaak dicht zit en dat zonder huur verhoging En retour op zondag was ook geen probleem Nette service en bus

• Vestiging: Brummen

Super geregeld

Voor de zaterdag een auto gehuurd, niet gelezen dat de vestiging tot 10.00 uur open was. Nadat we gebeld zijn, werd er op ons gewacht en konden we toch de auto lenen. Conform hun regels is ook alles verder goed afgehandeld.

• Vestiging: Utrecht Noord

Boogschutterstraat 1-43