Zorgeloos verhuist

Voor mijn laatste verhuizing heb ik de grootste bestelbus gehuurd. Hierdoor kon ik gemakkelijk alles in 1x verhuizen.

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Zeer soepele autohuur ervaring bij Autohopper

Voor een verhuizing van onze zoon naar Amsterdam hebben we op zaterdag 10 December 2022 een bus (G11) gehuurd bij Autohopper in Huizen (Vakgarage Visser) Allereerst kreeg ik na reservering direct een nette bevestigings e-mail dat alles geregeld was, wat we erg prettig vonden Extra fijn was dat (ik had dit telefonisch gevraagd de dag voor de huur) we de bus al op vrijdag einde dag konden ophalen, zodat we een vroege start konden maken op zaterdag, grote klasse Inchecken en ophalen bus ging zeer gesmeerd,. en omdat we hier al vaker een bus hadden gehuurd en de eigenaar ons kende ging dit erg snel, dus fijn ! De bus was ruim, netjes (ook in de cabine) en verrassenderwijs uitgerust met een (achteruit-rij) camera en navigatie, echt top!! Ook het terugbrengen van de bus ging makkelijk, de sleutels konden op een vooraf afgesproken plaats worden geretourneerd omdat zaterdag-middag de garage al dicht was ivm weekend Kortom, een zeer tevreden klant; wij komen zeker terug !

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Eerste keer dat wij bij autohopper hebben gehuurd. Heerlijke goeie auto goeie communicatie en afhandeling. Zullen autohopper aan iedereen aanbevelen en mochten we weer een busje nodig hebben weten we waar wij naar toe moeten gaan. Was top!!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

geweldig

op het laatste moment een bus nodig en was geen probleem

• Communicatie

Niets aan toe te voegen: Uitstekend en no-nonsense.

Website en reserveringsproces helder, bevestiging, communicatie eromheen, perfect geregeld. Duidelijk en snel. Ontvangst op locatie prima in orde, compliment ook voor de medewerker(s). Inlevingsvermogen en flexibel opgesteld. Materiaal in voortreffelijke conditie. Dat voor een scherpe prijs. Zeker aanrader voor wanneer je op zoek bent naar een huurauto!

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

De bakwagen voldeed aan alle verwachtingen. Wij konden alleen niet tussen 8.00 en 9.00 uur de wagen ophalen, maar daar werd een oplossing voor bedacht die voor beide kanten werkte. Top gedaan en nog hartelijk dank daarvoor.

Top prijs/kwaliteit verhouding!

Super fijne wagen, goede prijs en een prima service.

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

De motor stond al te draaien toen ik er om 8 uur was echt perfect geregeld allemaal

Een betere keus dan de autohopper is er echt niet en goedkoop en goeie service

• Vestiging: Beesd

Goed geregeld

Snel en makkelijk geregeld via internet

• Vestiging: Zutphen

Goed geregeld

Snel en makkelijk geregeld via internet

• Vestiging: Zutphen

alles prefect conform afspraak

-op tijd stond de auto klaar - vriendelijke mensen - auto zelfs warm laten draaien ivm vorst - auto zo goed als nieuw - fijn adres !

• Communicatie

De wagen voldeed volledig aan de verwachtingen. De service was ook prima. Wij konden niet tussen 8.00 en 9.00 uur de wagen ophalen, maar daar hebben ze wel een oplossing voor bedacht. Alles verliep super.

• Ervaring met: Anders

• Ervaring met: Anders

Uitstekend!

Prettig en goed geholpen door vriendelijke medewerkers, top!

Uitstekend!

Prettig en goed geholpen door vriendelijke medewerkers, top!

alles zoals je het hoort te verwachten

nieuw, overzichtelijk, de borg, de betaalbaarheid, de lokatie, ruimtelijk, de service, keurig verzorgd en mogelijke andere woorden.

alles zoals je het hoort te verwachten

nieuw, overzichtelijk, de borg, de betaalbaarheid, de lokatie, ruimtelijk, de service, keurig verzorgd en meerdere mogelijke andere woorden.

duidelijkheid

prima uitleg van de mogelijkheden van het huren van de bus prima personeel qua service ook bij het terug brengen van voertuig prima afhandeling

Boogschutterstraat 1-43

7324 AE Apeldoorn