Helemaal top!

We zijn netjes geholpen. Ik werd gebeld dat we de wagen eerder op konden halen. De afhandeling aan het einde van de dag ging snel en borg werd direct teruggepind. Alles top geregeld. Zeker een aanrader!

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Transparant en uitstekende service!

Op aanraden terecht gekomen bij Autohopper voor het huren van een auto. Supersnel en eenvoudig geregeld. De auto stond klaar en mijn vakantie kon beginnen. Heel fijne ervaring en de volgende keer rij ik weer in een auto van Autohopper:-;

• Vestiging: Hoofddorp

Goede service, concurrerende prijs

Eerste keer gehuurd bij Autohopper en dat was een prima ervaring! Auto kon ik direct uit de wasstraat meenemen. Onze verhuizing liep uit dus gevraagd of we een dag konden verlengen. Auto was nog beschikbaar dus dat was snel geregeld zonder dat ik daarvoor langs hoefde komen. Kortom goede service en dat tegen een concurrerende prijs. We moeten volgend jaar nog een keer verhuizen dus dat zou zomaar weer een autohopper verhuiswagen kunnen worden.

• Vestiging: Hillegom
  • Communicatie

Is een vriendelijke man en recht door zee. Denkt mee in oplossingen waardoor mijn verhuizing vlot is verlopen. De bus was ook erg fijn en zonder problemen heen en weer naar Duitsland. Is zeker een aanrader voor mensen die een bus willen gaan huren. Gr Peter

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Dik voor mekaar

Mooie goede bus met prima rijeigenschappen tegen een redelijke prijs.

• Vestiging: Odoorn

Goed geregeld

Zaterdag ochtend om 8.00 uur speciaal Naar vestiging gekomen terwijl ze eigenlijk niet open waren. Top service!

• Vestiging: Boxtel
  • Communicatie

Nette bus en fijne service

Vanwege een verhuizing waren wij op zoek naar een ruime en betaalbare bus met laadlift. Na wat online zoekwerk kwamen wij uit bij de bakwagen van Autohopper. Zowel telefonisch als bij het ophalen van de bus zijn wij erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Wij huurden de bus blijkbaar buiten de gebruikelijke openingstijden, maar hier werd een prettige oplossing voor geboden. Een steekwagentje kon gemakkelijk later nog toegevoegd worden aan de reservering. De borg hebben wij netjes weer terug ontvangen op de rekening. Wat ons betreft zeker een aanrader!

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

Top service en goede auto's

Ik had een auto elders gehuurd en dat ging fout bij het ophalen. Ik moest die dag verhuizen met ca. 500 km voor de boeg. Meteen gegoogled en vond verhuurder in de buurt, bij garage Olie en Zo Den Bosch . Ik kreeg een vrij nieuwe bakwagen met laadklep mee. Was wel later op weg en heb de wagen in de nacht weer teruggebracht, met sleutel in de sleutelkluis was het vertrouwd. En bij de afrekening later de volgende dag, bleken de kosten mee te vallen. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt en bandenwissel voor mijn auto. De volgende keer kies ik meteen voor deze betrouwbare verhuurder.

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Duidelijke communicatie en je krijgt wat je verwacht

Na huren op de website gebeld dat de auto al verhuurd was, alternatief aanwezig bij een andere vestiging 4 km verder. Daar gehuurd, prima prijs, prima auto en prima service. Alles was schoon, de auto reed zuinig en ondanks het kleine model konden we prima met 2 volwassenen en 2 kinderen en bagage in de auto.

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Snel, handig en alles volgens afspraak. Onze verhuizing is hiermee goed verlopen. De bakwagen (bus) was groot, hierdoor konden we veel huisraad in een paar keer rijden overbrengen. Gewoon geweldig!

• Vestiging: Waalwijk

Top,

Blijdorp opgehaald, super chille gast, bak koffie fij n weekend. Bus ook top, rijd goed en ziet er netjes uit

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Als vanouds

Ik had al eerder een busje gehuurd bij Autohopper en was erg tevreden. Op de dag dat ik de bus wilde huren was alles al verhuurd. Heb onze planning aangepast omdat ik niet naar een andere aanbieder wilde. Dhr. Visser is erg vriendelijk en afspraak is afspraak. Bus was weer in prima conditie.

• Vestiging: Huizen

super

Aanspreekpunt en tevens begeleider naar de auto was erg begripvol en klantvriendelijk in wat voor vorm dan maar ook.Zeker een aanrader en niet duur.

• Vestiging: Zevenaar

Goed geholpen

Het was goed geregeld en de bus reed fijn en kon heel veel in.

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Anders

Uitstekende verhuur.

Ik heb in November 2022 een 6-persoons-bus gehuurd om met 5 vrienden naar Praag te gaan. Bij aankomst kreeg ik zonder extra kosten een 9-persoons bus mee, wat ons heel veel oncomfortabel geprop heeft bespaard. De bus zelf was schoon, afgetankt en goed onderhouden, en heeft ons zonder problemen naar en van Praag gebracht, een tocht van toch 1600 km. Door een misverstand van mijn kant (mijn schuld) was ik te laat met de bus terugbrengen. Ook dit was geen probleem en ik kon de bus gelukkig nog een dagje extra huren, zonder extra boetes. Kortom, service was above and beyond, en als ik nog een keer een huurauto nodig heb kom ik zeker weer naar Autohopper!

• Vestiging: Beesd

Helemaal Top

Prima verhuisbus gehuurd. Alles wat je nodig hebt en verwacht was er ook. De service van Autohopper Capelle a/d IJssel was helemaal top!!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Goede snelle en vriendelijk service

Zondag geboekt en maandagochtend gelijk de bus mee kunnen nemen. Bus in goede staat en geld voor waarborg dezelfde dag gestort op mijn rekening. Zeer top

• Vestiging: Dordrecht

Betrouwbaar

Personenauto gehuurd hetgeen snel en goed geregeld was.

• Vestiging: Enkhuizen
  • Communicatie

Netjes, duidelijk, geen fratsen.

Precies wat je hoopt wanneer je een auto/bakwagentje huurt. Vriendelijke service, alles staat klaar op de afgesproken tijd en ziet er netjes uit. Qua reservering, kosten en retourneren is alles heel overzichtelijk en duidelijk. Geen onderliggende bijkomende kosten oid. Je weet precies waar je aan toe bent. Top.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Communicatie

Vriendelijke bediening en goede wagen en ook interessant de huurprijs niet te vergeten. Super dus.

• Vestiging: Vlissingen

Uitstekend en flexibel.

Heel fijn dat we e.e.a. vior de zondaghuur geregeld hebben zonder gedoe! Flexibel en zeer klantvriendelijk. Topservice dichtbij huis.

• Vestiging: Zierikzee

Voortreffelijk

Een aanrader om eeen (bestel) auto te huren.

• Vestiging: Middelharnis

Goede auto's en bestelbussen

Aardige mensen, Fijne Ford Transit met Automaat.

• Vestiging: Hillegom

Super geregeld

Een verhuiswagen gehuurd bij autohopper Helvoirt. Zowel het ophalen als het afleveren was super geregeld en vooral vriendelijk en gemakkelijk!! Top service!

• Vestiging: Helvoirt
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Goede service en waar voor je geld

Snel en eenvoudig geregeld. Schone en nette auto ontvangen en flexibel in te leveren. Af tanken en sluiters inleveren en vijf min later ben je weer buiten met de borg terug gestort. Zeker aan te bevelen

• Vestiging: Gorinchem

Boogschutterstraat 1-43