Positief; zelfs schade netjes en goed opgelost!

Goede service en supersnelle afwikkeling van zelf veroorzaakte schade. Ook oude schade goed en scherp in beeld gebracht.

• Vestiging: Zutphen

Vriendelijkheid en Vertrouwen

Op zaterdag avond moest ik door de ANWB weggesleept worden. Tot dinsdag recht op vervangend vervoer. Helaas moest ik snel iets regelen om de woensdag op tijd naar mijn werk te verschijnen om 07.00(niet bereikbaar met het OV), het liefst voor een prijs die mijn dag salaris niet overschreed Allereerst werd ik verrast door het feit dat ik zondag tegen 20.00 nog een live chat kon aangaan met een echte medewerker. De volgende dag waren mijn gegevens bij de filiale binnen. De eigenaar stond mij meteen persoonlijk te woord en bood mij aan om mij bij de metrohalte op te halen. Direct een auto voor een schappelijke prijs. Geen poespas, maar wel direct het eigen risico à €750 + de huurprijs van een gloednieuwe auto voldoen. Vriendelijk, efficiënt en niet duur.

• Communicatie

Positief; zelfs schade netjes en goed opgelost!

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Ik had snel een busje nodig. De volgende dag kon het al ophalen. Een mooie zeer nieuw uitziende bus. Was lekker en veilig rijden. Service van medewerker aan balie was vriendelijk.

• Communicatie

Van het ophalen tot en met het terugbrengen één en al vriendelijkheid. En humor doet het ook altijd goed!

Helemaal niets op aan te merken

Topservice, wat een gemak. Prima prijs en alles netjes afgehandeld door de mijnheer die ons hielp. Ging echt soepel, van reserveren tot de teruggave van de borg. Binnenkort weer een verhuizing, ik weet bij wie ik moet zijn om weer een wagen met laadklep te huren!

• Communicatie

Mooi prijs voor dagje bus huren.

Voor een mooi prijs een bus gehuurd. Bus reed ook heel fijn. En medewerker heel vriendelijk.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Mooi prijs voor dagje bus huren.

• Vestiging: Vlaardingen

Prim

Vriendelijk, flexibel, behulpzaam! Top!

Boogschutterstraat 1-43

7324 AE Apeldoorn