Eenvoudig en voordelig huren

De auto huren was snel geregeld, geen rompslomp en er werd meegedacht. Tank was niet vol bij ophalen, maar werd netjes verrekend. Top!

Doen wat je zegt

Ik kan AutoHopper zeker aanbevelen. Busje voor verhuizing bij de vestiging in Bergschenhoek gehuurd. Reserveren ging vlot en simpel. Alles kraakhelder en simpel uiteengezet. Datzelfde geldt voor de service van de medewerkers van AutoHopper Bergschenhoek. Vriendelijk en klantgericht. Ik zou zo weer verhuizen. ;-)

• Communicatie

Is perfect gegaan , voor het eerst bij jullie een bus gehuurd, maar zeker dat ik nog een keer terug komt , ook al om die knappe vrouw die mij hielp weer te kunnen ontmoeten Zonder gekheid, het is geweldig gegaan Mvg John

• Vestiging: Zevenbergen

Vriendelijk, duidelijk en efficiënt

Zowel het reserveren als het ophalen en terugbrengen van de auto verliepen prettig en snel. Op de website, telefonisch en ter plekke kreeg ik duidelijke informatie. Het was geen probleem mijn fiets veilig achter te laten tijdens de huurperiode. De auto was schoon, vrijwel nieuw en reed prima. Ik voelde me klantvriendelijk benaderd. Al met al is Autohopper in mijn beleving een professioneel bedrijf.

• Vestiging: Hoofddorp

Uitstekend!

Vriendelijk geholpen, alles was duidelijk en snel afgehandeld. Regelen ook meteen de terugstorting van de borg!

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Op tijd open duidelijk in rekening gebracht onderdelen en heel vriendelijk personeel

Ik ga ook volgende keer hier een auto huren

• Vestiging: Drachten

Super geregeld!

Ik had op korte termijn tijdelijk een auto nodig. Bij Autohopper gevonden! Snelle en betaalbare service.

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Ontspannen huren van vervoer met meer laadcapaciteit.

Al eerder vervoer bij Heersmink in Harderwijk gehuurd, zoals altijd ook nu weer een ontspannen sfeer en duidelijke afspraken gemaakt. Via de mail een factuur ontvangen en telefonisch de tijd van ophalen besproken. Ontvangst en inleveren van de VW bus liep perfect, het rijgedrag van de bus met lading was uitmuntend! Dank en tot de volgende bus.

• Vestiging: Harderwijk

Vlekkeloos en zonder stress

Ford Transit gehuurd voor een verhuisklus bij Schaap op locatie Beesd, Wagen + hulpmiddelen stonden op de afgesproken tijd en plaats klaar, na afloop soepel in 5 minuutjes afgehandeld en borg teruggestort. Nu een keer of 5 gebruik gemaakt van deze verhuurservice en nooit iets aan de hand gehad.

• Vestiging: Beesd

Alles was top geregeld.

Alles was top geregeld.

• Vestiging: Waalwijk

Zeer goed geholpen

Einde vd dag, paniek....ik heb een auto nodig. Bij autohopper Ede goed geholpen. Mijnheer wachtte tot na zijn werktijd om mij te helpen. -Nadat ik de auto weer had ingeleverd hoefde ik niet mijn garage te lopen maar werd ik gebracht. Dit maak je niet vaak mee.

• Vestiging: Ede Centrum
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Goede service,goede auto en vriendelijk ontvangen

Een goed adres om een auto te huren

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Goede service, vriendelijke medewerkers en een comfortabele auto meegekregen.

Vriendelijke medewerkers, goede service.

• Vestiging: Den Helder

prima autoverhuurder

ik kende autohopper niet, maar snelle administratie bij huur en aflevering, mooie auto en idd om de hoek. geen poespas of vaagheden. aanrader voor een volgende autohuur. ook nog steekkar kunnen huren daar.

• Vestiging: Groningen

Blij met de huurauto

Gemakkelijk huren van een fijne auto en goede service

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Fijne partij om van te huren

Ik heb nu 2 keer een busje hier gehuurd en deze zijn altijd super in orde. Dit keer was er wat verwarring qua ophalen, daar mag meer aandacht aan worden besteed.

• Vestiging: Almere
  • Communicatie

Goede service en perfecte auto

Er worden duidelijke afspraken gemaakt. De auto die wij wilden huren was al verhuurd maar we kregen gelijk zonder bijbetaling een grotere auto aangeboden. Alles wordt vlot en goed geregeld, de spullen voor vervoer die je erbij kunt huren en de auto zijn tiptop in orde. Voor mij een zeer goede prijs kwaliteit verhouding met goede service!

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Ik beveel deze service en dealer aan iedereen aan

Wat ik verwachtte van deze overeenkomst gebeurde ook. De bus was gereserveerd en toen ik vroeg of ik die eerder kon ophalen was dat geen probleem. Ik vond het een prettige samenwerking. Het personeel was erg aardig en duidelijk. Er waren ook heel weinig mails vooraf wat ik heel prettig vind. Wanneer de reservering bevestigd is, krijg je één mail met alle informatie. Perfect!

Geweldige en betrouwbare service

Door een kapotte auto had ik opeens een huurauto nodig om een weekend mee baar Frankrijk te gaan. Dat is op een fantastische manier gelukt bij Autohopper. Alles verliep vlekkeloos: de communicatie, de afspraken, de kwaliteit van de auto en de afhandeling. Zeer tevreden!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Communicatie

Snel geregeld, goede service, goed onderhouden wagen

Prettige ontvangst, goed geholpen,keurige afhandeling.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Geen poespas, gewoon een prima auto meegekregen

Zonder moeilijke vragen de auto mee gekregen met alleen de mededeling dat het weer volgetankt terug moest komen.

• Vestiging: Winschoten

auto in goede conditie

auto was schoon en alles was netjes en werkte prima

• Vestiging: Schagen
  • Communicatie

Hele slechte after sales, extra geld stelen, bij navraag nooit meer reactie

Bij Vestiging Apeldoorn Hattemse beek Autobedrijf van As een auto gehuurd, moesten al bijna 45 minuten wachten want een monteur was met de auto weg, moest artikelen ophalen voor de garage, liet achterklep open en banken naar voren geklapt staan in de harde regen. Uiteindelijk op donderdag om 15:00 uur auto meegekregen, inleveren op zondag zou heel heel lastig zijn want de sleutel mocht niet op zondag afgegeven worden!!! En op maandag hadden ze de auto weer vroeg nodig. Dus de auto op zaterdag middag om 16:00 voor het hek neergezet. Sleutel bij de buurman in de bus gedaan! (Lijkt mij dan een huur van 2 dagen) maar nee niet bij Autohopper. De auto matten nog netjes uitgeklopt voor de blaadjes die door het slechte weer aan de schoenen zaten! Ook nog Foto’s gemaakt van de auto. Op maandag wordt de factuur gemaild en daar worden ineens €25 schoonmaakkosten van mijn borg afgehaald! Nu al 2 x mail gestuurd met vraag om uitleg hierover naar autobedrijf van As en tot op heden geen antwoord! Dit voelt echt als oplichting en een extra verdien model, en dan niet meer reageren zegt al genoeg! Autohopper Apeldoorn Hattemse beek Autobedrijf van As. Mensen let goed op door alle extra kosten is het niet zo goedkoop als waar er mee geadverteerd wordt!

• Vestiging: Apeldoorn West

Verey friendly & efficient service

I have been renting a car through yr De Bilt branch since mid August. Highly recommended

• Would you recommend us? Yes
  • Location: De Bilt
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

snel en duidelijk

Alles verliep snel, reserveren, ophalen wegbrengen en retour van de borg incl rekening. De auto sávonds in geleverd en de volgende ochtend al om 08.12 rekening en geld retour. Top !!!

• Vestiging: Waalwijk

Boogschutterstraat 1-43