Van het ophalen tot en met het terugbrengen één en al vriendelijkheid. En humor doet het ook altijd goed!
Ik heb er een bus gehuurd en ik moet zeggen dat de behandeling en afhandeling erg correct en vriendelijk was. Mooie en schone bus en een zeer acceptabele huurprijs.
Website en reserveringsproces helder, bevestiging, communicatie eromheen, perfect geregeld. Duidelijk en snel. Ontvangst op locatie prima in orde, compliment ook voor de medewerker(s). Inlevingsvermogen en flexibel opgesteld. Materiaal in voortreffelijke conditie. Dat voor een scherpe prijs. Zeker aanrader voor wanneer je op zoek bent naar een huurauto!
Ik had door pech snel een huurauto nodig. Ik werd heel attent geholpen en via een snelle reservering op Internet kon ik een uur later mijn huurauto al ophalen. Een prettige ervaring.
Zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen is de ontvangst hartelijk, waarbij er ook op een gepaste manier humor wordt gebruikt. De auto is gewoon prima, niets op aan te merken.
Hadden een bestelbus gereserveerd, maar omdat deze niet meer beschikbaar waren een bakwagen met laadklep gepakt. Achteraf toch wel fijn zo'n laadklep voor met name de ware spullen die verhuisd moesten worden. Kregen een 2 weken oude bakwagen mee. Was weer goed geregeld bij Autohopper!!
Zeer vriendelijke bediening, goede auto en uitstekende service. Wij zijn super tevreden met Autohopper Druten
Bestelbus voor 2 dagen gehuurd. De klus bleek in 1 dag geklaard. Er werd slechts 1 dag afgerekend. Bovendien zeer vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg hoe de bakklep bedient moest worden en voor we op weg gingen een paar stroopwafels en twixen mee voor onderweg. Een top ervaring!,
Goed, snel en vriendelijk geholpen.
Prima service, dacht mee over het beste tarief en alles werd snel afgehandeld en de auto was brandschoon en van hoge kwaliteit.
Makkelijk online besteld, duidelijke afspraken en uitleg
Heel goede ervaring met autohopper Apeldoorn noord. Goed geholpen en meegedacht en snelle afhandeling.
Makkelijk online besteld, duidelijke afspraken en uitleg
Boogschutterstraat 1-43