Heel fijn bedrijf om een vrachtwagentjes te huren voor verhuizingen. Was een mooie schone wagen waardoor onze spullen ook netjes overkwamen. Heel fijn hoe het gaat met het reserveren en een goede prijs. Is het zeker waard!
Wij werden vriendelijk ontvangen en erg goed geholpen. De auto die wij meekregen was een heel fijne auto. Ook onze ouders die slecht te been zijn en meegingen waren erg te spreken over de auto. Wij willen in het voorjaar weer een auto huren om met hen op familiebezoek te gaan!!
Vriendelijk personeel. Klantgericht.goede service. Geen gedoe.extra goedkoop huren. Echt een aanrader om daar goed en voordelig een auto of bus te huren. Ze hebben altijd nieuwe auto,s en altijd super schoon en netjes. Afz randy van het loo
Heel fijne en hartelijke service! Konden de bus gewoon achterlaten met sleutel afgeven bij nabij benzinestation. Goed om te zien dat er meegedacht wordt.
Vriendelijke contact met de verhuurder (Olie Enzo Den Bosch), ophalen en uitleg ging soepel en vlot. Bus deed wat 'ie moest doen. Kan geen verbeterpunten noemen.
Ik zocht een busje voor het verhuizen van onze inboedel. Ik kon deze smorgensvroeg gemakkelijk ophalen en savonds weer gemakkelijk inleveren door de sleutel in een kluis achter te laten. De prijs was goed en gemakkelijk geregeld. Ik zou er volgende keer weer heengaan.
mijn eerste ervaring met Autohopper was prima. de auto stond keurig op het afgelopen tijdstip gereed. de verhuurder liep nog even mee en wees me erop dat ik de auto ook in de avond kon inleveren en dat hebben we direct gedaan. hij trok nog even de ramen droog voor ik kon rijden en de factuur was direct na het weekend gereed. fijne auto en goed geregeld!
Autohopper denkt met je mee en zoekt naar oplossingen
Uitstekend geholpen. Vrij kort van te voren belde ik om een busje te huren voor een verhuizing, telefonisch was alles snel genoteerd en op locatie kon ik de aanvullende gegevens laten invullen. Na inleveren een klein misverstand over de kilometerstand, dit werd direct via mail opgelost. Goede ervaring.
Ophalen ging erg snel. De verhuisbus zag er keurig uit en reed ook erg prettig. Extra accessoires meegekregen (steekwagen, hondje, spanbanden etc). Nog wel een foutje met de kilometerstand maar dat was na een telefoontje direct opgelost.
De bus was gemakkelijk op te halen al mooi vroeg om 8.00. We kregen een duidelijke uitleg en zijn vriendelijk geholpen. De bus was in goede staat en we hebben de verhuizing uitstekend kunnen volbrengen met de bus van Autohopper.
Prima geregeld. Vriendelijk Fijne vrachtauto/bus
Contact met Autohopper verliep erg prettig. Ik werd door een filiaal doorverwezen naar een filiaal waar een bakwagen beschikbaar was. De communicatie met Willem verliep daarna uiterst plezierig en duidelijk. Ik kreeg een duidelijke uitleg en tips over het gebruik. De wagen was nieuw en schoon en heeft gedaan waarvoor ik hem nodig had.
Een weekend een bus met laadbak gehuurd. Heel fijne service bij Autohopper Nijmegen! Nette bussen die prima rijden, er wordt echt zorg gedragen voor het wagenpark, kantoor en de klantvriendelijkheid.
Voor een dag een Peugeot 5008 gehuurd, omdat onze station wagon te weinig ruimte bood om comfortabel een lange rit te maken. Met name de rij achter de bestuurder is heerlijk ruim en daar konden met gemak 1 volwassene en twee kinderstoeltjes met Isofix plaatsnemen. In onze station was dacht echt te krap. Reserveren ging makkelijk, er werd soepel omgegaan met het moment van ophalen en ook achteraf prima service. De auto bleek niet helemaal afgetankt te zijn toen ik 'm ontvangst nam, maar dat werd achteraf prima opgelost. Voor herhaling vatbaar!
Werd gebeld voor de herinnering. Omdat het zaterdagochtend vaak druk is,kon ik zonder probleem alvast vrijdag middag de auto halen. Prima service. Kom graag nog een keer.
Goed geholpen. En achteraf snelle behandeling.
Waarom? Op zeer korte termijn ben ik uitstekend en conform afspraak bediend en geholpen. Lekkere koffie, super lieve labrador die je bij de voordeur verwelkomt en uitstekende afhandeling. Als nieuwe bewooner te Heemstede een visitekaartje voor hopelijk de rest van de middenstanders in Heemstede.
zeer behulpzame, en vriendelijk ,wordt door mij aan iedereen aanbevolen
Zelfs na sluitingstijd (ongelooflijk lang in de file gestaan) nog kunnen regelen dat we de bus konden ophalen. Dat is service waar je als consument blij van wordt!
Niks op aan te merken. Flexibel en zonder gedoe. Goede prijs ook.
Alles prima geregeld bij Autoschade Paul Hof in Uden. Bus stond netjes klaar. Zeker een aanrader!
prima bus, vriendelijke service, goede prijs, no nonsense. Dit was de 3e maal dat ik zo bij Autohopper gehuurd heb.
Prettige service, alles wat top in orde!
Vanaf de aanvraag tot aan het terugbrengen, alles verliep soepel. Fijne service, vriendelijk en snel geregeld. Al met al, erg tevreden.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn