Vlot en goed geregeld

Op woensdag gebeld dat ik zondag een bus nodig heb. Voor 1 dag, met early pick-up op zaterdagmiddag. Een uur late had ik de offerte in mijn mailbox. Zaterdag ben ik gebeld dat de us al klaar was. Toen ik hem ophaalde alles vlot geregeld terwijl de bus in de wasstraat stond. Prima bus met alle gemakken uitgerust. Bij terugbrengen ook alles vlot, controle en terugstorten borg in no time gedaan. Prima geregeld.

• Vestiging: Hillegom

Vlot en goed geregeld

• Vestiging: Hillegom

Gewoon dik in orde!

Vriendelijk personeel, snelle afhandeling en goede communicatie. De bakwagen was gewoon netjes van binnen en van buiten, alles gewoon dik in orde dus.

• Communicatie

Snel en makkelijk te boeken. Op locatie Gorinchem een nette transit met carrosserieopbouw meegekregen welke een paar kleine schades had maar dit was netjes vooraf gemeld. Voertuig is verder zuinig en makkelijk in gebruik en het team van Gorinchem gaf een kleine korting op de huurprijs voor het opgevouwen inleveren van de verhuisdekens.

• Vestiging: Gorinchem

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Goed en vriendelijk geholpen bij het ophalen van de bus. Hij reed echt heel fijn. Savonds terug gebracht en de volgende dag de borg alweer terug. Zou Autohopper zeker aanbevelen.

Fijn en super geholpen

Mijn eerste ervaring met autohopper. Super geholpen zeker heb je dat nodig als er van alles in de soep loopt. Ze denken met je mee. Fijne auto schoon van binnen en van buiten. En rijd super. Ik raad autohopper hellevoetsluis zeker aan.

Wauw prettig en super geregeld

Mijn eerste ervaring met autohopper. Fijn en super geregeld. En met me meegedacht dat heb je nodig als er van alles in de soep loopt . Fijne auto zag er keurig uit schoon van buiten en binnen. Heb je een auto nodig raad zeker autohouder aan.

Komt de afspraken na, keurig in de ontvangst

Kortom een erg fijne ervaring. Jammer dat er gekozen kan worden voor een trekhaak bij een bakwagen, terwijl deze nooit geleverd kan worden. Maar geen probleem, hebben we zelf op kunnen lossen.

• Vestiging: Veenendaal

Komt de afspraken na, keurig in de ontvangst

• Vestiging: Veenendaal
  • Communicatie

Snelle en vriendelijke service. Zowel via de mail als in persoon. Ik kom zeker weer terug.

Boven verwachting

Een prima auto. Lekker modern en onverwacht ook nog eens navigatiesysteem. Het geld meer dan waard

Voldeed volledig aan de verwachting

Goede en schone auto, goede service en alles conform afspraak

• Vestiging: Nijmegen

Voldeed volledig aan de verwachting

Goede en schone auto, goede service en alles conform afspraak

• Vestiging: Nijmegen

Goed en duidelijk

Vanaf reservering tot het inleveren zeer duidelijk zonder verrassingen.

• Vestiging: Odoorn

Boogschutterstraat 1-43