Auto kapot, dus snel een andere nodig, binnen 10 min geregeld en kon ik verder. Aanrader.
Op het laatste moment "even snel" de grootste bak gehuurd schoon goed correct heel prettig geholpen Zeer goed bevallen.
Een vriendelijke mevrouw achter de balie bij autohopper cuijk. Zo geholpen en de weg op! De sleutel kun je altijd inleveren, ook buiten sluitingstijd, dus dat was super!
Auto kon kort van te voren gereserveerd worden, was in zeer goede staat, stond klaar conform afspraak, afrekening is ook snel en goed gegaan. Vriendelijke medewerker.
Topbedrijf! Vriendelijke en inderdaad ook no-nonsense benadering. Kom er graag nog eens terug!
sinds enige jaren huur ik een bus bij autoverhuurbedrijf Autohopper, zowel op de locatie Baarn als in Amersfoort. Bij afhalen kreeg ik een zeer persoonlijk welkom. Daarnaast was de volgende positieve ervaring dat er een spiksplinternieuwe nieuwe Toyota proace voor mij klaarstond, welke een geweldige rijervaring gaf. Ik heb de eerste 700 kilometer mogen maken. Een meer dan bijzondere ervaring. Dank daarvoor. Bas
Bij deze geblindeerde bus, adviseer ik om de spiegels te voorzien van een extra spiegeltje zodat je fietsers kunt bij afslaan
Top service, fijne klantvriendelijke behulpzame mensen achter de balie. Alles snel geregeld ook de nazorg.
Werd goed geholpen. Kwam de auto ophalen rond sluitingstijd, even wachten tot ik was gearriveerd was geen probleem. Nadat ik de auto had ingeleverd hebben zij mij weggebracht naar het garage bedrijf waar ik mijn eigen auto op moest halen.
Bestelwagen nodig voor volgende dag, snel antwoord gekregen dat ik deze kon huren. Wagen was in goede staat, personeel vriendelijk en geen rare verrassingen achteraf.
Grote verhuisbus gehuurd voor een zaterdag. Kon deze al om 8 uur ophalen, nog voor openingstijd. Heel duidelijk, netjes en snel geholpen door Zakaria op vestiging Rotterdam Blijdorp. Bus was niet afgetankt, maar kon hem op oude niveau weer inleveren.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn