Superfijn en goed geregeld

Toen ik aankwam stond alles al klaar, de bus was al ontdooid en direct te gebruiken. Bij terugkomst alles goed afgehandeld.....

• Vestiging: Beesd

Superfijn en goed geregeld

• Vestiging: Beesd

perfect

hele goede ervaring goede service vanaf dat ik belde om een auto te reserveren je kunt met de pinpas je borg betalen helemaal top en een mooie nieuwe mazda 2 hybride kregen we ook met nieuw kinderzitje erin we werden opgehaald van het vliegveld Eindhoven en reden naar Autohopper en konden de auto terug zetten bij Eazzypark op het vliegveld goed geregeld Peter en medewerkers superbedankt voor jullie fijne service gr.tineke

Uitermate servicegericht

Het contact met Gino van de vestiging Autohopper Zwaag is vanaf het begin goed. Er wordt meegedacht en snel geschakeld. Het halen en terug inleveren van de auto gaat vlot en zonder problemen. Het enige verbeterpuntje dat kan worden genoemd is dat het kantoortje vanuit waar de autohopper activiteiten worden geregeld lastig te vinden is.

• Vestiging: Hoorn / Zwaag

Top service!

Bakwagentje voor 1 dag gehuurd in het weekend. Reservering per telefoon: zeer goed. Bij ophalen prettig ontvangst, leuk contact. Formaliteiten gewoon adequaat afgehandeld. Bij terugkomst eindfactuur direct gereed en terugboeking van borg snel binnen.

• Communicatie

Zeer makkelijk en soepel om een Autohopper bus te huren

Voor een verhuizing van onze zoon naar Amsterdam hebben we op zaterdag 10 December 2022 een bus (G11) gehuurd bij Autohopper in Huizen (Vakgarage Visser) Allereerst kreeg ik na reservering direct een nette bevestigings e-mail dat alles geregeld was, wat we erg prettig vonden Extra fijn was dat (ik had dit telefonisch gevraagd de dag voor de huur) we de bus al op vrijdag einde dag konden ophalen, zodat we een vroege start konden maken op zaterdag, grote klasse Inchecken en ophalen bus ging zeer gesmeerd,. en omdat we hier al vaker een bus hadden gehuurd en de eigenaar ons kende ging dit erg snel, dus fijn ! De bus was ruim, netjes (ook in de cabine) en verrassenderwijs uitgerust met een (achteruit-rij) camera en navigatie, echt top!! Ook het terugbrengen van de bus ging makkelijk, de sleutels konden op een vooraf afgesproken plaats worden geretourneerd omdat zaterdag-middag de garage al dicht was ivm weekend Kortom, een zeer tevreden klant; wij komen zeker terug !

• Vestiging: Huizen

Uitstekende service en kwaliteit

Bij Autohopper makkelijke website beter als bij de concurrentie. Goed ontvangst en een prima wagen voor de juiste prijs

• Vestiging: Dordrecht

Fijne nette bus

Na wat opstart problemen de reserve sleutel erbij gepakt en toen verder probleemloos mijn studenten-zoon verhuisd naar een nieuwe studentenkamer in Den Haag ;-)

netjes en snel geregeld

op het laatste moment toch geen probleem om een bus mee te krijgen echt top

Boogschutterstraat 1-43

7324 AE Apeldoorn