Top service en super busje

Makkelijk te reserveren via website. Goede service. Hele nette nieuwe bus. Makkelijk dat je de sleutel na 17 uur in een brievenbus kan doen.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Super eenvoudig hele goede bus huren

Bij AutoHopper Helvoirt een grote 20m3 bestelbus gehuurd om te verhuizen. Service was super. Heel vriendelijk, snel en eenvoudig. Bus was in top conditie en is een model met alle gemakken voorzien. Volgende keer huur ik hier weer m'n bestelbus!

• Vestiging: Helvoirt
  • Communicatie

Snel safe cheap en simpel

Vriendelijke mensen, snel geregeld, geen gezeik. Prima ruime bus en een goede prijs! Volgende keer weer bij deze club.

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Autophopper was een topper!

Eigenlijk gewoon prima

• Vestiging: Waalwijk

warme onthaal eindigt ijskoud

de reservering en het ophalen van de bus ging zeer prettig. maar bij terugbrengen van de bus was het niet meer prettig. ik had 30 km gereden en de bus af getankt afgeleverd. 4,88 liter diesel gaf de meter en door gegaan met tanken tot de pomp zelf afsloeg!!! . maar omdat de wijzer van de tank niet op 100% stond werd ik beschuldigd dat ik niet had af getankt en ik kreeg de borg van 350 niet terug. ik kreeg de kans om alsnog te gaan aftanken. dat ik de bon had van het af tanken en ook liet zien en dat ik maar 30 km had gereden was niet relevant. de wijzer stond niet op 100%. dat kan niet was mijn reactie, dan was de tank al niet vol bij ophalen, maar de pomp sloeg zelf af omdat de tank vol zat. wat een gezeik dit! ik mocht wel terug naar de pomp met de bus wat ik uiteindelijk toch met boosheid ben gaan doen. met moeite ging er nog een 1/2 liter in en kwam er deels ook weer uit. tank zat gewoon vol. handen en broek onder de diesel. wat een vernedering. nooit MEER!!!!

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Perfecte communicatie, prijs kwaliteit echt top!

Deze bus gehuurd om te verhuizen. Zeer ruim en de laadklep was ideaal! Contact met de verhuurder verliep zoals het hoort, alles keurig geregeld zoals afgesproken.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Top ervaring -> Snel & soepel geregeld.

Uitstekende ervaring met Autohopper (Berenpas - Eibergen). 2 Weken van te voren gereserveerd. Bij ophalen lagen de sleutels klaar. Binnen 5 minuten onderweg. Afleveren weer, zo mogelijk nog sneller. Zelfde avond afrekening al in de mailbox en de borg retour op de bankrekening. En dat in het weekend!

• Vestiging: Eibergen

Helemaal goed

Communicatie was snel en duidelijk. Bus was ook conform verwachting en helemaal niets op aan te merken!

• Vestiging: Beverwijk

Ok

Klantparkeren ontbreekt

• Vestiging: Utrecht

super

Eenvoudig gereserveerd via de website Direct bevestiging ontvangen. Vriendelijk geholpen bij het ophalen en terugbrengen. En waar het om ging ... klus geklaard met een fijne en nette bestelbus!

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Prima service, belangrijk als je moet verhuizen,bis al zwaar genoeg als er 2 personen ziek zijn.

Fijn geholpen door aardige man.

• Vestiging: Waddinxveen

Heerlijk ritje

Had een auto nodig om spullen uit Amsterdam naar Baarn te verhuizen. Binnen zes uur was de boel gedaan. Ruimte bus, rijdt prima en comfortabel.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Vlotte afhandeling en prima bus!

Ik was zo op weg. De bus was prima in orde en de beschadigingen die er waren, stonden keurig op de huurovereenkomst. Geen gedoe dus!

• Vestiging: Hellevoetsluis

Prima service!

In oktober een bus gereserveerd omdat ik eind november op een beurs ging staan. 4 dagen voor de beurs kreeg ik een telefoontje dat er geen bus beschikbaar was maar wel een bakwagen. Aangegeven dat ik daarmee echt niet durfde te rijden. Medewerker gaf aan te kijken wat hij kon doen. De volgende dag werd ik 's ochtends vroeg gebeld dat ze via via een bus hadden kunnen regelen. Ik kreeg excuses voor het ongemak en de paniek die het bij mij veroorzaakte. Eind goed, al goed.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

Makkelijk en snel gehuurd!

Bij binnenkomst papieren overhandigd en binnen een kwartier reed ik weg! Bij inleveren net zoals bij ophalen, het eigen risico werd teruggestort op rekening. Zo gepiept!

• Vestiging: Bergschenhoek

Top geholpen .

Bij het ophalen van de bus geholpen door een vriendelijke jonge man . Goede duidelijke uitleg gehad over de Bus .

• Vestiging: Veendam

Goeie service

Vriendelijke mensen, goed contact en een prima bus geleend. Al met al perfect!

• Vestiging: Drachten

Wederom een soepele ervaring

De online boeking is simpel en concreet. Het personeel loodst je in korte tijd door de papieren heen, zowel bij ophalen als terug brengen. Auto is jong en confortabel

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Nette, handige vrachtauto, voor een goedkope huurprijs

In de ochtend fijn geholpen door een medewerker van Hubers en Steentjes. Duidelijke uitleg hoe de laadklep werkt. Bedankt!

• Vestiging: Zevenaar

Keurig en prima auto

Snelle service en auto was schoon en reed prima

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Personenauto

Super klantenservice

Goed geholpen en geadviseerd door de medewerker Autohopper Steenwijk!

• Vestiging: Steenwijk

Super afhaal punt

Goed en netjes geholpen door Wolf Garage Autobedrijf, voor mij om de hoek. Nette bestelbus gehuurd, zeker een aanrader. Kom daar zeker weer terug. Bedankt, Gr Eddy

• Vestiging: Dordrecht

Goede ervaring

Vriendelijke medewerkers, goed geholpen.

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Lijkt in 1e instantie een fijn bedrijf maar schiet bij het met ze in zee gaan tekort

Had snel voor één dag een auto nodig en dat was bij Autohopper geen probleem. Prijs afgesproken (€ 48,--). Borg afgedragen (€ 398,--). Afgesproken wanneer ik de auto zou terug brengen. Kort nadat ik de auto (in dezelfde staat als ontvangen), met volle tank, op het afgesproken moment heb teruggebracht ontvang ik per mail een factuur waarop niet alleen de afgesproken € 48,-- mij in rekening wordt gebracht maar ook nog extra kosten voor extra kilometers. Met wat googlen kwam ik er achter dat dit normale bijkomende kosten zijn. Ik heb geen ervaring met het huren van een auto dus dat was een onverwachte niet ingecalculeerde minder prettige verassing! Was fijn geweest als Autohopper dat vooraf had gemeld. Wat ik echt vervelend vind, is dat autohopper weigert de borg terug te storten. In woorden zegt Autohopper dit te gaan doen (binnen 3 dagen) maar in daad, heb ik na veelvuldig contact daar over (met toezeggingen of via de mail, helemaal geen reactie), na bijna 4 maanden nog steeds m'n borg niet terug. Echt vervelend vind ik dat!

• Vestiging: Kampen
  • Ervaring met: Personenauto
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Vlotte service fijne wagen

Ondanks het moeten verschuiven van de huurdatum vlotte service en afhandeling. Fijne wagen en het terugbrengen verliep ook goed

• Vestiging: Brummen

Boogschutterstraat 1-43