Bestelbus stond netjes klaar met alle mee gehuurde opties. Contact met autoromar was zoals gewoonlijk zeer prettig.
De huur van een Toyota Pro Ace voor de verhuizing van kind naar studentenkamer ging echt geweldig. Een telefoontje was genoeg voor een goed aanbod en ik werd echt supergoed en vriendelijk geholpen door Bas van Autohopper Houten. Dacht met ons mee en zorgde voor precies de goede bestelbus vor de juiste periode. De bus was perfect, bijna nieuw en reed als een zonnetje. Ook inleveren van de sleutel en bus retourneren was een makkie en zelfs na sluitingstijd werd ik persoonlijk en vriendelijk te woord gestaan om af te spreken waar ik precies moest parkeren. Ga de volgende keer weer bij Autohopper huren , echt een aanrader.
Keurige auto. Mooi schoon. Alles zo als verwacht. Keurig te woord gestaan en geholpen door vriendelijk personeel. Bedankt.
Goedemorgen ontvangst, duidelijke uitleg en nette, schone en betrouwbare doelmatige auto. Zaterdags gehaald en betaald en maandags de borg min de huurkosten weer terug. TOP!
Bus kon ik de dag ervoor al gratis eerder ophalen dus dat was prettig. De ruitenwisser vloeistof was wel op dus dat was niet echt fijn. Prima bus om te rijden kan veel in
Lekkere ruime verhuiswagen tegen een redelijke betaalbare prijs Makkelijk bedienbaar goede uitleg over de auto netjes en schoon Echt aan te bevelen
Hele goede ervaring. Er vriendelijke man die geholpen ondanks dat de accu leeg was was hij er met 20 minuten om de auto opnieuw te laten lopen. Super service!!
Prima vrijwel nieuwe bakwagen. Niet schoon maar daar rijdt'ie niet minder om. Twee opmerkingen: omdat ik naar Duitsland moest had ik winter-geschikte (all seasons) banden en een milieusticker nodig. Banden tegen meerprijs en sticker in het geheel betaald. De milieusticker wordt bij iedere volgende huurder die naar Duitsland gaat ook geheel in rekening gebracht, aldus uw medewerker. Bij verhuur in een warmere periode rijdt de auto op dezelfde all-seasons banden en geldt er (begrijpelijk) géén meerprijs, aldus dezelfde medewerker. Ik zou autohopper willen adviseren deze policy nog eens onder de loupe te nemen. Reden voor mij om nu negatief te antwoorden op de vraag om een aanbeveling aan anderen. Mocht de policy worden aangepast zal ik hierop terugkomen.
Ik kreeg een nette nieuwe bus mee, uitstekende service en uitleg over de bediening van de hydraulische klep. De verhuurder nam.de tijd voor mij en ik kon de bus al eerder inleveren waarbij een afspraak werd gemaakt voor het inleveren van de sleutels. Na afloop op tijd een keurige factuur in de mail. Een aanrader voor de volgende keer.
Een zeer vriendelijke service en flexibiliteit bij dit verhuurbedrijf
Het huren van een bus ging erg makkelijk en het contact met autohopper was behulpzaam en vriendelijk.
Na meermaals gebruik te hebben gemaakt van de servicen van Autohopper Eindhoven kan ik zeggen dat ik wederom terug zou komen. Maatwerk is mogelijk en de medewerkers van Autohopper Eindhoven zijn altijd bereid om met je mee te denken. Daarnaast zijn ze goed (telefonisch en online) bereikbaar en zeer redelijk.
Het was heel makkelijk om de bus te huren. Geen overdaad aan papierwerk en de medewerker was super vriendelijk en meedenkend.
Alles was snel en makkelijk geregeld. Werd vriendelijk geholpen. Auto was ook dik in order
Van reservering tot inleveren een goede communicatie. En een hele fijne bus om te rijden.
klantvriendelijk vakwerk
Prima auto gehuurd. Verkeerde in smetteloze staat en reed prima. Vriendelijke afhandeling. Helemaal tevreden. Ga hier volgende keer weer heen
Transparant en geen verborgen kosten. Zeer positieve ervaring en klantvriendelijk bedrijf en het was geen probleem om wegens omstandigheden de auto langer te huren. Een absolute aanrader als je even tijdelijk een (betaalbare) auto nodig hebt.
Verhuiswagen gehuurd bij Autohopper in Meppel De auto werd netjes en schoon geleverd. Nog even besproken of wij nog extra hulpmiddelen wouden hebben zo als dekens, steekwagen en hondje. Met een goede uitleg hoe alles werkte ( zoals de laatklep en zo ) zijn wij weg gereden met een prima verhuiswagen. Topbedrijf!!
Goed en snel geholpen door professionele medewerkers en ik kreeg er zelfs een lekker bakkie koffie bij!
Busje gehuurd voor 2 dagen ivm verhuizing. Eerst voor 1 dag en een dag voor het ophalen met een dag verlengd. Het hele proces huren - halen en inleveren was efficiënt en met een smile. Volgende keer zeker weer Autohopperr!
Alles goed geregeld en een goede bus meegekregen.
Wij hebben in Meppel een bus gehuurd. Hij was schoon van binnen. Service was uitstekend werd nog uitgelegd van hoe en wat. Volgende dag hadden wij ons borg terug. Kort om....echte aanrader! Mochten wij weer een bus nodig zijn weten wij bij wie we moeten zijn AUTOHOPPER in Meppel.
Vriendelijk, makkelijk en behulpzaam
Boogschutterstraat 1-43